Valitse sivuston käyttötapa: Mobiili

Haastavien esimiestilanteiden toimivat ratkaisut

Haaga-Helia
Yhteenveto
5 tuntia
   
Helsinki
Avoin koulutus

Haastavien esimiestilanteiden toimivat ratkaisut

Haastavien esimiestilanteiden toimivat ratkaisut

Osallistu koulutukseen ja kehity esimiehenä

Esimiestaidot ja tärkeimpien henkilöstöjohtamisen prosessien tunteminen kuuluu kaikkien esimiesten työhön. Tuntuuko, että olet yksin ihmisten johtamiseen liittyvien haasteittesi kanssa? Haluat olla hyvä esimies, mutta siihen ei tunnu olevan aikaa panostaa.

Asiat eivät ole yksinkertaisia, ja niihin on monenlaisia tapauskohtaisia ratkaisuja. Osallistu koulutusryhmään ja pääset oppimaan ja keskustelemaan muiden esimiestyötä tekevien kanssa. Vertaistuki on olennainen osa esimiestyössä onnistumista.

Koulutuspäivän sisällöt

Yhden päivän aikana käydään läpi seuraavat asiat:

  • Esimiehen rooli, oikeudet ja velvollisuudet
  • Esimiehen kohtaamia eettisiä konflikteja ihmisten johtamisessa
  • Esimiehen rooli työhyvinvoinnin ja tehokkaan suorituksen johtamisessa
  • Toimivia ratkaisuja yleisimpien ja esimiesten etukäteen lähettämien arjen esimiestilanteiden hoitamiseen, case-työpaja

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Haastavien esimiestilanteiden toimivat ratkaisut, klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan kouluttajalle.

Kohderyhmä

Koulutus soveltuu kaikille esimiestyötä tekeville, jotka haluavat olla hyviä työssään ja uskovat laadukkaaseen henkilöstöjohtamiseen. Koulutukseen osallistuminen ei edellytä aikaisempaa kokemusta esimiestyöstä, mutta saat enemmän irti päivästä, kun tuot mukaan kurssille omia kokemuksiasi.

Koulutuspaikka

Haaga-Helian Pasilan toimipiste, Ratapihantie 13, 00520 Helsinki

Kouluttaja

Kouluttajana toimii HR valmentaja Piia Heikkilä. Piialla on yli 20 vuoden osaaminen ja työkokemus HR- ja esimiestyöstä. Piia on vetänyt lukuisia HR- ja esimiestyön koulutuksia omalla käytännönläheisellä ja osallistavalla tyylillään. Piia on työskennellyt henkilöstöjohtajana IT- ja finanssialalla, HR- ja esimiestyön opettajana Haaga-Heliassa sekä konsulttina VIA Groupissa ja Novetoksessa. Koulutukseltaan Piia on KTM ja EMBA. Hän työskentelee Luona Oy:ssä (5.8. alkaen). 

Kustannukset

430 € (+ ALV 24 %)

Hinta sisältää koulutuksen, koulutusmateriaalin, aamukahvin sekä lounaan.  

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Haastavien esimiestilanteiden toimivat ratkaisut? Täytä yhteystietosi, niin koulutuksen järjestäjä ottaa sinuun yhteyttä.

Haaga-Helia

Haaga-Helia

Haaga-Helia ammattikorkeakoulu

Haaga-Helia ammattikorkeakoulu kouluttaa liike-elämän ja palveluelinkeinojen asiantuntijoita sekä tutkii ja kehittää näihin aloihin liittyvää osaamista ja toimintaa. Haaga-Helian koulutusaloja ovat liiketalous, tietotekniikka, hotelli-, ravintola- ja matkailuala, johdon assistenttityö, toimittajakoulutus, liikunta-ala sekä ammatillinen opettajankoulutus. Haaga-Helian Valmennus- ja konsultointipalvelut tukevat metropolialueen yrityksiä toiminnan...


Lue lisää kouluttajasta Haaga-Helia ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

Haaga-Helia

Ratapihantie 13
00520 Helsinki

 Näytä puhelinnumero
www.haaga-helia.fi

Arvioinnit
Arvioinnit
Arvioi tämä koulutus ensimmäisenä.

Arvioinnit kouluttajasta
(4,5)
Perustuu 107 arviointiin
Näytä kouluttajan kaikki arvioinnit
Yhteydenotto

Saadaksesi lisätietoa aiheesta Haastavien esimiestilanteiden toimivat ratkaisut täytä seuraavat tiedot:

Tämäkin voisi kiinnostaa sinua...

Haastaako esimiestyö?

Haastaako esimiestyö? Tarvitsetko lisää työvälineitä johtamiseen? Haluatko kehittyä johtajana? Johtamiskoulutus livenä tai verkossa – tutustu!