Gutsy Go

paikassa Helsinki (+ 1 sijaintia)
Kysy lisätietoja koulutusorganisaatiolta 👍

Gutsy Go

Ihmisiä rivissä

Gutsy Go

“Ei yksin vaan yhdessä” - koulutus tarjoaa palkitun Gutsy Go -yhteisömenetelmän työkalut opetuksen ja nuorten kanssa toimivien ammattilaisten tueksi.

Ilmainen koulutus toteutetaan etänä verkossa. Kouluttajina toimii Gutsy Go:n pedagogien ja media-ammattilaisten tiimi.

Neljän koulutusosan sarja tarjoaa nuorten osallisuuden kokemusta vahvistavan Gutsy Go -menetelmän keskeiset pedagogiset harjoitteet osallistujien käyttöön. Etäohjauksen ja itsenäisten oppimistehtävien avulla osallistuja saa koulutuksesta työkaluja ja taitoja tunnistaa nuorissa vahvuuksia, sekä vahvistaa nuorten  vuorovaikutustaitoja, itsetuntemusta sekä osallisuuden ja yhteisöllisyyden kokemusta. 

Koulutus pohjautuu Gutsy Go -valmentajakoulutukseen, johon on osallistunut jo satoja pedagogeja Suomessa ja Virossa. Koulutuksesta vastaavat Gutsy Go ry:n henkilöstöön kuuluvat opetuksen, yhteisöpedagogian ja media-alan ammattilaiset.

Koulutus koostuu neljästä itsenäisestä osasta. Yhdessä ne muodostavat kokonaisuuden, joka kattaa keskeisimmät osat Gutsy Go -valmentajakoulutuksesta ja antaa osallistujalle valmiuden soveltaa Gutsy Go -menetelmää työssään nuorten kanssa. 

Koulutusten sisältöjen keskiössä ovat ryhmäyttäminen, avoimen keskustelun fasilitointi, yhteisöllinen ongelmanratkaisu sekä median hyödyntäminen nuorten vahvuuksien, aktiivisen toimijuuden ja positiivisen yhteisöllisyyden näkyväksi tekemisessä. 

Kurssimateriaalit ovat saatavissa myös ruotsinkielellä.

Gutsy Go:ssa keskeistä on tiiminä toimiminen. Se, että jokainen nuori saa kokemuksen: “Minulla on arvokasta annettavaa tälle tiimille. Minua tarvitaan.” Olemme valmentajakoulutuksissa huomanneet, että opettajat kaipaavat erityisesti tukea nuorten avoimen luokkahuonekeskustelun rakentamiseen ja nuorten kohtaamiseen sekä välineitä kiusaamisen ehkäisyyn ja siihen puuttumiseen. Tähän on pyritty vastaamaan tuomalla koulutukseen keskustelun fasilitoinnin taitoja”. Heini Salopelto, Gutsy Go:n koulutussuunnittelija.

Näytä kaikki koulutukset

Videoesittely

Koulutukset

Sosiaali- ja terveysala
Nuorisotyö Kesto Hinta Paikka Alkaa
Osa 1: Gutsy Go -menetelmä ja tiimin perustaminen 3 tuntia Verkossa
Osa 2: Yhteisöllinen ja osallistava projektityöskentely 3 tuntia Verkossa
Osa 3: Näkyväksi tekeminen 3 tuntia Verkossa
Osa 4: Osallistava keskusteluttaminen 3 tuntia Verkossa

Ota yhteyttä

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää kouluttajasta Gutsy Go? Täytä yhteystietosi, niin kouluttaja ottaa sinuun yhteyttä.

reCAPTCHA logo Tämä sivusto on suojattu reCAPTCHA:lla, ja Googlen tietosuojakäytäntö ja käyttöehdot ovat voimassa.

Yhteystiedot

Gutsy Go

Sturenkatu 16
00510 Helsinki

Puhelin 0400390551

Sponsoroitu