Valitse sivuston käyttötapa: Mobiili

Oikeustieteen opinnot (HTK)

Hämeen kesäyliopisto
Yhteenveto
Koulutuskokonaisuuden mukaan
Kysy seuraavaa
   
Verkossa/etänä
Avoin koulutus

Oikeustieteen monimuotoiset opintokokonaisuudet

Oikeustieteen opinnot (HTK) | Hämeen kesäyliopistoTäydennä oikeudellista osaamistasi tai valitse itseäsi kiinnostavimmat kokonaisopinnot

Hämeen kesäyliopiston Oikeustieteen HTK-opinnot sopivat erinomaisesti myös ammatillisen osaamisesi täydentämiseen. Voit halutessasi valita yksittäisiä itseäsi kiinnostavia opintojaksoja tai kokonaisuuksia.

Opintojen sisältö


Oikeustieteen HTK-opinnoissa on valittavanasi erilaisia suoritustapoja, jotka tukevat itsenäistä työskentelyäsi. Osassa jaksoista voit opiskella lähiopetuksessa, osan voit suorittaa kirjatentteinä tai kirjallisin tehtävin. Lisäksi voit opiskella joko kokonaan verkossa tai verkkotuettuina monimuoto-opiskelijana.

Hallintotieteiden kandidaatin ja maisterin (HTK/HTM) -tutkintoon sisältyvät oikeustieteiden väyläopinnot käynnistyivät Hämeenlinnassa syksyllä 2007. Erityisesti aikuisopiskelijoille suunnatut opinnot ovat suoritettavissa työn ohessa iltaisin ja viikonloppuisin, ja opinnot ovat avoimia kaikille. Vuoden 2013 erillishaussa esimerkiksi 60 op:n laajuiset Yleiset oikeusjärjestysopinnot suoritettuaan, opiskelijat saivat opinto-oikeuden Itä-Suomen yliopiston kauppa- ja oikeustieteiden tiedekuntaan suorittamaan HTK- tai HTM-tutkintoa tutkinto-opiskelijana.

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Oikeustieteen opinnot (HTK), klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan kouluttajalle.

Kohderyhmä

Koulutus on avoin kaikille Hämeen kesäyliopiston HTK-väyläopiskelijoille aloitusvuodesta tai tasosta riippumatta. Luennoille osallistuminen on aina suositeltavaa (vaikka opiskelija ei aikoisikaan sisällyttää ko. jaksoa omiin opintoihinsa). Luentojen seuraaminen kehittää opiskelijan oikeudellista ajattelua ja auttaa aktiivisen opiskelurytmin löytämistä.

Koulutuksen aikataulu

Lähiopetus tapahtuu Hämeenlinnassa.

Hämeen kesäyliopisto

Hämeen kesäyliopisto

Opiskele uutta, kehitä osaamista Hämeen kesäyliopistossa

Hämeen kesäyliopisto rakentaa yhteistyökumppaneidensa kanssa monipuolisia elinikäisen oppimisen polkuja, jotka tukevat yhteiskunnan eheyttä, tasa-arvoa ja aktiivista kansalaisuutta. Hämeen kesäyliopisto toimii kolmella paikkakunnalla, Hämeenlinnassa, Riihimäellä ja Forssassa. Hämeen kesäyliopiston toiminta on valtion ja kuntien rahoittamaa ja vapaan sivistystyön oppilaitosta ylläpitää Hämeen...


Lue lisää kouluttajasta Hämeen kesäyliopisto ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteydenottopyyntö

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Oikeustieteen opinnot (HTK)? Täytä yhteystietosi, niin koulutuksen järjestäjä ottaa sinuun yhteyttä.

Yhteystiedot : Hämeen kesäyliopisto

Hämeen kesäyliopisto

Visamäentie 35 A
13100 Hämeenlinna

 Näytä puhelinnumero
www.hameenkesayliopisto.fi


Arvioinnit
Arvioinnit
Arvioi tämä koulutus ensimmäisenä.

Arvioinnit kouluttajasta
(4,4)
Perustuu 118 arviointiin
Näytä kouluttajan kaikki arvioinnit
Yhteydenotto

Saadaksesi lisätietoa aiheesta Oikeustieteen opinnot (HTK) täytä seuraavat tiedot: