Valitse sivuston käyttötapa: Mobiili

Puutarha-alan ammattitutkinto | golfkentänhoito

Hämeen ammatti-instituutti
Yhteenveto
1 vuosi
suomi
   
Lepaa
Tutkinto
Golfkentänhoitajan koulutus

Puutarha-alan ammattitutkinto | golfkentänhoito

Oletko kiinnostunut golfkentänhoidosta tai työskentelet jo golfkentällä ja haluat täydentää osaamistasi ammattitutkinnolla?

Golfkentänhoitajana osaat hoitaa golfkenttiä ottaen huomioon nurmikenttien kasvutekijät. Tunnet kasvilajit ja heinälajien kasvuvaatimukset ja käyttökohteet. Osaat huolehtia pelialueista ja käsitellä nurmikenttiä erilaisilla leikkuutavoilla ja tehdä muut tarvittavat hoitotyöt. Osaat golfpelin säännöt ja otat ne toiminnassasi huomioon. Voit toimia golfkentänhoidon ammattitehtävissä työntekijänä tai itsenäisenä yrittäjänä.

Golfkentänhoito

Lepaalla on 9-reikäinen golfkenttä, joka toimii myös koulutus- ja tutkimusalueena. Koulutusjaksot ajoittuvat syys-huhtikuulle ja ovat 3-5 päivän mittaisia. Kesällä opiskelijat voivat olla työsuhteessa golfkentällä. Etäjaksoilla opiskellaan itsenäisesti sähköisella oppimisalustalla.

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Puutarha-alan ammattitutkinto | golfkentänhoito, klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan kouluttajalle.

Kohderyhmä

Koulutukseen haetaan sähköisellä hakulomakkeella. Ennen hakeutumista on tärkeää varmistaa opintojen tukiasiat ja olla yhteydessä henkilökohtaisen tilanteen mukaan esimerkiksi Kelaan tai TE-toimistoon.

Koulutuspaikka

Lepaa, Hattula

Kustannukset

800 euroa. Lepaalla voi ruokailla kampuksen ruokalassa ja majoittua opiskelija-asunnoissa koulutuspäivinä opiskelijahinnoin. Majoitus varataan ennakkoon Lepaan toimistosta.

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Puutarha-alan ammattitutkinto | golfkentänhoito? Täytä yhteystietosi, niin koulutuksen järjestäjä ottaa sinuun yhteyttä.

Hämeen ammatti-instituutti

Kiinnostuitko?

Hämeen ammatti-instituutti (HAMI) on monialainen toisen asteen ammatillinen oppilaitos, joka perustutkintojen lisäksi tarjoaa laajaa ammatillista lisä- ja täydennyskoulutusta elintarvike-, luonnonvara- ja ympäristöalan sekä johtamisen, lähiesimiestyön ja liikenneopetuksen aloilta. Oppilaitos on vahvasti verkottunut elinkeinoelämän kanssa. Monipuolisissa oppimisympäristöissä perinteet ja modernit menetelmät...


Lue lisää kouluttajasta Hämeen ammatti-instituutti ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

Hämeen ammatti-instituutti

Visamäentie 35 A
13100 Hämeenlinna

 Näytä puhelinnumero
www.hami.fi


Arvioinnit
Arvioi tämä koulutus ensimmäisenä.
Ota yhteyttä

Saadaksesi lisätietoa aiheesta Puutarha-alan ammattitutkinto | golfkentänhoito täytä seuraavat tiedot: