Valitse sivuston käyttötapa: Mobiili

Räätälöity liiketalouden opintovalmennus

Haaga-Helia
Yhteenveto
72 opintopistettä
suomi
   
Helsinki
Avoin koulutus

Räätälöity liiketalouden opintovalmennus

Räätälöity opintovalmennus myynnin ja markkinoinnin tehtävissä toimiville

Kehitä liiketalouden osaamistasi valmennuksessa

Työpaikoilla vaaditaan koko ajan enemmän osaamista, etenkin digitaalisuuden osaamista. Ilman tietojen päivitystä on hankala hoitaa nykyisiä ja tulevia työtehtäviä. Jotta pysyy kehityksessä mukana, kannattaa hankkia uutta osaamista ja pitää huoli omasta kilpailukyvystään tulevaisuudessakin.

Opintovalmennuksessa on mahdollista suorittaa 72 opintopistettä tradenomin tutkinnosta ryhmässä. Valmennukseen osallistuvilla on mahdollisuus sen jälkeen hakeutua jatkamaan itsenäisesti tradenomin opintoja tutkinto-opiskelijana.

  • Uuden kehittäjä (15 op)
  • Asiakasosaaja (12 op)
  • Palvelujen tuotteistaminen ja monikanavainen myynti (15 op)
  • Konsultatiivinen myyntityö (10 op)
  • Työyhteisöosaaja (15 op)
  • Tietotekniset taidot (5 op)

Koulutuksen toteutus

Opintovalmennus toteutetaan monimuoto-opetuksena eli lähiopetuksen ja itseohjautuvan/ verkko-opiskelun yhdistelmänä. Räätälöity opintojen ohjaus sekä muut korkeakoulun opiskelijapalvelut ovat opiskelijoiden käytettävissä. Valmennuksesta osa on toteutettavissa näyttöinä.

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Räätälöity liiketalouden opintovalmennus, klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan kouluttajalle.

Kohderyhmä

Kohderyhmä on esim. asiakaspalvelun, myynnin tai markkinoinnin parissa työskentelevät ammattilaiset, joilla on akuuttia tarvetta päivittää työelämän vaatimia digitaalisia taitoja ja ehkäpä nostaa nykyistä koulutustasoaan.
Opintovalmennus sopii erinomaisesti merkonomeille tai henkilöille, joilla on muulla lailla hankittua vastaavaa osaamista ja työkokemusta. Valmennuksen myötä osaamisen saa päivitettyä tarvittavalle tasolle.

Aikataulu

Lähiopetusta on pääsääntöisesti 2–4 päivää kuukaudessa (lauantaipäivä käytössä).

Kouluttaja

Koulutuksen asiantuntijana toimivat Haaga-Helian liiketalouden asiantuntijat, joilla on monipuolinen kokemus työskentelystä liike-elämässä sekä vahva pedagoginen osaaminen.

Kustannukset

Koulutuksen hinta on 3250 € (+ alv 24). MARKin jäsenet saavat koulutuksesta 10 %:n alennuksen. Lisäksi kukin opiskelija maksaa avoimen korkeakoulun maksun 150 € (alv 0 %) / lukukausi.

Hinta sisältää monimuoto-opetuksen, luentomateriaalit, näyttöjen vastaanoton ja opintovalmentajan käytön. Haaga-Helian avoimen AMK:n opetustarjonta on myös käytettävissä.

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Räätälöity liiketalouden opintovalmennus? Täytä yhteystietosi, niin koulutuksen järjestäjä ottaa sinuun yhteyttä.

Haaga-Helia

Haaga-Helia

Haaga-Helia ammattikorkeakoulu

Haaga-Helia ammattikorkeakoulu kouluttaa liike-elämän ja palveluelinkeinojen asiantuntijoita sekä tutkii ja kehittää näihin aloihin liittyvää osaamista ja toimintaa. Haaga-Helian koulutusaloja ovat liiketalous, tietotekniikka, hotelli-, ravintola- ja matkailuala, johdon assistenttityö, toimittajakoulutus, liikunta-ala sekä ammatillinen opettajankoulutus. Haaga-Helian Kaupalliset palvelut -toiminto tukee metropolialueen yrityksiä toiminnan...


Lue lisää kouluttajasta Haaga-Helia ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

Haaga-Helia

Ratapihantie 13
00520 Helsinki

 Näytä puhelinnumero
www.haaga-helia.fi

Arvioinnit
Arvioinnit
Arvioi tämä koulutus ensimmäisenä.

Arvioinnit kouluttajasta
(4,5)
Perustuu 107 arviointiin
Näytä kouluttajan kaikki arvioinnit
Yhteydenotto

Saadaksesi lisätietoa aiheesta Räätälöity liiketalouden opintovalmennus täytä seuraavat tiedot: