Valitse sivuston käyttötapa: Mobiili

Kipinä-uraohjaus® -koulutus

Hämeen kesäyliopisto
Yhteenveto
3 päivää
900 EUR (arvonlisäverotonta)
8.9.2022
Haku päättyy: 23.8.2022
   
Lähiopetus
Hämeenlinna
Koulutus
Kipinä-uraohjaus®

Kipinä-uraohjaus® -koulutus

Kipinä-uraohjaus® -koulutuksessa työskennellään nuorten ja aikuisten uraohjauksen ja elämänhallinnallisten ohjausmenetelmien parissa. Kipinä-uraohjaus® -koulutuksessa on mukana seuraavat ohjausteemat: visuaalisuus ohjauksen tukena, dialogi, KIPINÄ-uraohjaus yksilöohjauksessa ja vertaisryhmässä, elämänhallinta, elämänkaari, ajanhallintataidot sekä unelma- ja tavoitepuhe.

Tavoite

Kipinä-uraohjaus® -koulutuksen tavoitteena on tarjota ohjauksen ammattilaisille yksilö- ja vertaisohjaukseen soveltuvia visuaalisia ja toiminnallisia ohjausmenetelmiä. Ohjausmenetelmät sopivat nuorten ja aikuisten elämänhallinnalliseen ohjaukseen ja uraohjaukseen. Koulutuksessa tutustutaan ohjausmenetelmiin sekä teoreettisesti että käytännön harjoituksien ja oppimistehtävien avulla. Koulutukseen osallistuja tutustuu ohjausmenetelmiin oman tarinansa ja omien pohdintojensa kautta.

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Kipinä-uraohjaus® -koulutus, klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan kouluttajalle.

Kohderyhmä

Kipinä-uraohjaus® -koulutus on täydennyskoulutusta lukion, aikuislukion, yläkoulun ja ammatillisen puolen opinto-ohjaajille, uraohjaajille, psykologeille, ohjaustyötä tekeville sosiaalialan ja muille ohjauksen ammattilaisille. Koulutus sopii hyvin myös oman urapolun suunnitteluun urakipinän etsijöille ja ammatinvaihtajille.

Koulutukseen otetaan maksimissaan 15 henkilöä.

Koulutuspaikka

Hämeenlinna 

Kouluttaja

Minna Kattelus, KIPINÄ SPARKS®, kasvatustieteiden maisteri, opinto-ohjaaja ja psykologian aineenopettaja, Kipinä-uraohjausmateriaalien kehittäjä ja kouluttaja.

Kustannukset

900 €. Lasku lähetetään osallistujan ilmoittamaan laskutusosoitteeseen koulutuksen alettua.

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Kipinä-uraohjaus® -koulutus? Täytä yhteystietosi, niin koulutuksen järjestäjä ottaa sinuun yhteyttä.

Hämeen kesäyliopisto Facebookissa

Hämeen kesäyliopisto

Opiskele uutta, kehitä osaamista Hämeen kesäyliopistossa

Hämeen kesäyliopisto rakentaa yhteistyökumppaneidensa kanssa monipuolisia elinikäisen oppimisen polkuja, jotka tukevat yhteiskunnan eheyttä, tasa-arvoa ja aktiivista kansalaisuutta. Hämeen kesäyliopisto toimii kolmella paikkakunnalla, Hämeenlinnassa, Riihimäellä ja Forssassa. Hämeen kesäyliopiston toiminta on valtion ja kuntien rahoittamaa ja vapaan sivistystyön oppilaitosta ylläpitää Hämeen...


Lue lisää kouluttajasta Hämeen kesäyliopisto ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

Hämeen kesäyliopisto

Visamäentie 35 A
13100 Hämeenlinna

 Näytä puhelinnumero
www.hameenkesayliopisto.fi

Arvioinnit
Arvioinnit
Arvioi tämä koulutus ensimmäisenä.

Arvioinnit kouluttajasta
(4,4)
Perustuu 121 arviointiin
Näytä kouluttajan kaikki arvioinnit
Tämäkin voisi kiinnostaa sinua...

Nuorten psyykkiseksi valmentajaksi?

Nuorten psyykkinen valmentaja -koulutus on voimaannuttava ja työnohjauksellinen. Ilmoittaudu 25.8. alkavaan ratkaisukeskeisen valmentajan koulutukseen!

Ota yhteyttä

Saadaksesi lisätietoa aiheesta Kipinä-uraohjaus® -koulutus täytä seuraavat tiedot: