Valitse sivuston käyttötapa: Mobiili

Kirjallisuuden perusopinnot 25 op

Hämeen kesäyliopisto
Yhteenveto
10 kuukautta
550 EUR (arvonlisäverotonta)
18.3.2022
Haku päättyy: 4.3.2022
   
Etätoteutus
Verkossa
Koulutus
KIRJALLISUUDEN PERUSOPINNOT 25 OP

Kirjallisuuden perusopinnot 25 op

Kiinnostavatko kirjallisuuden klassikkoteokset? Haluatko kehittyä teräväksi tekstien tulkitsijaksi? Miten tekstit vaikuttavat lukijaansa ja ympäröivään yhteiskuntaan? Kirjallisuuden opinnoissa pääset lukemaan kiinnostavaa kaunokirjallisuutta ja opit tarkastelemaan teoksia tutkimuksellisesta näkökulmasta. Lisäät tietämystäsi yhteisestä kulttuuriperinnöstämme, ja pääset analysoimaan kirjallisuuden, kulttuurin ja taiteen eri ilmiöitä.

Kirjallisuuden opinnoissa perehdyt tekstien analyysiin sekä kirjallisuuden- ja kulttuurintutkimuksen erilaisiin suuntauksiin – nykytutkimusta unohtamatta. Tutustut kirjallisuuden tyylikausiin ja lajeihin sekä kirjallisuushistoriaan. Opintoihin kuuluu myös laaja kaunokirjallisuuden tuntemuksen osuus.

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Kirjallisuuden perusopinnot 25 op, klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan kouluttajalle.

Kohderyhmä

Kirjallisuuden opinnot soveltuvat sekä kirjallisuuden harrastajille että siitä ammatillisesti kiinnostuneille. Opinnoista on hyötyä kulttuurin tuntemusta edellyttävissä tehtävissä, esimerkiksi kustannus- tai kirjastoalalla, media- tai markkinointialalla, opetus-, sivistys- ja kulttuuritoimen tehtävissä tai jos tähtäät kirjoittamisen ammattilaiseksi. Monet opiskelevat kirjallisuutta myös sen yleissivistävän merkityksen vuoksi.

Aikataulu

18.03. - 31.12.2022

Koulutuspaikka

Verkkototeutus Zoomilla.

Kouluttaja

  • TeT, dosentti Pia Houni

  • FM Anniina Meronen

Kustannukset

Koulutuksen hinta on 550€. sis. Jyväskylän yliopiston avoimen yliopiston perimän opintomaksun. Maksu laskutetaan kahdessä erässä.

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Kirjallisuuden perusopinnot 25 op? Täytä yhteystietosi, niin koulutuksen järjestäjä ottaa sinuun yhteyttä.

Hämeen kesäyliopisto Facebookissa

Hämeen kesäyliopisto

Opiskele uutta, kehitä osaamista Hämeen kesäyliopistossa

Hämeen kesäyliopisto rakentaa yhteistyökumppaneidensa kanssa monipuolisia elinikäisen oppimisen polkuja, jotka tukevat yhteiskunnan eheyttä, tasa-arvoa ja aktiivista kansalaisuutta. Hämeen kesäyliopisto toimii kolmella paikkakunnalla, Hämeenlinnassa, Riihimäellä ja Forssassa. Hämeen kesäyliopiston toiminta on valtion ja kuntien rahoittamaa ja vapaan sivistystyön oppilaitosta ylläpitää Hämeen...


Lue lisää kouluttajasta Hämeen kesäyliopisto ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

Hämeen kesäyliopisto

Visamäentie 35 A
13100 Hämeenlinna

 Näytä puhelinnumero
www.hameenkesayliopisto.fi


Arvioinnit
Arvioinnit
Arvioi tämä koulutus ensimmäisenä.

Arvioinnit kouluttajasta
(4,4)
Perustuu 121 arviointiin
Näytä kouluttajan kaikki arvioinnit
Ota yhteyttä

Saadaksesi lisätietoa aiheesta Kirjallisuuden perusopinnot 25 op täytä seuraavat tiedot: