Valitse sivuston käyttötapa: Mobiili

Etsitkö etäkoulutusta? Kokosimme verkko- ja etäkoulutukset Etäopiskelu-osioon

Teollisuuden huippuosaaja – Modernit 3D-teknologiat hallintaan, 15 op

Hämeen ammattikorkeakoulu
Yhteenveto
17.4.2020
   
Verkossa/etänä
Etä- ja verkkokoulutus
3D-teknologian koulutus

Teollisuuden huippuosaaja – Modernit 3D-teknologiat hallintaan, 15 op

3D-teknologiat sisältävät joukon nopeasti kehittyviä moderneja valmistustekniikoita, jotka mahdollistavat kustannustehokkaan ja kehittyneen tuotteen valmistuksen. Materiaalia lisäävässä valmistustekniikassa eli 3D-tulostuksessa ainetta ruiskutetaan tuotteeseen kerroksittain. Tekniikka mahdollistaa onttoja, verkkomaisia sekä muotoilullisesti monimuotoisia rakenteita.

3D-tulostusta voidaan hyödyntää tuotekehitysprosessin työkaluna, mutta se voi joissain tapauksissa olla kilpailukykyinen valmistustekniikka piensarjavalmistukseen asti. Tuotesuunnittelun tukena hyödynnetään uusimpia 3D-virtuaalityökaluja, kuten FEM, AR- ja VR -tekniikat sekä 3D-skannaus. Näiden modernien 3D-teknologoiden hallintaan on nyt tarjolla koulutusta kehittyville asiantuntijoille.

Teollisuuden huippuosaaja -koulutuksen sisältö

Kone- ja tuotesuunnittelussa teknologioiden kehittymisen seuranta on yritysten kilpailukyvyn elinehto. Tähän tarpeeseen Hämeen ammattikorkeakoulu, Laurea-ammattikorkeakoulu sekä LUT-yliopisto vastaavat tarjoamalla 15 opintopisteen laajuista Teollisuuden huippuosaaja -täydennyskoulutusta.

Maksuton koulutus valmentaa henkilöitä uusimpien digitaalisten tekniikoiden erityishaasteisiin ja mahdollisuuksiin tuotesuunnittelussa. Koulutuksen aikana käydään läpi 3D-suunnittelun periaatteita, rakenteiden käyttäytymistä, optimointia sekä analysointia. Koulutuksessa opitaan 3D-tulostuksen tekniikoita, tutustutaan virtuaalityökaluihin sekä perehdytään 3D-kappaleen valmistamiseen käytännössä.

Koulutuksen toteutus

Koulutus toteutetaan pääosin verkko-opintoina, jonka tueksi järjestetään yhteensä viisi lähiopetuskertaa noin kuukauden välein perjantaisin klo 12.30–16.30. Lähiopetuspäivien koulutuspaikkana toimii HAMK (Riihimäki/Hämeenlinna) tai Laurea (Vantaa).

Lähiopetuspäivät koostuvat luennoista, asiantuntijapuheenvuoroista, sekä henkilökohtaisen asiantuntijuuden kehittymiseen liittyvästä oppimistehtävästä ja omavalintaisen projektityön ohjauksesta. Tavoitteena on, että osallistuja tuo oman tuotteen tai kappaleen kehitettäväksi koulutukseen kuuluvana tuotekehitysprojektina.

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Teollisuuden huippuosaaja – Modernit 3D-teknologiat hallintaan, 15 op, klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan kouluttajalle.

Kohderyhmä

Teollisuuden huippuosaaja -koulutus on suunnattu ensi sijassa työelämässä toimiville kone- ja tuotesuunnittelun ammattilaisille sekä työelämään integroitumassa oleville vastavalmistuneille kansainvälisille insinööreille. Koulutus on mahdollista suorittaa työn ohessa.

Kustannukset

Koulutus on maksuton. 

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Teollisuuden huippuosaaja – Modernit 3D-teknologiat hallintaan, 15 op? Täytä yhteystietosi, niin koulutuksen järjestäjä ottaa sinuun yhteyttä.

Hämeen ammattikorkeakoulu

HAMK – Hämeen ammattikorkeakoulu

Hämeen ammattikorkeakoulu (HAMK) monialainen työelämän kouluttaja

Hämeen ammattikorkeakoulu HAMK on monialainen aikuisten ja nuorten kouluttaja, joka tarjoaa laajalla koulutusohjelmavalikoimallaan monipuolisen, elinkeinoelämän kanssa verkottuneen oppimisympäristön. HAMK toimii neljällä seutukunnalla ja palvelee kahden miljoonan asukkaan työssäkäyntialuetta. Hämeen ammatti-instituutti (HAMI) on HAMKin tytäryhtiö. Koulutuspalveluiden asiantuntijana HAMK haluaa olla tukemassa...


Lue lisää kouluttajasta Hämeen ammattikorkeakoulu ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

Hämeen ammattikorkeakoulu

Visamäentie 35
13101 Hämeenlinna

 Näytä puhelinnumero
www.hamk.fi Linkki kotisivulle


Arvioinnit
Arvioinnit
Arvioi tämä koulutus ensimmäisenä.

Arvioinnit kouluttajasta
(4,3)
Perustuu 3 arviointiin
Näytä kouluttajan kaikki arvioinnit
Yhteydenotto

Saadaksesi lisätietoa aiheesta Teollisuuden huippuosaaja – Modernit 3D-teknologiat hallintaan, 15 op täytä seuraavat tiedot:

Saatat olla kiinnostunut myös näistä: