Valitse sivuston käyttötapa: Mobiili

Tärkeimmät viisi digityökalua -webinaarisarja

Haaga-Helia ammattikorkeakoulu – täydennyskoulutus
Yhteenveto
1–5 x 3 h
80 EUR + alv 24 % (yht. 99,20 EUR)
Koulutus
Suomi, Verkossa
Alkavat koulutukset
Suomi
Sopimuksen mukaan

Verkossa
80 EUR
5.10.2022

Verkossa
80 EUR
19.10.2022

Verkossa
80 EUR
2.11.2022
Naisen kädet läppärin näppäimistöllä

Tärkeimmät viisi digityökalua -webinaarisarja

Tervetuloa päivittämään digityökalupakkisi ajan tasalla. Käytännönläheinen valmennus soveltuu erinomaisesti yrittäjille tai pienyrityksille, jotka ylläpitävät itse omia digitaalisia kanaviaan ja työkalujaan. Valmennuksen aikana päivität oman digiosaamisesi ja työkalupakkisi sekä tehostat työtapojasi.

Koulutuksen sisältö ja hyödyt

Valmennus tutustuttaa sinut Googlen, Facebookin ja muiden digimaailman kärkiyritysten työkaluihin. Jokaista aihetta käsitellään kolmen tunnin webinaarissa, jonka aikana muodostat itsellesi hyvän perusosaamisen aihealueesta ja työkaluista sekä saat vinkkejä omien työprosessiesi tehostamiseen. Valmennusta syventävät käytännön tehtävät sekä pienryhmäkeskustelut.

Halutessasi voit osallistua vain yhteen Zoomissa toteutettavaan verkkovalmennukseen. Parhaan kokonaiskuvan digimarkkinoinnista ja -työkaluista saat kuitenkin osallistumalla kaikkiin viiteen. Jokaisesta valmennuksista saa mukaansa muhkean tietopaketin aiheesta sekä tallenteen.

Koulutus soveltuu erinomaisesti myös räätälöitäväksi tietylle toimialalle, jolloin kaikki käytännön esimerkit, toimintamallit sekä kilpailija-analyysit käsittelevät omaa toimialaasi. Kysy lisätietoja!

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Tärkeimmät viisi digityökalua -webinaarisarja, klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan koulutuksen järjestäjälle.

Kohderyhmä

Koulutus on tarkoitettu yritysten digitaalisen myynnin, markkinoinnin ja asiakaspalvelun parissa työskenteleville ammattilaisille, joiden toimenkuva vaatii hyvää digikanavien ja markkinoinnin tuntemusta, ymmärrystä niiden hyödyntämisestä yrityksen liiketoiminnassa sekä käytännön osaamista kanavien ylläpidosta ja sisällöntuotannosta

Aikataulu

Aiheet ja ajankohdat:

5.10.22 Optimoi verkkopalveluasi hakukoneille (SEO)Ilmoittaudu tästä

19.10.22 Tuo yrityksesi Googlen kärkipaikoille (SEM)Ilmoittaudu tästä

2.11.22 Löydä Display-verkoston mahdollisuudet Ilmoittaudu tästä

16.11.22 Tehosta myyntiä markkinoinnin automaatiollaIlmoittaudu tästä

30.11.22 Markkinoi yritystäsi ja luo yhteisöjä somessa Ilmoittaudu tästä

Aika: Klo 13-16, Zoom-linkki ilmoitetaan osallistujille

Kouluttaja

Digitaalisen median ja markkinoinnin ammattilainen, MA Digital Media, Johanna Mäkeläinen.  Johannalla on 20 vuoden osaaminen digitaalisen median parista. Hän on vetänyt lukuisia digi- ja some-koulutuksia käytännönläheisellä tyylillään. Johanna valmentaa myös startup-yrityksiä ja osallistuu TKI-projekteihin. Johannalla on hyvää kokemusta ja osaamista myös etäkoulutuksista.

Kustannukset

Jokainen webinaari on 80 €/kpl + alv 24% = 99,20 €/webinaari

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Tärkeimmät viisi digityökalua -webinaarisarja? Täytä yhteystietosi, niin koulutuksen järjestäjä ottaa sinuun yhteyttä.

Haaga-Helia ammattikorkeakoulu – täydennyskoulutus

Haaga-Helia ammattikorkeakoulu – Haaga-Helia for Business

Haluatko kehittyä oman alasi ammattilaiseksi? Haaga-Helia for Business tukee yksilöiden, yritysten ja yhteisöjen osaamisen ja toiminnan kehittämistä. Haaga-Helia for Business on monipuolinen kumppani asiantuntijoille ja esimiehille, jotka haluavat laajentaa ammatillista osaamistaan ja löytää uusia näkökulmia työuralleen. Yrityksen suurin pääoma on...


Lue lisää kouluttajasta Haaga-Helia ammattikorkeakoulu – täydennyskoulutus ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

Haaga-Helia ammattikorkeakoulu – täydennyskoulutus

Ratapihantie 13
00520 Helsinki

 Näytä puhelinnumero
www.haaga-helia.fi


Arvioinnit
Arvioinnit
Arvioi tämä koulutus ensimmäisenä.

Arvioinnit kouluttajasta
(4,5)
Perustuu 107 arviointiin
Näytä kouluttajan kaikki arvioinnit
Tämäkin voisi kiinnostaa sinua...

Myynnin tehokurssit verkossa

Urano Oy:n myynnin tehokurssit mahtuvat kätevästi kalenteriin ja tarjoavat työkaluja koko myyntiprosessin varrelle prospektoinnista klousaamiseen.

Ota yhteyttä

Saadaksesi lisätietoa aiheesta Tärkeimmät viisi digityökalua -webinaarisarja täytä seuraavat tiedot: