Valitse sivuston käyttötapa: Mobiili

Green Coach – kestävän kehityksen valmentaja & innovaattori 20 op

Hämeen kesäyliopisto
Yhteenveto
06.03. - 19.09.2020
1 800 EUR + alv 24 %
6.3.2020
Haku päättyy: 23.2.2020
   
Hämeenlinna
Avoin koulutus

Green Coach – kestävän kehityksen valmentaja & innovaattori 20 op

green-coach-koulutus

Ole työyhteisösi Green Coach

Green Coach–koulutuksen sisältöä on täydennetty vahvalla kestävän kehityksen valmennusohjelmalla. Myös coaching - taitojen koulutusosuutta on lisätty merkittävästi. Koulutus antaa valmiudet toimia organisaatiotasolla, työyhteisötasolla tai omassa yrityksessä ulkoisena tai sisäisenä coachina (In House Coach).

Koulutuksen rakenne on innovatiivinen, sillä siinä valmennetaan yksilötasolla koulutettavan henkilökohtaista pystyvyyttä sekä metataitoja. Yhteisötasolla valmennetaan yhteisöllisyyden ja yhteenliittymisen taitoja sosiaalipedagogiikan ja sosiokulttuurisuuden näkökulmista. Ympäristön ymmärtäminen kokonaisvaltaisen hyvinvoinnin perustana on oleellinen osa koulutusta. Green Coach toimii valmentajana työyhteisössä tai oman yrityksen asiakaspinnassa ymmärtäen kestävän kehityksen ja vastuullisuuden laajat hyvinvoinnin vaikutukset yksilötasolla, yhteisötasolla ja ympäristön tasolla.

Koulutuksen sisältö

Opetussuunnitelma käsittelee laajasti ilmasto- ja ympäristöasioita, sosiokulttuurista muutosta, energiarakenteen muutosmahdollisuuksia ja uusia liiketoimintamahdollisuuksista myös ruohonjuuritasolla. Koulutus valmentaa myös yhteenkuuluvaisuuden, yhteisöllisyyden ihmisten kohtaamisen taitojen merkityksiä ja niiden ymmärtämistä työ,- asiakas ja perheyhteisöissä. Green Coach – koulutus käsittää myös puutarhaterapian opetusmoduulin. Koulutettava osaa käyttää myös puutarhaterapiaa operointivälineenä asiakastyössään.

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Green Coach – kestävän kehityksen valmentaja & innovaattori 20 op, klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan kouluttajalle.

Kohderyhmä

Koulutus soveltuu yrittäjille, johtajille, asiantuntijoille sekä muille valmentavasta johtajuudesta sekä ympäristöasioista kiinnostuneille henkilöille, jotka haluavat laajentaa omaa kompetenssiaan, kestävyyttään ja metataitojaan. Edellytyksenä on useamman vuoden työkokemus vastuullisissa työtehtävissä sekä kiinnostus kestävän kehityksen, ympäristöasioiden sekä ihmisen ja yhteisöjen hyvinvoinnin edistämiseen uusilla ajattelu- ja toimintamalleilla.

Aikataulu

06.03. - 19.09.2020

pe-su 6.-8.3.2020 Intensiivipäivät
pe-la 3.-4.4.2020 Intensiivipäivät vierailukohteessa
pe-su 8.-10.5.2020 Intensiivipäivät
Harjoittelut ohjatusti kesäkuu 2020
pe-la 21.-22.8.2020 Intensiivipäivät
pe-la 18.-19.9.2020 Päätösseminaari + juhla

Opetus perjantaisin klo 10-17, lauantaisin klo 9-16 ja sunnuntaisin klo 9-14.30.
(Lähiopetusta yht. 78t)

Koulutuspaikka

Hämeenlinna

Kouluttaja

Riitta Suonpää, koulutusjohtaja @greendesignfinland.fi

Eija Keckman, ympäristökouluttaja, kirjailija, puutarha-alan asiantuntija, Eija´s Garden

Asta Suomi,YTT, psykoterapeutti (VET) työnohjaaja ja terapiakouluttaja, opteusalan PD, Johdon Coach CSLE Green Design Finlandin kouluttajat ja terapeutit greendesignfinland.fi

Kustannukset

1800€ (sisältää koulutuksen ja sähköisen koulutusmateriaalin).
Koulutus laskutetaan 2 erässä koulutuksen aikana.
Tarvittaessa maksusuunnitelmasta on mahdollisuus neuvotella Hämeen kesäyliopiston kanssa.

Osallistuja vastaa itse mahdollisista ruokailu-, matkustus- ja majoituskustannuksista sekä harjoittelusta syntyvistä kuluista.

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Green Coach – kestävän kehityksen valmentaja & innovaattori 20 op? Täytä yhteystietosi, niin koulutuksen järjestäjä ottaa sinuun yhteyttä.

Hämeen kesäyliopisto

Hämeen kesäyliopisto

Opiskele uutta, kehitä osaamista Hämeen kesäyliopistossa

Hämeen kesäyliopisto rakentaa yhteistyökumppaneidensa kanssa monipuolisia elinikäisen oppimisen polkuja, jotka tukevat yhteiskunnan eheyttä, tasa-arvoa ja aktiivista kansalaisuutta. Hämeen kesäyliopisto toimii kolmella paikkakunnalla, Hämeenlinnassa, Riihimäellä ja Forssassa. Hämeen kesäyliopiston toiminta on valtion ja kuntien rahoittamaa ja vapaan sivistystyön oppilaitosta ylläpitää Hämeen...


Lue lisää kouluttajasta Hämeen kesäyliopisto ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

Hämeen kesäyliopisto

Visamäentie 35 A
13100 Hämeenlinna

 Näytä puhelinnumero
www.hameenkesayliopisto.fi

Arvioinnit
Arvioinnit
Arvioi tämä koulutus ensimmäisenä.

Arvioinnit kouluttajasta
(4,4)
Perustuu 118 arviointiin
Näytä kouluttajan kaikki arvioinnit
Yhteydenotto

Saadaksesi lisätietoa aiheesta Green Coach – kestävän kehityksen valmentaja & innovaattori 20 op täytä seuraavat tiedot: