Valitse sivuston käyttötapa: Mobiili

Millainen oppimisen kulttuuri työelämässä vallitsee? Vastaa kyselyyn ja osallistu arvontaan!

AUTTAVAT RAJAT®

Hämeen kesäyliopisto
Yhteenveto
2 päivää
350 EUR (arvonlisäverotonta)
11.5.2023
Haku päättyy: 27.4.2023
   
Lähiopetus
Hämeenlinna
Koulutus
Kädet

AUTTAVAT RAJAT®

Monilla meistä on rajoihin liittyviä haasteita, myös auttajilla. Siinä ei ole mitään noloa tai hävettävää. Rajoja haavoittavat hyvin monenlaiset elämäntekijät, ja harvinaisempaa on ettei rajoihin liittyviä haasteita olisi.

Auttamistyön ammattilaisena omien ja toisen ihmisen rajoista ilmaisevien signaalien tunnistaminen, rajojen ylläpitäminen ja rajanvetotarpeen kunnioittaminen ovat eettisen ja auttavan auttamistyön sekä oman työssäjaksamisen ja hyvinvoinnin edellytys. Rajojen tehtävänä on suojella sekä auttajaa itseä että hänen asiakkaitaan. Ilman selkeää käsitystä rajoista voi hyvää tarkoittava työ muodostua hyödyttömäksi tai haavoittavaksi asiakkaalle ja uuvuttavaksi auttajalle itselleen.

Rajataitotyöpaja AUTTAVAT RAJAT® - koulutuksen tavoitteena on auttaa osallistujia tunnistamaan, tiedostamaan ja ymmärtämään omia rajoihin liittyviä haasteita, jotta omia reaktioita ja toimintaa on haastavissa tilanteissa mahdollista ennakoida paremmin ja toimintaa vaikeissa tilanteissa tarvittaessa muuttaa.

Rajanvetotarpeen tunnistaminen ja rajojen ilmaiseminen toiselle ovat etupäässä ”ei-kielellisiä” taitoja- keho antaa signaalit rajanvetotarpeista ja rajojen asettaminen on aivan konkreettisestikin kehollista toimintaa ja fyysistä ilmaisua. Koulutuspäivien aikana rajoja tutkitaan ja työstetään luottamuksellisessa ilmapiirissä psykofyysisen ja sensomotorisen psykoterapian menetelmin.

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta AUTTAVAT RAJAT®, klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan koulutuksen järjestäjälle.

Kohderyhmä

Rajataitotyöpaja soveltuu hyvin sosiaali- ja terveysalan ammattilaisille sekä terapia-, kasvatus- ja ohjaustyötä tekeville. Koulutus sisältää sekä teoriaopetusta että kokemuksellista työskentelyä psykofyysisin menetelmin.

Koulutukseen otetaan enintään 16 henkilöä ilmoittautumisjärjestyksessä.

Aikataulu

11.05. - 12.05.2023

to klo 9.30-16.30
pe klo 9-16

Koulutuspaikka

Hämeenlinna korkeakoulukeskus

Kouluttaja

Kouluttajana toimii AUTTAVAT RAJAT® rajataitovalmennuksen kehittäjä, TtM, Psykoterapeutti, Kehopsykoterapeutti ja työnohjaaja Jaana Rajaveräjä.

Kustannukset

350 € / osallistuja.

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta AUTTAVAT RAJAT®? Täytä yhteystietosi, niin koulutuksen järjestäjä ottaa sinuun yhteyttä.

Hämeen kesäyliopisto Facebookissa

Hämeen kesäyliopisto

Opiskele uutta, kehitä osaamista Hämeen kesäyliopistossa

Hämeen kesäyliopisto rakentaa yhteistyökumppaneidensa kanssa monipuolisia elinikäisen oppimisen polkuja, jotka tukevat yhteiskunnan eheyttä, tasa-arvoa ja aktiivista kansalaisuutta. Hämeen kesäyliopisto toimii kolmella paikkakunnalla, Hämeenlinnassa, Riihimäellä ja Forssassa. Hämeen kesäyliopiston toiminta on valtion ja kuntien rahoittamaa ja vapaan sivistystyön oppilaitosta ylläpitää Hämeen...


Lue lisää kouluttajasta Hämeen kesäyliopisto ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

Hämeen kesäyliopisto

Visamäentie 35 A
13100 Hämeenlinna

Arvioinnit
Arvioinnit
Arvioi tämä koulutus ensimmäisenä.

Arvioinnit kouluttajasta
(4,4)
Perustuu 121 arviointiin
Näytä kouluttajan kaikki arvioinnit
Ota yhteyttä

Saadaksesi lisätietoa aiheesta AUTTAVAT RAJAT® täytä seuraavat tiedot: