Valitse sivuston käyttötapa: Mobiili

Millainen oppimisen kulttuuri työelämässä vallitsee? Vastaa kyselyyn ja osallistu arvontaan!

   
Verkossa
Koulutus

AMKosaaja

AMKosaaja-opinnot on tarkoitettu sinulle, joka haluat päivittää osaamistasi ja oppia uusia taitoja. Maksuttomat opinnot on tarkoitettu kaikille aihealueista kiinnostuneille korkeakoulujen tutkinto-opiskelijoita lukuun ottamatta.

Voit valita tarjonnastamme sinua kiinnostavia ja aikatauluusi sopivia korkeakouluopintoja. Tarjoamme tietojenkäsittelyn, liiketalouden sekä hyvinvoinnin ja terveyden alan opintoja.

Tulossa keväällä 2023:

  • tiedolla johtamisen opintoja
  • sote-alan palvelurobotiikan opintoja
  • esimiestyön opintoja

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta AMKosaaja, klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan koulutuksen järjestäjälle.

Kohderyhmä

Koulutus on tarkoitettu kaikille ja kaiken tasoisille henkilöille, korkeakoulujen tutkinto-opiskelijoita lukuun ottamatta.

Lisätietoja

Suoritustapa

Kaikki opintojaksot järjestetään verkon välityksellä. Verkko-opintoihin voi sisältyä jonkin verran kontaktikertoja verkon välityksellä arki-iltaisin.

Kustannukset

Koulutus on Opetus- ja kulttuuriministeriön rahoittamaa ja se on osallistujille maksutonta.

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää? Täytä yhteystietosi, niin Hämeen ammattikorkeakoulu ottaa sinuun yhteyttä. Muistathan kurkata myös roskapostikansion – joskus vastausviestit saattavat livahtaa sinne.

Hämeen ammattikorkeakoulu

Hämeen ammattikorkeakoulu (HAMK) monialainen työelämän kouluttaja

Hämeen ammattikorkeakoulu HAMK on monialainen aikuisten ja nuorten kouluttaja, joka tarjoaa laajalla koulutusohjelmavalikoimallaan monipuolisen, elinkeinoelämän kanssa verkottuneen oppimisympäristön. HAMK toimii neljällä seutukunnalla ja palvelee kahden miljoonan asukkaan työssäkäyntialuetta. Hämeen ammatti-instituutti (HAMI) on HAMKin tytäryhtiö. Koulutuspalveluiden asiantuntijana HAMK haluaa olla tukemassa...


Lue lisää kouluttajasta Hämeen ammattikorkeakoulu ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

Hämeen ammattikorkeakoulu

Visamäentie 35
13101 Hämeenlinna

 Näytä puhelinnumero
www.hamk.fi


Arvioinnit
Arvioinnit
Arvioi tämä koulutus ensimmäisenä.

Arvioinnit kouluttajasta
(4,3)
Perustuu 3 arviointiin
Näytä kouluttajan kaikki arvioinnit
Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää? Täytä yhteystietosi, niin Hämeen ammattikorkeakoulu ottaa sinuun yhteyttä. Muistathan kurkata myös roskapostikansion – joskus vastausviestit saattavat livahtaa sinne.