Valitse sivuston käyttötapa: Mobiili

Etsitkö etäkoulutusta? Kokosimme verkko- ja etäkoulutukset tänne »

Seksuaalineuvojakoulutus, 30 op

Hämeen ammattikorkeakoulu
Yhteenveto
1 vuosi
2 100 EUR + alv 24 %
21.8.2020
marker Tarjonnassa myös kesällä
   
Lähiopetus
Hämeenlinna
Koulutus

Seksuaalineuvojakoulutus, 30 op

seks20

Kouluttaudu seksuaalineuvojaksi Hämeen ammattikorkeakoulussa Hämeenlinnassa

Sosiaali- ja terveysalan ammattilainen, haluatko työskennellä seksuaalisuuden ja seksuaaliterveyden edistämisen parissa? Ammattitaitoasi täydentämällä osaat käsitellä seksuaalisuutta kokonaisvaltaisena osana ihmisyyttä ja työskennellä eri ikäisten ihmisten seksuaalipalveluiden parissa. Koulutus antaa valmiuden keskustella seksuaalisuuteen liittyvistä kysymyksistä erilaisissa asiakas- ja koulutustehtävissä.

Opit myös hallitsemaan seksuaalineuvonnan menetelmiä elämänkulkuun ja seksuaalineuvonnan erityiskysymyksiin liittyen. Sinulle tulevat tutuiksi muun muuassa seksologian perustermit, psykoseksuaalinen kehityskaari ja oman ammatti-identiteetin tarkastelu.

Seksuaalineuvojaksi monipuolisella ja käytännönläheisellä koulutuksella

Koulutuksen osa-alueita ovat

  • Seksuaalineuvonnan eettinen ja ammatillinen osaaminen sekä kehittämisosaaminen
  • Seksuaaliterveyden tietoperusta
  • Seksuaalineuvonnan menetelmäosaaminen
  • Kehittämistehtävätyöskentely

Koulutuksessa tulet tekemään teoriaa tukevia tehtäviä ja koulutuksen lopussa pääset harjoittelemaan seksuaalineuvojan roolia erilaisia asiakaskohtaamisia simuloimalla.

Koulutuksen rakenne ja sisältö vastaavat Nordic Association for Clinical Sexology (NACS) koulutuskriteereitä. Koulutus vastaa seksologian opintojen tasoa I ja antaa mahdollisuuden jatkokouluttautumiseen.

Tämän koulutuksen ja erikseen hankkimasi työnohjauksen (16 h) käytyäsi, voit hakea Suomen seksologiselta seuralta Auktorisoitu seksuaalineuvoja -nimikettä.

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Seksuaalineuvojakoulutus, 30 op, klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan kouluttajalle.

Kohderyhmä

Koulutus on tarkoitettu sosiaali- ja terveysalan, kasvatusalan tai muun soveltuvan alan ammattilaisille, joilla on alan korkeakoulututkinto tai aikaisempi soveltuva opistoasteen tutkinto.

Aikataulu

21.8.2020–17.9.2021

Hinta

Koulutuksen hinta on 2100 € + alv 24 % sisältäen opetuksen ja materiaalit. 

Peruutusehto

Ilmoittautumismuutoksista pyydetään ilmoittamaan välittömästi. Ilmoittautumisajan päättymisen jälkeen tapahtuvista peruutuksista laskutetaan 40 % koulutuksen hinnasta. Mikäli peruutusta ei tehdä, laskutetaan koko koulutuksen hinta. Paikan voi myös luovuttaa hakukriteerit täyttävälle kollegalle.

Lähiopetuspäivät

Lähiopetuspäiviä Hämeenlinnassa ovat: 21.8., 25.9., 30.10., 20.11. ja 11.12.2020 sekä 15.1., 19.2., 12.3., 9.4., 7.5., 11.6., 13.8. ja 17.9.2021.
Lisäksi kaksi koulutuspäivää verkossa 5.9. ja 10.10.2020.

Kouluttajat

Sari Mäki, erityistason seksuaaliterapeutti, Authorised in Sexological Education and Sexual Health Promation (NACS), ammatillinen opettaja, terveydenhoitaja

Anja-Maija Huhdanperä-Ketonen, KtM, lehtori, seksuaalineuvoja 

Koulutuspaikka

Hämeen ammattikorkeakoulu                                                                                            Hämeenlinnan korkeakoulukeskus                                                                              Vankanlähde 9, S-talo, 13100 Hämeenlinna

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Seksuaalineuvojakoulutus, 30 op? Täytä yhteystietosi, niin koulutuksen järjestäjä ottaa sinuun yhteyttä.

Hämeen ammattikorkeakoulu

HAMK – Hämeen ammattikorkeakoulu

Hämeen ammattikorkeakoulu (HAMK) monialainen työelämän kouluttaja

Hämeen ammattikorkeakoulu HAMK on monialainen aikuisten ja nuorten kouluttaja, joka tarjoaa laajalla koulutusohjelmavalikoimallaan monipuolisen, elinkeinoelämän kanssa verkottuneen oppimisympäristön. HAMK toimii neljällä seutukunnalla ja palvelee kahden miljoonan asukkaan työssäkäyntialuetta. Hämeen ammatti-instituutti (HAMI) on HAMKin tytäryhtiö. Koulutuspalveluiden asiantuntijana HAMK haluaa olla tukemassa...


Lue lisää kouluttajasta Hämeen ammattikorkeakoulu ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

Hämeen ammattikorkeakoulu

Visamäentie 35
13101 Hämeenlinna

 Näytä puhelinnumero
www.hamk.fi

Arvioinnit
Arvioinnit
Arvioi tämä koulutus ensimmäisenä.

Arvioinnit kouluttajasta
(4,3)
Perustuu 3 arviointiin
Näytä kouluttajan kaikki arvioinnit
Yhteydenotto

Saadaksesi lisätietoa aiheesta Seksuaalineuvojakoulutus, 30 op täytä seuraavat tiedot:

Tämäkin voisi kiinnostaa sinua...

Psykoterapeuttikoulutukset Oulun Yliopistosta

Oulun yliopistosta löydät: Perhe- ja paripsykoterapeutti, traumapsykoterapeutti- ja psykodynaaminen psykoterapeutti -koulutukset.

Saatat olla kiinnostunut myös näistä: