Valitse sivuston käyttötapa: Mobiili

Hengellisen musiikin sanoituspaja, syksy 2018

Hämeen kesäyliopisto
Yhteenveto
Kesto: 1 kk (2 pv)
Hinta: 150 EUR (arvonlisäverotonta)
Aloituspäivämäärä: 22.9.2018
   
Paikkakunta: Hämeenlinna
Koulutustyyppi: Avoin koulutus

Hengellisen musiikin sanoituspaja, syksy 2018

Hengellisen musiikin sanoituspaja, syksy 2018

Osallistu hengellisen musiikin sanoituspajaan

Koulutuksen tavoitteena on kehittää valmiuksia sanoittaa lauluja. Osallistujien laatimien sanoitusten toivotaan liittyvän hengelliseen musiikkiin. Paja antaa edellytykset hakeutua vaativimpiin sanoituspajoihin.

Koulutuksen sisältö

Pajassa oppiminen tapahtuu pääosin osallistujien ennakkotehtävänä ja välitehtävänä laatimia sanoituksia käsitellen. Tämän klinikoinnin yhteydessä kouluttajat selkiinnyttävät pajalaisille teksteissä esiin nousseita seikkoja ja tekevät kehittämisehdotuksia. Samalla kuunnellaan teksteihin liittyvä musiikki, mikäli sitä on jo valmiina.

Kouluttajalle esitetyt kysymykset sekä ryhmän vertaispalaute ohjaavat sanoituspajan kulkua. Pajan erityispiirteenä on, että osallistujien laatimien sanoitusten toivotaan olevan alku hengellisen laulun syntymiselle. Toisen kurssipäivän lopussa annetaan osallistujille tietoa ja ohjausta siitä, miten voi lisätä osaamistaan sanoittajana. Osallistujien on syytä lukea etukäteen Heikki Salon kirja Kahlekuningaslaji (Like 2014). Pajaan voi osallistua myös ilman, että tekee sanoitusta ennakkotehtävänä (kuunteluoppilaana).

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Hengellisen musiikin sanoituspaja, syksy 2018, klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan kouluttajalle.

Kohderyhmä

Kurssille osallistuminen ei edellytä aiempaa osaamista sanoittamisesta. Osallistujien enimmäismäärä on 16. Valinta tehdään ilmoittautumisjärjestyksessä. Mahdollisille varapaikoille päätyneille ilmoitetaan asiasta sähköpostitse.

Aikataulu

22.09. - 20.10.2018

Lauantaisin 22.9 ja 20.10.2018 klo 10-17. Lähiopetus 16 t, lisäksi ennakkotehtävät 8 t ja välitehtävät 6 t, yht. 30 t Hämeenlinna.

Koulutuspaikka

Hämeenlinna, Poltinahon seurakuntatalo, Turuntie 34.

Kouluttaja

Laulaja, lauluntekijä Jukka Salminen ja tuottaja, aikuiskouluttaja Kari Aavasto.

Kustannukset

150 €, joka sisältää koulutuksen materiaaleineen. Laskun lähetämme osallistujan ilmoittamaan laskutusosoitteeseen.

Huom! Lauluntekijäyhdistys Kertsi ry:n jäsenet saavat kurssimaksusta alennuksen -10 %.

Ilmoitathan jäsenyydestäsi ilmoittautumislomakkeen Lisätietoja ilmoittautumiseen liittyen-kentässä (kouluttajan sivuilla). Alennusta ei myönnetä jälkikäteen.

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Hengellisen musiikin sanoituspaja, syksy 2018? Täytä yhteystietosi, niin koulutuksen järjestäjä ottaa sinuun yhteyttä.

Errors
Vapaaehtoinen
Vapaaehtoinen
Vapaaehtoinen
Vapaaehtoinen
Vapaaehtoinen
Vapaaehtoinen

Hämeen kesäyliopisto

Hämeen kesäyliopisto

Hämeen kesäyliopisto rakentaa yhteistyökumppaneidensa kanssa monipuolisia elinikäisen oppimisen polkuja, jotka tukevat yhteiskunnan eheyttä, tasa-arvoa ja aktiivista kansalaisuutta. Hämeen kesäyliopisto toimii kolmella paikkakunnalla, Hämeenlinnassa, Riihimäellä ja Forssassa. Hämeen kesäyliopiston toiminta on valtion ja kuntien rahoittamaa ja vapaan sivistystyön oppilaitosta ylläpitää Hämeen...


Lue lisää kouluttajasta Hämeen kesäyliopisto ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

Hämeen kesäyliopisto

Sibeliuksenkatu 25 B
13100 Hämeenlinna

 Näytä puhelinnumero
www.hameenkesayliopisto.fi

Arvioinnit
Arvioinnit
Arvioi tämä koulutus ensimmäisenä.

Arvioinnit kouluttajasta
          (4,4)
Perustuu 118 arviointiin
Näytä kouluttajan kaikki arvioinnit
Yhteydenotto

Saadaksesi lisätietoa aiheesta Hengellisen musiikin sanoituspaja, syksy 2018 täytä seuraavat tiedot: