Valitse sivuston käyttötapa: Mobiili
Yhteenveto
Aloituksia ympäri vuoden
Haku päättyy: ks. seuraava ilmoittautumisaika
   
Hybriditoteutus
Hämeenlinna
Tutkinto
Avoin AMK

Avoin AMK

HAMKin avoin AMK sopii sinulle, joka haluat – iästä tai pohjakoulutuksesta riippumatta – suorittaa ammattikorkeakouluopintoja.

HAMKin avoin AMK opintoihin voivat osallistua kaikki opiskelemisesta kiinnostuneet pohjakoulutuksesta riippumatta. Opinnoilla kehität ammattitaitoasi, opit millaista on opiskelu ammattikorkeakoulussa ja päivität tietojasi.

HAMKin avoin AMK sisältää avoimet opinnot ja polkuopinnot. Valitse avoimet opinnot, jos olet kiinnostunut kehittämään itseäsi, ammattitaitoasi tai päivittämään jo olemassa olevaa osaamista opiskelemalla tiettyjä opintokokonaisuuksia tai yksittäisiä moduuleita.

Polkuopinnot on oikea valinta, jos tavoitteenasi on edetä tutkinto-opiskelijaksi polkuopintojen kautta. Polkuopinnot eroavat muista avoimista opinnoista siten, että opiskelija tähtää ensimmäisen vuoden AMK-opintojen tai ensimmäisen lukukauden YAMK-opintojen jälkeen tutkinto-opiskelijaksi.

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Avoin AMK, klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan kouluttajalle.

Aikataulu

Ilmoittautuminen:

Ilmoittautuminen alkaa klo 8:00 ja päättyy 23:59:

  • 1.-12.8.2022, syksyn avoimet opinnot
  • 1.-3.8.2022, syksyn polkuopinnot
  • 3.-14.10.2022, syksyn avoimet opinnot
  • 1.-3.12.2022, kevään polkuopinnot
  • 1.-14.12.2022, kevään avoimet opinnot
  • 13.-24.2.2023, kevään avoimet opinnot
  • 13.-24.3.2023, kesäopinnot

Kustannukset

Avoimen AMKin maksut ovat 15 euroa/opintopiste ja AMK-polkuopinnot 400 euroa. Avoimien opintojen maksut maksetaan ilmoittautumisen yhteydessä. Polkuopintojen opintomaksu laskutetaan opintoihin hyväksymisen jälkeen.

Opintokohtainen maksu ​
HAMKin avoimista opinnoista perittävä maksu on 15 €/opintopiste, joten esim. 5 op:n laajuiset opinnot maksavat 75 €.​ Opintomaksu maksetaan ilmoittautumisen yhteydessä.

Polkuopintojen maksu
AMK-polkuopintojen maksu on 400 €. YAMK-polkuopinnoissa maksetaan opintokohtainen maksu laajuuden (10 op tai 15 op) mukaisesti. Hyväksytylle ilmoittautuneelle lähetetään polkuopintomaksun maksulinkki sähköpostina HAMKin verkkokaupasta. Maksun maksaminen vahvistaa polkuopintopaikan.

HAMKin opiskelijan maksu tutkinto-opiskeluoikeuden päätyttyä
HAMKin opiskelijan maksut ovat aikaperusteisia: 0,5 vuotta/250 € ja 1 vuosi/400 €. Maksu ei ole sidottu suoritettavaan opintopistemäärään. HAMKin opiskelija voi maksaa opintopistekohtaisen maksun, jos se on edullisempi kuin aikaperusteinen maksu. Opintomaksu laskutetaan opintoihin hyväksymisen jälkeen.

Muut maksut
Muita maksuja ovat mahdolliset opintokohtaiset materiaali-, tarvike- ja ekskursiomaksut.

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Avoin AMK? Täytä yhteystietosi, niin koulutuksen järjestäjä ottaa sinuun yhteyttä.

Hämeen ammattikorkeakoulu

Hämeen ammattikorkeakoulu (HAMK) monialainen työelämän kouluttaja

Hämeen ammattikorkeakoulu HAMK on monialainen aikuisten ja nuorten kouluttaja, joka tarjoaa laajalla koulutusohjelmavalikoimallaan monipuolisen, elinkeinoelämän kanssa verkottuneen oppimisympäristön. HAMK toimii neljällä seutukunnalla ja palvelee kahden miljoonan asukkaan työssäkäyntialuetta. Hämeen ammatti-instituutti (HAMI) on HAMKin tytäryhtiö. Koulutuspalveluiden asiantuntijana HAMK haluaa olla tukemassa...


Lue lisää kouluttajasta Hämeen ammattikorkeakoulu ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

Hämeen ammattikorkeakoulu

Visamäentie 35
13101 Hämeenlinna

 Näytä puhelinnumero
www.hamk.fi

Arvioinnit
Arvioinnit
Arvioi tämä koulutus ensimmäisenä.

Arvioinnit kouluttajasta
(4,3)
Perustuu 3 arviointiin
Näytä kouluttajan kaikki arvioinnit
Ota yhteyttä

Saadaksesi lisätietoa aiheesta Avoin AMK täytä seuraavat tiedot: