Valitse sivuston käyttötapa: Mobiili

Digikanavat haltuun

Haaga-Helia
Yhteenveto
Webinaari + workshop
   
Helsinki
Avoin koulutus

Digikanavat haltuun

Digikanavat haltuun

Ota digikanavat haltuun

Digitaalisilla kanavilla on yhä suurempi rooli yrityksen menestyksessä. Markkinointi, myynti ja asiakaspalvelu digitalisoituvat vauhdilla muodostaen vaikeasti hahmotettavan ja hallittavan kokonaisuuden. Sisältömarkkinoinnin valtakaudella omien digikanavien hyödyntäminen ja kehittäminen on entistä tärkeämpää. 

Koulutuksen tavoitteena on tarjota yrityksille käytännönläheistä osaamista omien digikanavien valintaan, haltuunottoon ja parempaan hyödyntämiseen.

Koulutuksen sisältö

Koulutus alkaa webinaarilla, jonka tarkoituksena on herätellä osallistujat digitaalisen mediakentän muutoksiin sekä auttaa tekemään siihen liittyviä kanavavalintoja. Tämän jälkeen koulutus jatkuu käytännönläheisellä workshopilla, joissa pureudutaan erityisesti yrityksen omien mediakanavien kehittämiseen.

Webinaaritallenne 1h

  • Digitaaliset trendit ja signaalit
  • Digikanavien valinta (omat, ostetut ja ansaitut)
  • Yrityksen oma digiosaaminen

Workshop 7h

  • Yrityksen omat digikanavat
  • Verkkosivut ja kampanjasivut
  • Hakukoneoptimointi
  • Sosiaalisen median kanavat
  • Digitaalinen asiakaspalvelu
  • Sisältömarkkinointi

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Digikanavat haltuun, klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan kouluttajalle.

Kohderyhmä

Koulutus on tarkoitettu yritysten digitaalisen myynnin, markkinoinnin ja asiakaspalvelun parissa työskenteleville ammattilaisille, joiden toimenkuva vaatii hyvää digikanavien tuntemusta, ymmärrystä niiden hyödyntämisestä yrityksen liiketoiminnassa sekä käytännön osaamista niiden ylläpidosta ja sisällöntuotannosta.

Aikataulu

Koulutus järjestetään tammi-helmikuussa 2019 siten, että webinaaritallenne on katsottavissa 28.1. alkaen ja workshop järjestetään tiistaina 12.2. klo 9–17.

Koulutuspaikka

Haaga-Helia ammattikorkeakoulu, Pasila, Ratapihantie 13, Helsinki.

Kouluttaja

Kouluttajana toimii Haaga-Helian markkinoinnin lehtori ja Copywriter Johanna Mäkeläinen. Johannalla on lähes 20 vuoden osaaminen digitaalisen median parista. Hän on vetänyt lukuisia digi- ja some-koulutuksia omalla käytännönläheisellä tyylillään. Johanna valmentaa myös startup-yrityksiä edutech- ja pelialalla. Koulutukseltaan Johanna on MA Digital Media.

Kustannukset

Koulutuksen hinta on 198 € / henkilö (+ alv 24 %).

MARKin jäsenet saavat koulutuksesta 10 %:n alennuksen. Hinta sisältää webinaarin, käytännönläheisen workshopin, koulutusmateriaalit sekä aamukahvin 12.2.

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Digikanavat haltuun? Täytä yhteystietosi, niin koulutuksen järjestäjä ottaa sinuun yhteyttä.

Haaga-Helia

Haaga-Helia

Haaga-Helia ammattikorkeakoulun Kaupalliset palvelut – Haaga-Helia for Business

Haaga-Helia ammattikorkeakoulu kouluttaa liike-elämän ja palveluelinkeinojen asiantuntijoita sekä tutkii ja kehittää näihin aloihin liittyvää osaamista ja toimintaa. Haaga-Helian koulutusaloja ovat liiketalous, tietotekniikka, hotelli-, ravintola- ja matkailuala, johdon assistenttityö, toimittajakoulutus, liikunta-ala sekä ammatillinen opettajankoulutus. Haaga-Helian Valmennus- ja konsultointipalvelut tukevat metropolialueen yrityksiä toiminnan...


Lue lisää kouluttajasta Haaga-Helia ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

Haaga-Helia

Ratapihantie 13
00520 Helsinki

 Näytä puhelinnumero
www.haaga-helia.fi

Arvioinnit
Arvioinnit
Arvioi tämä koulutus ensimmäisenä.

Arvioinnit kouluttajasta
(4,5)
Perustuu 103 arviointiin
Näytä kouluttajan kaikki arvioinnit
Yhteydenotto

Saadaksesi lisätietoa aiheesta Digikanavat haltuun täytä seuraavat tiedot: