Valitse sivuston käyttötapa: Mobiili

HR-koulutus Strategiasta käytäntöön

Haaga-Helia
Yhteenveto
6 päivää
Haku päättyy: 1.9.2019
suomi
   
Helsinki
Avoin koulutus

HR-koulutus Strategiasta käytäntöön

HR-koulutus strategiasta käytäntöön

Osallistu suosittuu HR-koulutukseen

Haluatko vahvistaa henkilöstöjohtamisen osaamistasi? Tarvitsetko työkaluja HR-työskentelyysi? Haluatko laajentaa HR-ammatti-laisten verkostoasi? Kehitä osaamistasi ja omaa työtäsi Haaga-Helian puolen vuoden mittaisessa HR-koulutus Strategiasta käytäntöön -täydennyskoulutuksessa.

Koulutuksen tavoite 

Koulutus kehittää HR-ammattilaisen osaamista ja antaa käytännön työkaluja työhön. Koulutuksessa luodaan yhteyksiä strategian ja henkilöstötyön välille. Koulutuksessa kehitetään paitsi henkilön osaamista, myös yrityksen HR-toimintatapoja, koska tehtävät liittyvät suoraan työhön.

Koulutus sisältää yhteensä kuusi lähiopetuspäivää 19.-20.9.2019 / 25.10. / 22.11. / 31.1.2020 / 6.3 ja itsenäiset laajahkot, omaan organisaatioon sovellettavat tehtävät. Lähiopetuspäivät toteutetaan kokonaisina päivinä (klo 9-16 välillä). 

Lähipäivien lisäksi osallistuja voi toteuttaa koulutuksen aikana kehittämistehtävän, jonka aihe valitaan koulutuksen teemoista ja hyväksytetään kouluttajilla.

Kehittämistehtävä

Osallistuja perehtyy organisaation toiminnan kehittämiseen HR:n näkökulmasta. Hän valitsee kehittämistehtävälle aiheen koulutuksen teemoista ja organisaationsa strategisista tavoitteista käsin. Kehittämistehtävä hyväksytetään kouluttajilla, jotka myös ohjaavat ja antavat palautetta tehtävästä koulutuksen aikana.

Kohderyhmä

Koulutus soveltuu parhaiten operatiivisissa HR-tehtävissä toimiville henkilöille tai henkilöille, jotka tekevät HR-asioita vähintään osana työtään. Koulutukseen osallistuvilta odotetaan joko työn tai opiskelun kautta hankittua HR-työn perusteiden ymmärtämistä. Esimerkiksi HR-ammattilaiset, jotka haluavat perehtyä enemmän kehittämispuoleen, HR-tehtävissä vasta-aloittaneet tai sellaisiin pyrkivät tai muista tehtävistä HR-tehtäviin siirtyneet henkilöt.

Aikataulu

Koulutusaikataulut ja sisällöt

Koulutuksen aikana käydään läpi HR-ammattilaisen työkenttää strategiasta käytäntöön. Opintokokonaisuuden läpikulkevia teemoja ovat tuloksellisuus ja hyvinvointi sekä strategia ja henkilöstön osallistaminen.

19.9.2019
Orientaatio koulutukseen
Strateginen johtaminen ja osallistava strategiaprosessi
Henkilöstöstrategia

20.9.2019 
Miten varmistetaan osaava ja omistautunut henkilöstö tulevaisuudessa? 
Työnantajabrändi 
Syökö kulttuuri strategian? 
Organisaatiokulttuuri ja arvot 

25.10.2019
Organisaation johtaminen strategiasta yksilön tavoitteiksi 
Vaatimista vai valmentamista? 
Palkitseminen, palkitsevuus ja motivaatio 

22.11.2019
Osaamisen johtaminen 
Johtamisen kehittäminen 
Oppiminen monimuotoisessa työyhteisössä 

31.1.2020
Organisaation ja työyhteisön kehittäminen 
Hyvinvoinnin johtaminen vastuullisessa henkilöstöjohtamisessa 
Henkilökohtaiset vaikuttamistaidot 

6.3.2020
Organisaation luottamuksen ja vuorovaikutuksen edistäminen 
HR-roolit 
Kehittämistehtävien esittely 
Miten tästä eteenpäin?

Koulutuspaikka

Koulutuspaikkana on Haaga-Helian Haagan toimipiste, Pajuniityntie 11, Helsinki.

Kouluttaja

Koulutuksen kouluttajina toimivat Eija Kjelin ja Meri Vehkaperä.

KM Eija Kjelin on työnohjaaja, ja toimii johtamisen lehtorina Haaga-Helian Haagan kampuksella. Hänellä on noin 10 vuotta työkokemusta esimiestehtävissä palveluorganisaatioissa, sekä yli 10 vuotta erilaisissa HR-tehtävissä. Eijan erityisosaamista on systeeminen työskentely. 

KTL, YTM Meri Vehkaperä on kokenut valmentaja ja kouluttaja. Hänellä on kokemusta erityisesti esimiesvalmennuksista, HR-koulutuksista, strategialähtöisistä organisaation kehittämishankkeista, vastuullisen liiketoiminnan kehittämisestä sekä arvo- ja strategiaprosesseista. Meri on innostava valmentaja, joka yhdistää teorian ja käytännön luontevasti toisiinsa.

Kustannukset

Koulutuksen hinta on 1600 € (+ alv 24 %, kokonaishinta 1984 €).

Koulutus sisältää lähiopetuksen, materiaalit, ohjauksen, palautteen ja todistuksen.

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta HR-koulutus Strategiasta käytäntöön? Täytä yhteystietosi, niin koulutuksen järjestäjä ottaa sinuun yhteyttä.

Haaga-Helia

Haaga-Helia

Haaga-Helia ammattikorkeakoulu

Haaga-Helia ammattikorkeakoulu kouluttaa liike-elämän ja palveluelinkeinojen asiantuntijoita sekä tutkii ja kehittää näihin aloihin liittyvää osaamista ja toimintaa. Haaga-Helian koulutusaloja ovat liiketalous, tietotekniikka, hotelli-, ravintola- ja matkailuala, johdon assistenttityö, toimittajakoulutus, liikunta-ala sekä ammatillinen opettajankoulutus. Haaga-Helian Valmennus- ja konsultointipalvelut tukevat metropolialueen yrityksiä toiminnan...


Lue lisää kouluttajasta Haaga-Helia ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

Haaga-Helia

Ratapihantie 13
00520 Helsinki

 Näytä puhelinnumero
www.haaga-helia.fi

Arvioinnit
Arvioinnit
Arvioi tämä koulutus ensimmäisenä.

Arvioinnit kouluttajasta
(4,5)
Perustuu 107 arviointiin
Näytä kouluttajan kaikki arvioinnit
Yhteydenotto

Saadaksesi lisätietoa aiheesta HR-koulutus Strategiasta käytäntöön täytä seuraavat tiedot:

Tämäkin voisi kiinnostaa sinua...

Vaikuttavaa esihenkilötyötä

Johtamiseen kohdistuu uusia sisällöllisiä vaateita. Muodon täytyy uusiutua, irrottautua perinteisistä normeista ja valtapositioista. Onnistuminen on aina myös tiimityötä.