Opiskele Hämeen ammatti-instituutissa!

Hämeen ammatti-instituutti (HAMI)

Hämeen ammatti-instituutti (HAMI) on monialainen toisen asteen ammatillinen oppilaitos, joka perustutkintojen lisäksi tarjoaa laajaa ammatillista lisä- ja täydennyskoulutusta elintarvike-, luonnonvara- ja ympäristöalan sekä johtamisen, lähiesimiestyön ja liikenneopetuksen aloilta.

Oppilaitos on vahvasti verkottunut elinkeinoelämän kanssa. Monipuolisissa oppimisympäristöissä perinteet ja modernit menetelmät kohtaavat.

Hämeen ammatti-instituutti on Hämeen ammattikorkeakoulun (HAMK) tytäryhtiö. Oppilaitokset tekevät tiivistä yhteistyötä. Toimipaikat sijaitsevat Hämeenlinnassa, Lepaalla, Evolla, Mustialassa ja Riihimäellä.

Koulutuspalveluiden asiantuntijana HAMI tukee sinua ja henkilöstöäsi ammattilaiseksi kasvamisessa, ammattitaidon syventämisessä ja osaamisen kehittämisessä. Tarjolla olevien tutkintojen lisäksi koulutuksia on mahdollista rakentaa tilaajan ja/tai osallistujan tarpeiden ja tavoitteiden mukaan. HAMIn laaja asiantuntijaverkosto auttaa kehittämistyössä.

Kiinnostuitko?

Täyttämällä alla olevan yhteydenottopyynnön saat lisätietoa Hämeen ammatti-instituutin (HAMI) koulutuksista.

Johtaminen Kesto Hinta Paikka Alkaa
Johtamisen ja yritysjohtamisen erikoisammattitutkinto 1–1,5 vuotta 689 EUR + alv 0 % Hämeenlinna Kysy seuraavaa aloitusta
Lähiesimiestyön ammattitutkinto n. 1 vuosi 419 EUR + alv 0 % Hämeenlinna Kysy seuraavaa aloitusta
Kasvatus / Ohjaus
Liikenneopettajan erikoisammattitutkinto n. 2 vuotta Riihimäki Kysy seuraavaa aloitusta
Teollisuus
Elintarvikeala
Elintarvikejalostuksen ammattitutkinto 2 vuotta Hämeenlinna Kysy seuraavaa aloitusta
Elintarviketekniikan erikoisammattitutkinto 2 vuotta Hämeenlinna Kysy seuraavaa aloitusta
  • = Videoesittely

Yhteydenottopyyntö

Haluatko tietää lisää kouluttajasta Hämeen ammatti-instituutti? Täytä yhteystietosi, niin kouluttaja ottaa sinuun yhteyttä.

Hämeen ammatti-instituutti

Visamäentie 35 A
13100 Hämeenlinna

www.hami.fi

Arvioi tämä koulutus ensimmäisenä.