Valitse sivuston käyttötapa: Mobiili

Puutarha-alan erikoisammattitutkinto | golfkenttämestari

Hämeen ammatti-instituutti
Yhteenveto
2 vuotta
suomi
   
Lepaa
Tutkinto
Golfkenttämestarin koulutus

Puutarha-alan erikoisammattitutkinto | golfkenttämestari

Jos työskentelet urheilunurmialueilla golfkentänhoitajana, apulaiskenttämestarina tai golfkenttämestarina tai jos olet suorittanut golfkentänhoitajan ammattitutkinnon, tämä erikoisammattitutkinto on sinua varten.

Golfkenttämestarina osaat toimia golfkentänhoidon suunnittelu-, seuranta- ja johtamistehtävissä. Osaat suunnitella ja organisoida golfkentän työt, seurata taloutta sekä suunnitella ja toteuttaa kentänhoidon tehtävät, ympäristöasiat ja turvallisuuden.

Golfkenttämestarin osaamisala

Erikoisammattitutkinnon opiskelu on monimuotoista. Lepaalla on 9-reikäinen golfkenttä, joka toimii myös koulutus- ja tutkimusalueena.
Koulutusjaksot ajoittuvat syys-huhtikuulle ja ovat 3–5 päivän mittaisia. Etäjaksoilla opiskellaan sähköisellä oppimisalustalla. Opiskelussa on myös yritysvierailuita ja projektitöitä.

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Puutarha-alan erikoisammattitutkinto | golfkenttämestari, klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan kouluttajalle.

Kohderyhmä

Ennen hakeutumista on tärkeää varmistaa opintojen tukiasiat jaolla yhteydessä henkilökohtaisen tilanteen mukaan esimerkiksi Kelaan tai TE-toimistoon.

Koulutuspaikka

Lepaan kampus, Hattula.

Kustannukset

Koulutuksen hinta on 800 euroa. Lepaalla voi ruokailla kampuksen ruokalassa ja majoittua opiskelija-asunnoissa koulutuspäivinä opiskelijahinnoin. Majoitus varataan ennakkoon Lepaan toimistosta.

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Puutarha-alan erikoisammattitutkinto | golfkenttämestari? Täytä yhteystietosi, niin koulutuksen järjestäjä ottaa sinuun yhteyttä.

Hämeen ammatti-instituutti

Kiinnostuitko?

Hämeen ammatti-instituutti (HAMI) on monialainen toisen asteen ammatillinen oppilaitos, joka perustutkintojen lisäksi tarjoaa laajaa ammatillista lisä- ja täydennyskoulutusta elintarvike-, luonnonvara- ja ympäristöalan sekä johtamisen, lähiesimiestyön ja liikenneopetuksen aloilta. Oppilaitos on vahvasti verkottunut elinkeinoelämän kanssa. Monipuolisissa oppimisympäristöissä perinteet ja modernit menetelmät...


Lue lisää kouluttajasta Hämeen ammatti-instituutti ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

Hämeen ammatti-instituutti

Visamäentie 35 A
13100 Hämeenlinna

 Näytä puhelinnumero
www.hami.fi


Arvioinnit
Arvioi tämä koulutus ensimmäisenä.
Ota yhteyttä

Saadaksesi lisätietoa aiheesta Puutarha-alan erikoisammattitutkinto | golfkenttämestari täytä seuraavat tiedot: