Valitse sivuston käyttötapa: Mobiili

Elintarvikejalostuksen ammattitutkinto

Hämeen ammatti-instituutti
Yhteenveto
2 vuotta
Kysy seuraavaa aloitusta
   
Hämeenlinna
Työelämän tutkinnot

Elintarvikejalostuksen ammattitutkinto

Lihanjalostajan ammattitutkinto, Hämeen ammatti-instituutti

Elintarvikejalostuksen ammattitutkinto

Hämeen ammatti-instituutissa elintarvikejalostuksen ammattitutkinnon voi suorittaa seuraavilla osaamisaloilla

  • Alkoholijuomien valmistus
  • Liha-ala
  • Meijeriala

Alkoholijuomien valmistuksen osaamisala

Elintarvikejalostuksen ammattitutkinnon, alkoholijuomien osaamisalan suorittaminen antaa valmiudet toimia yrittäjänä tai työntekijänä tilaviiniyrityksessä, pienpanimossa tai tislaamossa.

Koulutuksessa perehdytään alkoholijuomien pientuotantoon, alan lainsäädäntöön ja tilaviinien prosessiosaamiseen.

Opetus on monimuotoista ja se koostuu lähiopetuksesta Lepaan viinitilalla 2-5 päivänä kuukaudessa, etäopiskelusta verkossa, opintoretkistä ja yritysvierailuista.

Ammattimaiseen tuotantoon suunnitellut tilat ja laitteet antavat hyvät lähtökohdat opintoihin sekä näkökulman tilaviiniyrittäjänä toimimiseen.

Liha-alan osaamisala

Koulutuksen tavoitteena on pienimuotoista lihanjalostusta harjoittavan yrittäjän tai yrityksen henkilöstön ammattitaidon ja -tiedon syventäminen ja kehittäminen. Lisäksi on mahdollisuus yrittäjävalmiuksien parantamiseen sekä yrityksen ja tuotteistuksen kokonaisvaltaiseen kehittämiseen.

Tutkinto painottuu pääasiassa suorittajan työtehtävien taidollisen osaamisen arviointiin. Ammattitutkinto suoritetaan osoittamalla ammattitaito näyttötilaisuudessa käytännön työtehtävissä.

Koulutus soveltuu hyvin pienimuotoista lihanjalostusta harjoittaville yrittäjille ja henkilöstölle. Pohjatiedoiksi suositellaan alan työkokemusta tai elintarvikealan perustutkintoa.

Meijerialan osaamisala

Koulutuksen tavoitteena on pienimuotoista maidonjalostusta harjoittavan yrittäjän tai yrityksen henkilöstön ammattitaidon ja -tiedon syventäminen ja kehittäminen. Tutkinto antaa valmiudet toimia yrittäjänä tai työntekijänä pienehköissä maidonjalostusyrityksissä. Pohjatiedoiksi suositellaan alan työkokemusta tai elintarvike-alan perustutkintoa.

Koulutuksessa perehdytään maitotuotteiden pientuotantoon, alan lainsäädäntöön ja tuotteiden valmistusprosessien osaamiseen.

Opiskelu on monimuotoista. Meijerialan toimipisteessä on opetusmeijeri, joka toimii myös koulutusympäristönä. Lähiopetus on 2-5 päivän jaksoissa. Etäjaksoilla opiskellaan verkon avulla.

Ammattitutkinto suoritetaan osoittamalla ammattitaito näyttötilaisuudessa käytännön työtehtävissä.

Hakeminen

Lisätiedot koulutuksista ja opintoihin hakemisesta osoitteessa oppilaitoksen omilta verkkosivuilta.

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Elintarvikejalostuksen ammattitutkinto, klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan kouluttajalle.

Kohderyhmä

Koulutus soveltuu hyvin pienimuotoista lihanjalostusta harjoittaville yrittäjille ja henkilöstölle. Pohjatiedoiksi suositellaan alan työkokemusta tai elintarvikealan perustutkintoa.

Kustannukset

Tutkinto voidaan suorittaa oppisopimuksena tai yrittäjän oppisopimuksena, jolloin tutkinnon suorittaminen ja valmistava koulutus ovat maksutonta tutkinnon suorittajalle

Voit kysyä myös muita rahoitusvaihtoehtoja.

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Elintarvikejalostuksen ammattitutkinto? Täytä yhteystietosi, niin koulutuksen järjestäjä ottaa sinuun yhteyttä.

Hämeen ammatti-instituutti

Hämeen ammatti-instituutti

Hämeen ammatti-instituutti (HAMI) on monialainen toisen asteen ammatillinen oppilaitos, joka perustutkintojen lisäksi tarjoaa laajaa ammatillista lisä- ja täydennyskoulutusta elintarvike-, luonnonvara- ja ympäristöalan sekä johtamisen, lähiesimiestyön ja liikenneopetuksen aloilta. Oppilaitos on vahvasti verkottunut elinkeinoelämän kanssa. Monipuolisissa oppimisympäristöissä perinteet ja modernit menetelmät...


Lue lisää kouluttajasta Hämeen ammatti-instituutti ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

Hämeen ammatti-instituutti

Visamäentie 35 A
13100 Hämeenlinna

 Näytä puhelinnumero
www.hami.fi

Arvioinnit
Arvioi tämä koulutus ensimmäisenä.
Yhteydenotto

Saadaksesi lisätietoa aiheesta Elintarvikejalostuksen ammattitutkinto täytä seuraavat tiedot: