Valitse sivuston käyttötapa: Mobiili

Kasvatustieteiden (yleinen ja aikuiskasvatustiede) perusopinnot (25 op)

Hämeen kesäyliopisto
Yhteenveto
1 vuosi
450 EUR (arvonlisäverotonta)
28.1.2021
   
Lähiopetus
Riihimäki
Koulutus
KASVATUSTIETEIDEN (YLEINEN JA AIKUISKASVATUSTIEDE) PERUSOPINNOT 25 OP HY

Kasvatustieteiden (yleinen ja aikuiskasvatustiede) perusopinnot (25 op), HY, syksy -14/kevät -15

Onko tavoitteenasi ammatillisen osaamisen vahvistaminen ja täydentäminen?
Kaipaatko uudenlaisia näkökulmia ja teoreettisen ajattelun syventämistä kasvatuksen, koulutuksen, oppimisen sekä opetuksen ilmiöistä?

Kasvatustieteet on yleissivistävä ja monitieteellinen oppiaine, jossa tarkastellaan kasvatuksen, koulutuksen ja oppimisen koko kirjoa lapsuudesta vanhuuteen yhteiskunnallisista, kulttuurisista, yhteisöllisistä ja yksilöllisistä näkökulmista. 

Koulutuksen sisältö

  1. Johdatus kasvatustieteisiin (P1), 5 op, HY
  2. Kohti tutkivaa työtapaa (P5), 5 op, HY
  3. Oppiminen ja asiantuntijuus työssä, organisaatiossa ja verkostoissa (P4), 5 op, HY
  4. Oppimisen ja opetuksen perusteet (P3), 5 op, HY
  5. Kasvatus, yhteiskunta ja kulttuuri (P2), 5 op, HY

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Kasvatustieteiden (yleinen ja aikuiskasvatustiede) perusopinnot (25 op), klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan kouluttajalle.

Kohderyhmä

Opinnot soveltuvat kaikille kasvatuksesta, koulutuksesta ja oppimisesta kiinnostuneille. Pohjakoulutusvaatimuksia ei ole. 

Alasta riippumatta opinnot sopivat mm. kasvatus-, opetus-, koulutus-, ohjaus- ja vastaavissa tehtävissä työskenteleville sekä henkilöstöhallinnon ammattilaisille ja esimiehille. Opinnot sopivat opiskelijoille ja opintoja voi hyödyntää myös hakiessa erilaisiin opettaja- ja ohjaajakoulutuksiin sekä opettajan pedagogisiin opintoihin. Kasvatustieteiden perusopinnot on mainio opintokokonaisuus myös yleissivistyksen näkökulmasta. 

Kustannukset

450 €
Maksu muodostuu Helsingin yliopiston Avoimen yliopiston ja Hämeen kesäyliopiston opintomaksuista. Avoimen yliopiston opintomaksu 70 € maksetaan avoimen yliopiston rekisteröitymisen yhteydessä verkkopankissa yhdessä erässä. Hämeen kesäyliopiston opintomaksu 380 € laskutetaan erikseen kahdessa erässä koulutuksen alettua.

Hämeen kesäyliopisto

Hämeen kesäyliopisto

Opiskele uutta, kehitä osaamista Hämeen kesäyliopistossa

Hämeen kesäyliopisto rakentaa yhteistyökumppaneidensa kanssa monipuolisia elinikäisen oppimisen polkuja, jotka tukevat yhteiskunnan eheyttä, tasa-arvoa ja aktiivista kansalaisuutta. Hämeen kesäyliopisto toimii kolmella paikkakunnalla, Hämeenlinnassa, Riihimäellä ja Forssassa. Hämeen kesäyliopiston toiminta on valtion ja kuntien rahoittamaa ja vapaan sivistystyön oppilaitosta ylläpitää Hämeen...


Lue lisää kouluttajasta Hämeen kesäyliopisto ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteydenottopyyntö

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Kasvatustieteiden (yleinen ja aikuiskasvatustiede) perusopinnot (25 op)? Täytä yhteystietosi, niin koulutuksen järjestäjä ottaa sinuun yhteyttä.

Yhteystiedot : Hämeen kesäyliopisto

Hämeen kesäyliopisto

Visamäentie 35 A
13100 Hämeenlinna

 Näytä puhelinnumero
www.hameenkesayliopisto.fi


Arvioinnit
Arvioinnit
Arvioi tämä koulutus ensimmäisenä.

Arvioinnit kouluttajasta
(4,4)
Perustuu 118 arviointiin
Näytä kouluttajan kaikki arvioinnit
Yhteydenotto

Saadaksesi lisätietoa aiheesta Kasvatustieteiden (yleinen ja aikuiskasvatustiede) perusopinnot (25 op) täytä seuraavat tiedot:

Saatat olla kiinnostunut myös näistä: