Valitse sivuston käyttötapa: Mobiili

Webinaaripäivän 20.5. aiheina projektinhallinta, johtaminen ja coaching. Ilmoittaudu mukaan maksutta! 💻✨

Kasvatustieteiden perusopinnot 25 op, TAU

Hämeen kesäyliopisto
Yhteenveto
Noin 4 kuukautta
490 EUR (arvonlisäverotonta)
25.5.2021
   
Etätoteutus
Verkossa
Koulutus

Kasvatustieteiden perusopinnot 25 op, TAU

Kasvatustieteiden perusopinnot 25 op ovat Tampereen yliopiston avointa yliopisto-opetusta. Oppiaineena kasvatustieteet on ennen kaikkea yleissivistävä ja monitieteellinen ja sen opiskeleminen soveltuu hyvin niin kasvatus-, opetus-, koulutus-, ohjaus- ja vastaavissa tehtävissä työskenteleville kuin esimerkiksi henkilöstöhallinnon ammattilaisille ja esimiehille. Opinnoista on hyötyä haettaessa erilaisiin ohjaaja- ja opettajakoulutuksiin sekä opettajan pedagogisiin opintoihin. Myös sivuaineena kasvatustiede on suosittu valinta.

Opintojen toteutus ja tavoite

Kasvatustieteiden perusopinnot 25 op suoritetaan Hämeen kesäyliopistossa verkko-opintoina. Opintoihin osallistuminen edellyttää sekä reaaliaikaista läsnäoloa verkossa että itsenäistä työskentelyä kirjallisuuden ja erilaisten oppimistehtävien parissa. Opintojen aikana opiskelija osallistuu luennoille, pienryhmätyöskentelyyn sekä tentteihin. Opintoihin sisältyy Moodletenttejä, itsenäisesti suoritettavia kirjallisia tehtäviä, ja ryhmätehtäviä.

Kasvatustieteiden perusopinnot suoritettuaan opiskelijalla on tieteelliselle tiedonmuodostukselle rakentuva kuva kasvatuksesta, oppimisesta, ja koulutuksesta eri aikoina, eri konteksteissa ja elämänkulun eri vaiheissa. Opiskelijassa herää kasvatustietoisuus, jonka ansiosta hän osaa arvioida kriittisesti kasvatustieteellistä tietoa ja kykenee tuottamaan uutta tietoa.

Opintojen sisältö

Tampereen yliopiston kasvatustieteiden perusopinnoissa perehdytään kasvatuksen historiallisiin ja filosofisiin lähtökohtiin, kasvatuksen ja koulutuksen kysymyksiin yhteiskunnallisissa ja kulttuurisissa yhteyksissä, ihmisen kasvun, kehityksen ja elämänkulun näkökulmiin, opetuksen, ohjauksen ja oppimisen kysymyksiin sekä kasvatustieteellisen tutkimuksen peruskysymyksiin.

  • KASP2 Kasvatuksen ja koulutuksen filosofiset ja historialliset lähtökohdat 5 op
  • KASP3 Kasvatus ja koulutus yhteiskunnassa 5 op
  • KASP4 Kehitys ja oppiminen elämänkulussa 5 op
  • KASP1 Opetus ja ohjaus 5 op
  • KASP5 Kasvatustieteellinen tutkimus 5 op

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Kasvatustieteiden perusopinnot 25 op, TAU, klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan kouluttajalle.

Kohderyhmä

Avoin yliopisto-opetus on kaikille avointa yliopistotasoista opetusta, johon voi osallistua iästä ja pohjakoulutuksesta riippumatta. Opetus vastaa laajuudeltaan ja vaatimuksiltaan Tampereen yliopiston opetusta.

Tutkinto / todistus

Kasvatustieteiden perusopinnot

Aikataulu

25.05.2021 - 30.09.2021

Koulutuspaikka

Reaaliaikaiset verkko-opinnot, läsnäolovaatimus.

Kouluttaja

KT Jyri Lindén
KT Mirka Räisänen
KT Marikki Arnkil

Kustannukset

Opintokokonaisuuden hinta on 490 € (sisältää Tampereen avoimen yliopiston hallintomaksun 75 €.) Hämeen kesäyliopisto laskuttaa opintomaksun kahdessa 245 € suuruisessa erässä.

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Kasvatustieteiden perusopinnot 25 op, TAU? Täytä yhteystietosi, niin koulutuksen järjestäjä ottaa sinuun yhteyttä.

Hämeen kesäyliopisto Facebookissa

Hämeen kesäyliopisto

Opiskele uutta, kehitä osaamista Hämeen kesäyliopistossa

Hämeen kesäyliopisto rakentaa yhteistyökumppaneidensa kanssa monipuolisia elinikäisen oppimisen polkuja, jotka tukevat yhteiskunnan eheyttä, tasa-arvoa ja aktiivista kansalaisuutta. Hämeen kesäyliopisto toimii kolmella paikkakunnalla, Hämeenlinnassa, Riihimäellä ja Forssassa. Hämeen kesäyliopiston toiminta on valtion ja kuntien rahoittamaa ja vapaan sivistystyön oppilaitosta ylläpitää Hämeen...


Lue lisää kouluttajasta Hämeen kesäyliopisto ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

Hämeen kesäyliopisto

Visamäentie 35 A
13100 Hämeenlinna

 Näytä puhelinnumero
www.hameenkesayliopisto.fi


Arvioinnit
Arvioinnit
Arvioi tämä koulutus ensimmäisenä.

Arvioinnit kouluttajasta
(4,4)
Perustuu 121 arviointiin
Näytä kouluttajan kaikki arvioinnit
Ota yhteyttä

Saadaksesi lisätietoa aiheesta Kasvatustieteiden perusopinnot 25 op, TAU täytä seuraavat tiedot: