Valitse sivuston käyttötapa: Mobiili

Luova kirjoittaminen – omasta elämästä mielikuvituksen maailmoihin

Hämeen kesäyliopisto
Yhteenveto
7 päivää
750 EUR (arvonlisäverotonta)
9.10.2022
Haku päättyy: 9.8.2022
   
Lähiopetus
Kreeta
Koulutus
Luova kirjoittaminen - omasta elämästä mielikuvituksen maailmoihin

Luova kirjoittaminen – omasta elämästä mielikuvituksen maailmoihin

Luovaa kirjoittamista ja kirjoittajana kasvamista. Kurssilla keskitytään oman tekstin työstämiseen ja annetaan ohjausta määrätietoiseen luovaan työskentelyyn ja kirjalliseen löytöretkeilyyn.

Kurssi järjestetään kreetalla (Kreikassa) 9. - 16.10.2022. 

Hämeen kesäyliopisto on kurssin järjestäjä. Kurssin osanottajat vastaavat itse matkajärjestelyistään/matkakustannuksistaan eli lennoista, majoituksesta ja matkavakuutuksesta.

Suosittelemme vahvistamaan matkajärjestelyt vasta, kun kesäyliopisto on vahvistanut kurssin toteutumisen. Kesäyliopisto ei vastaa mahdollisista matkajärjestelyistä aiheutuvista peruutuskuluista kurssin peruuntuessa. 

Ennakkotehtävä: Jos haluat henkilökohtaista palautetta, lähetä elämäkerrallinen tekstisi (max 2-5 liuskaa) viimeistään 18.9.2022 sähköpostitse kesäyliopistolle, kesayliopisto@hamk.fi. Kirjoita sähköpostin otsikkoon kurssin nimi ja huolehdi, että liitetiedostossa on myös kurssin nimi sekä oma nimesi. Taija Tuominen antaa tehtävästä kirjallisen palautteen, joka käsitellään kurssilla yksilöpalautteen yhteydessä. Ennakkotehtävä on vapaaehtoinen, mutta suotava.

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Luova kirjoittaminen – omasta elämästä mielikuvituksen maailmoihin, klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan koulutuksen järjestäjälle.

Kohderyhmä

Pidemmälle ehtineet kirjoittajat, erityisesti proosa-muotoisen tekstin kirjoittamisesta kiinnostuneet. Kurssi toimii jatkokurssina niille, jotka ovat aiemmin osallistuneet kirjoittamisen kurssille. Kurssi soveltuu hyvin myös äidinkielenopettajille ja luokanopettajille ammatilliseksi täydennyskoulutukseksi.

Aikataulu

9. - 16.10.2022. 

Koulutuspaikka

Kreeta (Kreikka).

Kouluttaja

Taija Tuominen,  kirjoittamisen opettaja, kirjailija

Kustannukset

750€ sis. kurssin ja kurssimateriaalin. Kurssimaksu laskutetaan syys-lokakuussa 2022 (ennen kurssia).
Kurssimaksu sisältää:

  • Laajan kurssimateriaalin
  • Kolme lyhyttä kurssiretkeä
  • Tervetulotilaisuus & päiväkahvit
  • Ohjelman mukaiset kuljetukset kurssikohteeseen ja takaisin.

Huom. matkajärjestelyt ja ruokailut eivät sisälly kurssimaksuun.

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Luova kirjoittaminen – omasta elämästä mielikuvituksen maailmoihin? Täytä yhteystietosi, niin koulutuksen järjestäjä ottaa sinuun yhteyttä.

Hämeen kesäyliopisto Facebookissa

Hämeen kesäyliopisto

Opiskele uutta, kehitä osaamista Hämeen kesäyliopistossa

Hämeen kesäyliopisto rakentaa yhteistyökumppaneidensa kanssa monipuolisia elinikäisen oppimisen polkuja, jotka tukevat yhteiskunnan eheyttä, tasa-arvoa ja aktiivista kansalaisuutta. Hämeen kesäyliopisto toimii kolmella paikkakunnalla, Hämeenlinnassa, Riihimäellä ja Forssassa. Hämeen kesäyliopiston toiminta on valtion ja kuntien rahoittamaa ja vapaan sivistystyön oppilaitosta ylläpitää Hämeen...


Lue lisää kouluttajasta Hämeen kesäyliopisto ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

Hämeen kesäyliopisto

Visamäentie 35 A
13100 Hämeenlinna

 Näytä puhelinnumero
www.hameenkesayliopisto.fi


Arvioinnit
Arvioinnit
Arvioi tämä koulutus ensimmäisenä.

Arvioinnit kouluttajasta
(4,4)
Perustuu 121 arviointiin
Näytä kouluttajan kaikki arvioinnit
Tämäkin voisi kiinnostaa sinua...

Sinustakin taitava vuorovaikuttaja?

Franz Schniderin käytännönläheisessä ja innostavassa Taitava vuorovaikuttaja -koulutuksessa opit ymmärtämään ja kokoamaan vuorovaikutuksen palapelin!

Ota yhteyttä

Saadaksesi lisätietoa aiheesta Luova kirjoittaminen – omasta elämästä mielikuvituksen maailmoihin täytä seuraavat tiedot: