Valitse sivuston käyttötapa: Mobiili

Power BI:n perusteet

Haaga-Helia
Yhteenveto
1 päivä
590 EUR + alv 24 % (yht. 731,60 EUR)
11.12.2019 10:00
   
Helsinki
Avoin koulutus

Power BI:n perusteet

Power BI:n perusteet

Ota Power BI raportoinnin avuksi

Power BI on Microsoftin self-service työkalu raportointiin, analysointiin ja visualisointiin. Power BI:llä voidaan kerätä ja yhdistellä dataa erilaisista tietolähteistä, visualisoida sekä jakaa näyttäviä raportteja eri käyttäjäryhmille.


Koulutuksen hyödyt ja käytännöt

Koulutuksessa opit hyödyntämään Power BI Desktop -ohjelmaa, joka on mullistamassa suurten tietoaineistojen käsittelyn ja raportoinnin. Opit luomaan ns. tietomallin ja tekemään tiedoilla laskentaa sekä luomaan siitä raportteja. Koulutuksessa käydään läpi tietomallin luonti sekä perehdytään tiedon muokkaukseen ja Power BI:ssa käytetyn DAX-laskennan perusteisiin. Kurssilla myös havainnollistetaan, kuinka raportteja voidaan jakaa Power BI-pilvipalvelussa. Kurssilla tehdään ohjatusti harjoituksia, jolla demonstroidaan Power BI:n toiminnallisuuksia.

Koulutuksen jälkeen osaat luoda dynaamisia Power BI -visualisointeja ja tietomalleja sekä ymmärrät DAX-laskennan perusteet.

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Power BI:n perusteet, klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan kouluttajalle.

Kohderyhmä

Koulutus soveltuu Power BI:n käytöstä kiinnostuneelle, jotka haluavat kehittää raportointiprosesseja modernien BI-työvälineiden avulla, esimerkiksi talousjohdolle, controllereille ja muille, jotka ovat kiinnostuneita tiedon visualisoinneista. Koulutus ei edellytä aiempaa kokemusta PowerBI:n käytöstä, Excel-osaaminen on suotavaa.

Koulutuspaikka

Haaga-Helia, Pasilan kampus (Ratapihantie 13)

Kouluttaja

Laskentatoimen lehtori Jussi Hanni

Kustannukset

Koulutuksen hinta on 590 € (+ ALV 24%). Hinta sisältää koulutuksen, koulutusmateriaalin, aamukahvin, lounaan ja iltapäivähedelmän.

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Power BI:n perusteet? Täytä yhteystietosi, niin koulutuksen järjestäjä ottaa sinuun yhteyttä.

Haaga-Helia

Haaga-Helia

Haaga-Helia ammattikorkeakoulu

Haaga-Helia ammattikorkeakoulu kouluttaa liike-elämän ja palveluelinkeinojen asiantuntijoita sekä tutkii ja kehittää näihin aloihin liittyvää osaamista ja toimintaa. Haaga-Helian koulutusaloja ovat liiketalous, tietotekniikka, hotelli-, ravintola- ja matkailuala, johdon assistenttityö, toimittajakoulutus, liikunta-ala sekä ammatillinen opettajankoulutus. Haaga-Helian Valmennus- ja konsultointipalvelut tukevat metropolialueen yrityksiä toiminnan...


Lue lisää kouluttajasta Haaga-Helia ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

Haaga-Helia

Ratapihantie 13
00520 Helsinki

 Näytä puhelinnumero
www.haaga-helia.fi

Arvioinnit
Arvioinnit
Arvioi tämä koulutus ensimmäisenä.

Arvioinnit kouluttajasta
(4,5)
Perustuu 107 arviointiin
Näytä kouluttajan kaikki arvioinnit
Yhteydenotto

Saadaksesi lisätietoa aiheesta Power BI:n perusteet täytä seuraavat tiedot: