Valitse sivuston käyttötapa: Mobiili

Lasten ja nuorten psyykkinen hyvinvointi, perusopinnot 25 op, UEF 2019-2020

Hämeen kesäyliopisto
Yhteenveto
9 kuukautta
   
Hämeenlinna
Avoin koulutus

Lasten ja nuorten psyykkinen hyvinvointi, perusopinnot 25 op, UEF 2019-2020

Lasten ja nuorten psyykkinen hyvinvointi, perusopinnot 25 op, UEF

Perehdy lasten ja nuorten psyykkiseen kehitykseen

Lasten ja nuorten psyykkinen pahoinvointi sekä mielenterveyden ongelmat ja häiriöt ovat lisääntyneet ja vaikeutuneet viimeisten vuosikymmenten aikana. Erilaisten ongelmien on lisäksi todettu herkästi kasautuvan samoihin perheisiin.

Varhainen puuttuminen lasten ja nuorten mielenterveyden ongelmiin ja vanhempien tukeminen kasvatustehtävässä voivat ehkäistä ongelmien kasautumista. Lasten ja nuorten psyykkisen kehityksen ja siihen liittyvien tekijöiden huomiointi eri ympäristöissä edesauttaa lasten ja nuorten selviytymistä rakentavalla tavalla kasvuun liittyvistä kehitysvaiheista ja niiden haasteista.

Koulutuksen tavoitteet

Lasten ja nuorten psyykkinen hyvinvointi -perusopintokokonaisuuden tavoitteena on, että opiskelija ymmärtää perinnöllisten ominaisuuksien, ympäristötekijöiden sekä vallitsevan kulttuurin merkityksen lasten ja nuorten psykososiaaliselle kehitykselle.

Oppiaineen tavoitteena on lisätä opiskelijoiden ymmärrystä ja tietoa monista samanaikaisesti lasten ja nuorten hyvinvointiin vaikuttavista tekijöistä sekä antaa valmiuksia kohdata nyky-yhteiskunnan ja tämän päivän haasteita lasten ja nuorten kanssa toimiessa.

Lasten ja nuorten psyykkinen hyvinvointi, perusopintojen sisältö

Kokonaisuuteen kuuluvat koulutukset:

  • Lapsen biopsykososiaalinen kehitys ja sen häiriintyminen 5 op, UEF
  • Lasten ja nuorten hyvinvoinnin sosiaaliset ulottuvuudet 5 op, UEF
  • Stressi- ja kriisitilanteet lapsuudessa ja nuoruudessa 5 op, UEF
  • Oppiminen ja koulusuoriutuminen 5 op, UEF
  • Lasten, nuorten ja perheiden palvelut kasvun tukena 5 op, UEF

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Lasten ja nuorten psyykkinen hyvinvointi, perusopinnot 25 op, UEF 2019-2020, klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan kouluttajalle.

Kohderyhmä

Tämä monitieteinen oppiaine on suunnattu kaikille hoiva-, hoito- ja kasvatustyötä tekeville ja siitä kiinnostuneille: Terveys-, sosiaali-, kasvatus- ja nuorisotyötä tekeville henkilöille kuten esim. opettajille, koulunkäyntiavustajille, päivähoitajille, kerhonohjaajille, valmentajille, sairaanhoitajille ja näiden alojen opiskelijoille sekä lasten ja nuorten vanhemmille ja isovanhemmille.

Kustannukset

480 €, laskutetaan kahdessa erässä (sisältää Itä-Suomen avoimen yliopiston opintomaksun 70 €).

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Lasten ja nuorten psyykkinen hyvinvointi, perusopinnot 25 op, UEF 2019-2020? Täytä yhteystietosi, niin koulutuksen järjestäjä ottaa sinuun yhteyttä.

Hämeen kesäyliopisto

Hämeen kesäyliopisto

Opiskele uutta, kehitä osaamista Hämeen kesäyliopistossa

Hämeen kesäyliopisto rakentaa yhteistyökumppaneidensa kanssa monipuolisia elinikäisen oppimisen polkuja, jotka tukevat yhteiskunnan eheyttä, tasa-arvoa ja aktiivista kansalaisuutta. Hämeen kesäyliopisto toimii kolmella paikkakunnalla, Hämeenlinnassa, Riihimäellä ja Forssassa. Hämeen kesäyliopiston toiminta on valtion ja kuntien rahoittamaa ja vapaan sivistystyön oppilaitosta ylläpitää Hämeen...


Lue lisää kouluttajasta Hämeen kesäyliopisto ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

Hämeen kesäyliopisto

Sibeliuksenkatu 25 B
13100 Hämeenlinna

 Näytä puhelinnumero
www.hameenkesayliopisto.fi

Arvioinnit
Arvioinnit
Arvioi tämä koulutus ensimmäisenä.

Arvioinnit kouluttajasta
(4,4)
Perustuu 118 arviointiin
Näytä kouluttajan kaikki arvioinnit
Yhteydenotto

Saadaksesi lisätietoa aiheesta Lasten ja nuorten psyykkinen hyvinvointi, perusopinnot 25 op, UEF 2019-2020 täytä seuraavat tiedot: