🌲 Metsästätkö tilaisuuteenne valovoimaista puhujaa? Etsitkö oikeanlaista innostajaa? Löydät sivustoltamme nyt uutuutena Speakersforumin laajan puhuja- ja juontajakattauksen »

Kuormittavista asiakastilanteista palautuminen – työkykyä varmistavat toimet

Hämeen kesäyliopisto
Yhteenveto
3 tuntia
110 EUR (arvonlisäverotonta)
9.2.2023 09.00
   
Etätoteutus
Verkossa
Koulutus
Kuormittavista asiakastilanteista palautuminen – työkykyä varmistavat toimet

Kuormittavista asiakastilanteista palautuminen – työkykyä varmistavat toimet

Pandemian aika on valitettavasti tuonut esille selkeän muutoksen asiakkaiden käytökseen; Tulee vähemmän kiitosta ja enemmän kiukuttelua. Ainoat kärsijät eivät ole vain asiakkaan roolissa, vaan asiakasrajapinnassa työskentelevät ammattilaiset, jotka ovat joutuneet samojen muutostilanteiden myötä itse käyttämään energiaansa ja resurssejaan muutoksen hallintaan. Omat energiat haastavien asiakkaiden kohtaamiseen voivat nyt olla vähissä.

Koulutuksessa käydään läpi harmittavien, rasittavien, ärsyttävien tai joskus jopa pelottavien tilanteiden stressinhallintaa.

Koulutuksen tavoitteet

Hyötyinä parempi ymmärrys ihmismielen tyypillisimpiin reagointimalleihin haastavien tilanteiden aikana ja erityisesti sen jälkeen. 

Osallistuja saa selkeät ohjeet lisäavun ja -tuen hakemiseksi.

Koulutuksen sisältö:

  • Nopeat toimenpiteet rasittavan tai turhauttavan asiakaskohtaamisen jälkeen

  • Henkinen huolto työpäivän päätteeksi

  • Työuupumuksen, stressin ja kriisin määritelmät

  • Mikä sitten aiheuttaa äkillisen kriisin tai trauman?

  • Kubler-Rossin traumakäyrä

  • Vertaistuen merkitys, varsinkin kun kollegat saattavat edelleenkin olla vain Teamsin päässä.

  • Miten työyhteisö käsittelee traumaattisia tilanteita

  • Työpaikan ehkäisevät toimenpiteet

  • Toimintamalleja työpaikalla erilaisiin palautumistilanteisiin

  • Mistä apua?

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Kuormittavista asiakastilanteista palautuminen – työkykyä varmistavat toimet, klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan koulutuksen järjestäjälle.

Kohderyhmä

Kaikille aiheesta kiinnostuneille.

Aikataulu

klo 09:00 - 12:00

Koulutuspaikka

Reaali-aikainen verkkototeutus

Kurssille osallistuminen edellyttää toimivaa verkkoyhteyttä sekä tietokonetta/älylaitetta. Opetuksessa käytettävä sovellus ilmoitetaan ennen kurssin alkua ja se tulee ladata tietokoneelle/laitteelle itsenäisesti ennen kurssin alkua.

Kouluttaja

Tero Ålander, vastuukouluttaja, Mielenrauha Oy

Tero on akreditoitu Resilienssi- ja tunneälyvalmentaja, yrittäjä ja kokenut palveluliiketoiminnan johtaja. Teron osaamisalueeseen kuuluvat myös maltillisen konfliktinhallinnan menetelmät sekä työpaikkojen sisäisten haastavien viestintä- ja vuorovaikutustilanteiden hallinta.

Terolla on liike-elämän kokemuksen lisäksi työkokemusta asiantuntijan ja toiminnankehittäjän tehtävistä sekä opetustehtävistä mm. ammattikorkeakouluissa ja oppilaitoksissa. Teron laaja-alainen näkemys ja käytännön kokemus yhdistettynä positiiviseen ja asiakaspalveluhenkiseen otteeseen toiminnan kehittämisessä luovat pohjan hauskoille, monipuolisille, innostaville ja käytännönläheisille koulutuksille ja valmennuksille.

Kustannukset

110 €

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Kuormittavista asiakastilanteista palautuminen – työkykyä varmistavat toimet? Täytä yhteystietosi, niin koulutuksen järjestäjä ottaa sinuun yhteyttä.

Hämeen kesäyliopisto Facebookissa

Hämeen kesäyliopisto

Opiskele uutta, kehitä osaamista Hämeen kesäyliopistossa

Hämeen kesäyliopisto rakentaa yhteistyökumppaneidensa kanssa monipuolisia elinikäisen oppimisen polkuja, jotka tukevat yhteiskunnan eheyttä, tasa-arvoa ja aktiivista kansalaisuutta. Hämeen kesäyliopisto toimii kolmella paikkakunnalla, Hämeenlinnassa, Riihimäellä ja Forssassa. Hämeen kesäyliopiston toiminta on valtion ja kuntien rahoittamaa ja vapaan sivistystyön oppilaitosta ylläpitää Hämeen...


Lue lisää kouluttajasta Hämeen kesäyliopisto ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

Hämeen kesäyliopisto

Visamäentie 35 A
13100 Hämeenlinna


Arvioinnit
Arvioinnit
Arvioi tämä koulutus ensimmäisenä.

Arvioinnit kouluttajasta
(4,4)
Perustuu 121 arviointiin
Näytä kouluttajan kaikki arvioinnit
Ota yhteyttä

Saadaksesi lisätietoa aiheesta Kuormittavista asiakastilanteista palautuminen – työkykyä varmistavat toimet täytä seuraavat tiedot: