Valitse sivuston käyttötapa: Mobiili

Elämäkertaa ja oliiveja Vamosissa Kreetalla

Hämeen kesäyliopisto
Yhteenveto
7 päivää
790 EUR (arvonlisäverotonta)
18.4.2022
Haku päättyy: 28.2.2022
   
Lähiopetus
Kreeta
Koulutus
Elämäkertaa ja oliiveja Vamosissa Kreetalla

Elämäkertaa ja oliiveja Vamosissa Kreetalla

”Jokainen tälle saarelle (Kreetalle) jalallaan astuva tuntee salaperäisen voiman. Se on lämmin ja hyväntahtoinen, virtaa läpi suonien ja tekee sielusta suuremman.”(Niko Kazantzakis romaanissaan Tilinteko El Crecolle)

"Sana on silmu joka haluaa tulla oksaksi. Kuinka kukaan voi olla unelmoimatta kirjoittaessaan? Tyhjä paperi antaa oikeuden unelmoida."(Gaston Bachelard)

Oman kirjoittamisen taitojen kehittäminen erityisesti rakenneasioissa. Kurssilaiset keskittyvät omien tekstien tuottamiseen, muokkaamisen ja viimeistelyyn. Kurssilla pohditaan kirjoittamisen motiiveja ja merkitystä, syvennetään tietoja luovuudesta ja kirjoitusprosessista, saadaan välineitä tekstien tuottamiseen ja työstämiseen, hahmotellaan omaa kirjoittajaidentiteettiä sekä saadaan tietoa siitä, mitä tutkimus sanoo kirjoittamisesta.

Kurssilla keskitytään erityisesti muistoihin ja elämäkerrallisen materiaalin hyödyntämiseen kirjoittamisessa. Miten oman aineiston voi muokata omaksi kokonaisuudeksi. Kurssin aikana on mahdollisuus saada yksilöpalautetta ja henkilökohtaista ohjausta.

Kurssin avainsanat: Luovuus, avoimuus, vapaus ja luottamuksellisuus.

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Elämäkertaa ja oliiveja Vamosissa Kreetalla, klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan kouluttajalle.

Kohderyhmä

Elämäkerrallisesta kirjoittamisesta kiinnostuneet kirjoittajat ja myös aloittelevat. Kurssi toimii jatkokurssina niille, jotka ovat aiemmin osallistuneet kirjoittamisen kurssille. Kurssi soveltuu opettajille täydennyskoulutukseksi ja on avoin kaikille, joilla on halua kirjoittaa ja kehittyä kirjoittajana.

Aikataulu

18.04. - 25.04.2022

Koulutuspaikka

Kreeta (Kreikka).

Kouluttaja

  • Taija Tuominen, Luennot, harjoitukset, henkilökohtaiset ja ennakkotehtävän palautteet kirjoittamisen opettaja, kirjailija.
  • Paikallisena oppaana ja opastajana kreetalaiseen ruokakulttuuriin ja oliiviöljyn saloihin, elämään ja luontoon on VTM, tietokirjailija, matkailuyrittäjä Merja Tuominen-Gialitaki. Kurssipaikan kreikkalaisina isäntinä Nikos ja Lola Frantzeskakis.

Kustannukset

Kurssimaksu 790 €, laskutetaan maalis-huhtikuussa 2022 (ennen kurssia).

Kurssi maksu sisältää:

  • Laajan kurssimateriaalin
  • Kolme lyhyttä kurssiretkeä
  • Tervetulotilaisuus & päiväkahvit
  • Ohjelman mukaiset kuljetuksetHanian lentokentältäkurssikohteeseen ja takaisin (ohjelman mukaiset lennot saapuvat aamupäivällä, muuhun aikaan saapuvat vastaavat itse lentokenttäkuljetuksestaan).

Huom. matkajärjestelyt ja ruokailut eivät sisälly kurssimaksuun.

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Elämäkertaa ja oliiveja Vamosissa Kreetalla? Täytä yhteystietosi, niin koulutuksen järjestäjä ottaa sinuun yhteyttä.

Hämeen kesäyliopisto Facebookissa

Hämeen kesäyliopisto

Opiskele uutta, kehitä osaamista Hämeen kesäyliopistossa

Hämeen kesäyliopisto rakentaa yhteistyökumppaneidensa kanssa monipuolisia elinikäisen oppimisen polkuja, jotka tukevat yhteiskunnan eheyttä, tasa-arvoa ja aktiivista kansalaisuutta. Hämeen kesäyliopisto toimii kolmella paikkakunnalla, Hämeenlinnassa, Riihimäellä ja Forssassa. Hämeen kesäyliopiston toiminta on valtion ja kuntien rahoittamaa ja vapaan sivistystyön oppilaitosta ylläpitää Hämeen...


Lue lisää kouluttajasta Hämeen kesäyliopisto ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

Hämeen kesäyliopisto

Visamäentie 35 A
13100 Hämeenlinna

 Näytä puhelinnumero
www.hameenkesayliopisto.fi


Arvioinnit
Arvioinnit
Arvioi tämä koulutus ensimmäisenä.

Arvioinnit kouluttajasta
(4,4)
Perustuu 121 arviointiin
Näytä kouluttajan kaikki arvioinnit
Ota yhteyttä

Saadaksesi lisätietoa aiheesta Elämäkertaa ja oliiveja Vamosissa Kreetalla täytä seuraavat tiedot: