Valitse sivuston käyttötapa: Mobiili

Etsitkö etäkoulutusta? Kokosimme verkko- ja etäkoulutukset     Etäopiskelu-osioon

Data-analytiikkaa Pythonilla

Haaga-Helia
Yhteenveto
1 päivä
790 EUR + alv 24 % (yht. 979,60 EUR)
Vahvistetaan myöhemin
suomi
   
Lähiopetus
Helsinki
Koulutus

Data-analytiikkaa Pythonilla

Data-analytiikkaa Pythonilla

Analysoi dataa Pythonilla

Haluatko selvitä analysointitehtävistä nopeammin ja tehokkaammin? Koodaamalla se onnistuu! Jos tekee toistuvasti analyysejä samankaltaisista datoista, niin kerran koodatut analyysit ovat helposti toteutettavissa uudelleen. Koodaamalla onnistut myös isojen datojen kanssa. Tavoitteletko ennustavaa analytiikkaa tai koneoppimisen malleja? Tällöin ilman koodausta on vaikea tulla toimeen.

Python on yleiskäyttöisistä ohjelmointikielistä suosituin data-analyytikoiden käyttämä kieli. Kurssilla opitaan tarvittavat Python-taidot kuvailevaan analyysiin ja visualisoimaan tuloksia grafiikan avulla sekä tutustutaan aikasarjojen käsittelyyn. Kurssille tullessaan osallistuja ei tarvitse aiempaa kokemusta koodauksesta.

Koulutuksen tavoite

Koulutuksen päätteeksi osallistujalla on valmiudet analysoida datoja Pythonilla ja esittää tulokset julkaisukelpoisena grafiikkana.

Koulutuksen sisältö

Koulutuksessa perehdytään seuraaviin aiheisiin

  • Anaconda-paketin asentaminen (sisältää Python-tulkin, ohjelmointiympäristön ja datojen analysoinnissa tarvittavat ohjelmakirjastot)
  • Pythonin opiskelua kuvailevia analyysimenetelmiä kerraten
  • visualisointi
  • aikasarjat
  • kurkistus ennustavan analytiikan ja koneoppimisen malleihin

Koulutuksen toteutus

Koulutus toteutetaan yksipäiväisenä (klo 10–17). Ennen koulutusta osallistujille lähetetään esitietolomake, jotta heidän lähtötaso voidaan huomioida koulutuksessa.

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Data-analytiikkaa Pythonilla, klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan kouluttajalle.

Kohderyhmä

Koulutus soveltuu kenelle tahansa data-analytiikasta kiinnostuneelle. Aiempi taulukkolaskentaosaaminen ja tilastollisten menetelmien tuntemus helpottavat oppimista. Aiempaa kokemusta koodauksesta ei tarvita.

Kouluttaja

Kouluttajana toimii Haaga-Helia ammattikorkeakoulun lehtori Aki Taanila. Hänellä on nykyisissä ja aiemmissa toimissaan kokemusta erilaisista oppilaitoksista ja koulutustilanteista usean vuoden ajalta. Kokenut kouluttaja paitsi osaa asiansa, osaa esitellä sen myös muille havainnollisella ja käytännöllisellä tavalla.

Kustannukset

Koulutuksen hinta on 790,00 € (+ alv 24 % = 979,60 €) päivä/osallistuja. Hinta sisältää opetuksen, opetusmateriaalin sekä aamukahvin ja lounaan.

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Data-analytiikkaa Pythonilla? Täytä yhteystietosi, niin koulutuksen järjestäjä ottaa sinuun yhteyttä.

Haaga-Helia

Haaga-Helia

Haaga-Helia ammattikorkeakoulu

Haaga-Helia ammattikorkeakoulu kouluttaa liike-elämän ja palveluelinkeinojen asiantuntijoita sekä tutkii ja kehittää näihin aloihin liittyvää osaamista ja toimintaa. Haaga-Helian koulutusaloja ovat liiketalous, tietotekniikka, hotelli-, ravintola- ja matkailuala, johdon assistenttityö, toimittajakoulutus, liikunta-ala sekä ammatillinen opettajankoulutus. Haaga-Helian Kaupalliset palvelut -toiminto tukee metropolialueen yrityksiä toiminnan...


Lue lisää kouluttajasta Haaga-Helia ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

Haaga-Helia

Ratapihantie 13
00520 Helsinki

 Näytä puhelinnumero
www.haaga-helia.fi

Arvioinnit

Keskiarvo: 5

Perustuu 1 arviointiin

Osallistuja
(5)
Vetäjä hyvä ja osaa selvästi asian.
Arvioinnit
Arvioinnit
(5,0)
Perustuu 1 arviointiin
Näytä koulutuksen arvioinnit
Arvioinnit kouluttajasta
(4,5)
Perustuu 107 arviointiin
Näytä kouluttajan kaikki arvioinnit
Yhteydenotto

Saadaksesi lisätietoa aiheesta Data-analytiikkaa Pythonilla täytä seuraavat tiedot:

Saatat olla kiinnostunut myös näistä: