Valitse sivuston käyttötapa: Mobiili

Tiedon käsittely ja edistynyt visualisointi Excel-ohjelmalla

Haaga-Helia
Yhteenveto
1 päivä
670 EUR + alv 24 % (yht. 830,80 EUR)
Tulossa keväällä 2020
suomi
   
Helsinki
Avoin koulutus

Tiedon käsittely ja edistynyt visualisointi Excel-ohjelmalla

Tiedon käsittely ja edistynyt visualisointi Excel-ohjelmalla

Tiedon käsittely ja visualisointi haltuun

Tieto ei tule enää näpsäkässä paketissa kirjasarjana hyllymetriksi olohuoneen kirjahyllyyn tai edes cd- tai dvd-levynä tietokoneen levyasemaan. Se on pieninä ja isoina palasina maailmalla avoimena datana kaikkien poimittavissa. Datan informaatioksi saaminen on kuitenkin jo toinen asia.

Tällä kurssilla opitaan tapoja, joilla Excel-ohjelman avulla haetaan dataa, luodaan siitä käsiteltäviä tietomalleja sekä visualisoidaan dataa ymmärrettävään muotoon. Kurssilla laaditaan visualisointeja myös Power BI:llä.

Koulutuksen tavoite

Koulutuksen tavoitteena on edistää Excel-ohjelman hallitsevan käyttäjän siirtymistä tietojen käsittelijän ja visualisoijan suuntaan. Koulutuksessa opitaan edistyksellisiä tapoja jalostaa dataa päätöksenteon tueksi Excel- ja Power BI -ohjelmilla.

Koulutuksen sisältö

Koulutuksessa perehdytään seuraaviin aiheisiin:

  • tiedon hakeminen eri lähteistä: tietokannat, nettisivut sekä tiedostomuodot
  • tietomallit, pivot (power-pivot)
  • isojen datojen käsittely 
  • kyselytyökalu
  • power BI desktop: visualisointi, dashboard

Koulutuksen toteutus

Koulutus toteutetaan yksipäiväisenä (klo 10–17). Ennen koulutuspäivää osallistujille lähetetään esitietolomake, jonka tulokset huomioiden koulutus toteutetaan. Noin viikkoa ennen koulutuspäiviä osallistujille lähetetään preppauspaketti perusasioiden kertaamiseksi.

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Tiedon käsittely ja edistynyt visualisointi Excel-ohjelmalla, klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan kouluttajalle.

Kohderyhmä

Koulutus soveltuu kaikille Excel-ohjelman tunteville, jotka hallitsevat perusasiat sujuvasti. Excel-perusosaamisen lisäksi data-analytiikasta kiinnostuneet hyötyvät tästä kurssista. Tiedon jalostamisesta ja edistyneestä visualisoinnista kiinnostuneille on kurssilla erityispaikka.

Kouluttaja

Kouluttajana toimii Haaga-Helia ammattikorkeakoulun lehtori Juha Tamminen.

Kustannukset

Koulutuksen hinta on 670,00 € (+ alv 24,00 % = 830,80 €) päivä/osallistuja. Hinta sisältää opetuksen, opetusmateriaalin sekä aamukahvin ja lounaan.

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Tiedon käsittely ja edistynyt visualisointi Excel-ohjelmalla? Täytä yhteystietosi, niin koulutuksen järjestäjä ottaa sinuun yhteyttä.

Haaga-Helia

Haaga-Helia

Haaga-Helia ammattikorkeakoulu

Haaga-Helia ammattikorkeakoulu kouluttaa liike-elämän ja palveluelinkeinojen asiantuntijoita sekä tutkii ja kehittää näihin aloihin liittyvää osaamista ja toimintaa. Haaga-Helian koulutusaloja ovat liiketalous, tietotekniikka, hotelli-, ravintola- ja matkailuala, johdon assistenttityö, toimittajakoulutus, liikunta-ala sekä ammatillinen opettajankoulutus. Haaga-Helian Kaupalliset palvelut -toiminto tukee metropolialueen yrityksiä toiminnan...


Lue lisää kouluttajasta Haaga-Helia ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

Haaga-Helia

Ratapihantie 13
00520 Helsinki

 Näytä puhelinnumero
www.haaga-helia.fi

Arvioinnit
Arvioinnit
Arvioi tämä koulutus ensimmäisenä.

Arvioinnit kouluttajasta
(4,5)
Perustuu 107 arviointiin
Näytä kouluttajan kaikki arvioinnit
Yhteydenotto

Saadaksesi lisätietoa aiheesta Tiedon käsittely ja edistynyt visualisointi Excel-ohjelmalla täytä seuraavat tiedot: