Valitse sivuston käyttötapa: Mobiili

Lasten ja nuorten psyykkinen hyvinvointi, perusopinnot 25 op, UEF

Hämeen kesäyliopisto
Yhteenveto
10 kuukautta
350 EUR (arvonlisäverotonta)
31.10.2022
Haku päättyy: 16.10.2022
   
Lähiopetus
Hämeenlinna
Koulutus
Mies ja nuorempi poika juttelemassa keskenään

Lasten ja nuorten psyykkinen hyvinvointi, perusopinnot 25 op, UEF

Lasten ja nuorten psyykkinen pahoinvointi ja mielenterveyden ongelmat ja häiriöt ovat lisääntyneet ja vaikeutuneet viimeisten vuosikymmenten aikana. Erilaisten ongelmien on todettu herkästi kasautuvan samoihin perheisiin. Varhainen puuttuminen lasten ja nuorten mielenterveyden ongelmiin ja vanhempien tukeminen kasvatustehtävässä voi ehkäistä ongelmien kasautumista. Lasten ja nuorten psyykkisen kehityksen ja siihen liittyvien tekijöiden huomiointi eri ympäristöissä voi edesauttaa lasten ja nuorten selviytymistä rakentavalla tavalla kasvuun liittyvistä kehitysvaiheista ja niiden haasteista.

Tavoite

Lasten ja nuorten psyykkinen hyvinvointi perusopintokokonaisuuden tavoitteena on, että opiskelija ymmärtää perinnöllisten ominaisuuksien, ympäristötekijöiden sekä vallitsevan kulttuurin merkityksen lasten ja nuorten psykososiaaliselle kehitykselle.

Oppiaineen tavoitteena on lisätä opiskelijoiden ymmärrystä ja tietoa monista, samanaikaisesti lasten ja nuorten hyvinvointiin vaikuttavista tekijöistä sekä antaa valmiuksia kohdata nyky-yhteiskunnan ja tämän päivän haasteita lasten ja nuorten moninaisella tehtäväkentällä.

Sisältö

Lasten ja nuorten psyykkisen hyvinvoinnin perusopintokokonaisuus sisältää seuraavat opintojaksot:

  • Lapsen biopsykososiaalinen kehitys ja sen häiriintyminen, 5 op (lähiopetus Hämeen kesäyliopistossa)
  • Lasten ja nuorten hyvinvoinnin sosiaaliset ulottuvuudet, 5 op 
  • Stressi- ja kriisitilanteet lapsuudessa ja nuoruudessa, 5 op (lähiopetus Hämeen kesäyliopistossa)
  • Oppiminen ja koulusuoriutuminen, 5 op
  • Lasten, nuorten ja perheiden palvelut kasvun tukena, 5 op

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Lasten ja nuorten psyykkinen hyvinvointi, perusopinnot 25 op, UEF, klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan koulutuksen järjestäjälle.

Kohderyhmä

Tämä monitieteinen oppiaine on suunnattu kaikille kasvatustyötä tekeville: lasten ja nuorten vanhemmille ja isovanhemmille sekä terveys-, sosiaali-, kasvatus-, ja nuorisotyötä tekeville henkilöille kuten opettajille, koulunkäyntiavustajille, päivähoitajille, kerhonohjaajille, valmentajille, sairaanhoitajille sekä näiden alojen opiskelijoille.

Aikataulu

31.10.2022 - 31.07.2023

Kustannukset

Opintokokonaisuuden hinta on 350 euroa. Hämeen kesäyliopisto laskuttaa maksun kahdessa erässä (syksy 2022, kevät 2023). Kesäyliopiston opintokokonaisuuden maksun lisäksi Itä-Suomen yliopiston avoin yliopisto laskuttaa opiskelijalta yksittäisille opintojaksoille ilmoittautumisen yhteydessä 9 euroa/opintopiste/opintojakso. Avoin yliopisto lähettää laskun postitse opiskelijan ilmoittautumisen yhteydessä antamaan osoitteeseen.

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Lasten ja nuorten psyykkinen hyvinvointi, perusopinnot 25 op, UEF? Täytä yhteystietosi, niin koulutuksen järjestäjä ottaa sinuun yhteyttä.

Hämeen kesäyliopisto Facebookissa

Hämeen kesäyliopisto

Opiskele uutta, kehitä osaamista Hämeen kesäyliopistossa

Hämeen kesäyliopisto rakentaa yhteistyökumppaneidensa kanssa monipuolisia elinikäisen oppimisen polkuja, jotka tukevat yhteiskunnan eheyttä, tasa-arvoa ja aktiivista kansalaisuutta. Hämeen kesäyliopisto toimii kolmella paikkakunnalla, Hämeenlinnassa, Riihimäellä ja Forssassa. Hämeen kesäyliopiston toiminta on valtion ja kuntien rahoittamaa ja vapaan sivistystyön oppilaitosta ylläpitää Hämeen...


Lue lisää kouluttajasta Hämeen kesäyliopisto ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

Hämeen kesäyliopisto

Visamäentie 35 A
13100 Hämeenlinna

Arvioinnit
Arvioinnit
Arvioi tämä koulutus ensimmäisenä.

Arvioinnit kouluttajasta
(4,4)
Perustuu 121 arviointiin
Näytä kouluttajan kaikki arvioinnit
Ota yhteyttä

Saadaksesi lisätietoa aiheesta Lasten ja nuorten psyykkinen hyvinvointi, perusopinnot 25 op, UEF täytä seuraavat tiedot: