Valitse sivuston käyttötapa: Mobiili

Palvelumuotoilun perusopinnot (25 op) LY 2022-2023

Hämeen kesäyliopisto
Yhteenveto
10 kuukautta
   
Hämeenlinna
Koulutus
Palvelumuotoilun perusopinnot (25 op)

Palvelumuotoilun perusopinnot (25 op) LY 2022-2023

Opintokokonaisuus antaa monipuolisen ymmärryksen palveluista ja niihin kytkeytyvästä kehittämisestä. Palvelumuotoilun lisäksi kokonaisuuden aikana tulevat tutuksi sekä liiketoiminnan, johtamisen kuin visuaalisen suunnittelunkin näkökulmat. Palvelumuotoilu 25 op muodostaa kokonaisuuden, jossa edetään muotoiluajattelun ja palvelujen tutkimuksen ymmärtämisestä käytännönläheiseen osaamisen soveltamiseen ja yrityskuvan sekä palvelujen suunnitteluun. Tavoitteena on oppia muotoilulle ominaista projektityöskentelyä sekä monialaista palvelujen kehittämistä luentojen, itsenäisten tehtävien sekä erityisesti ryhmätyöskentelyn ja tosielämän kehittämistehtävien kautta.

Koulutuksen sisältö

Kokonaisuuteen sisältyy monipuolisesti muotoilualaa tarkastelevia kursseja sekä ryhmätöinä suoritettavia palvelumuotoilun alueelle painottuvia kehittämisprojekteja. Kokonaisuuden kolme ensimmäistä kurssia ovat taustoittavia ja antavat opiskelijalle valmiuksia aihepiirin ymmärtämiseen. Kokonaisuus alkaa johdantokurssilla, joka tutustuttaa opiskelijat laaja-alaisesti palvelumuotoiluun materiaalien ja esimerkkien kautta.

Kurssit suositellaan suoritettavaksi seuraavassa järjestyksessä kurssitarjonnan mahdollisuuksien mukaan:

  • MOOC1001 Johdatus palvelumuotoiluun 2 op
  • UPAMU1011 Business design 4 op
  • UPAMU1002 Brändi ja visuaalisuus 4 op
  • UPAMU1003 Palvelumuotoilun prosessi ja menetelmät 3 op
  • UPAMU1004 Muotoilu liiketoiminnassa 4 op
  • UPAMU1005 Julkisten palvelujen muotoilu 4 op
  • UPAMU1006 Palvelumuotoilun johtaminen 4 op

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Palvelumuotoilun perusopinnot (25 op) LY 2022-2023, klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan koulutuksen järjestäjälle.

Kohderyhmä

Avoin yliopisto-opetus on kaikille avointa yliopistotasoista opetusta, johon voi osallistua iästä ja pohjakoulutuksesta riippumatta.

Palvelumuotoilun perusopinnot sopivat hyvin sivuaineeksi esim. liiketaloustieteiden, matkailututkimuksen ja taiteiden tiedekunnan opiskelijoille, mutta myös muille palvelumuotoilusta ja bisneksen sekä taiteiden yhdistämisestä kiinnostuneille.

Aikataulu

01.08.2022 - 07.10.2023

Koulutuspaikka

Osa opintojaksoista järjestetään lähiopetuksena Hämeenlinnassa (Korkeakoulukeskus, Vankanlähde 9, 13100 Hämeenlinna) ja osa jaksoista järjestetään reaali-aikaisena etäopetuksena, jota ei tallenneta.

Täsmällisemmät tiedot kunkin opintojaksojen kohdalla.

Kouluttaja

Jakson opettajat ilmoitetaan jokaisen jakson kohdalla.

Kustannukset

Kokonaisuuden hinta 690 €, joka laskutetaan kahdessa erässä syksyllä 2022(345 €) ja keväällä 2022 (345 €).

Tämän lisäksi opiskelijan maksettavaksi tulee Lapin avoimen yliopiston 35 € rekisteröintimaksun, joka maksetaan verkkomaksuna rekisteröinnin yhteydessä. Lapin yliopiston rekisteröintilinkki lähetetään Hämeen kesäyliopiston koulutusvahvistuksen mukana.

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Palvelumuotoilun perusopinnot (25 op) LY 2022-2023? Täytä yhteystietosi, niin koulutuksen järjestäjä ottaa sinuun yhteyttä.

Hämeen kesäyliopisto Facebookissa

Hämeen kesäyliopisto

Opiskele uutta, kehitä osaamista Hämeen kesäyliopistossa

Hämeen kesäyliopisto rakentaa yhteistyökumppaneidensa kanssa monipuolisia elinikäisen oppimisen polkuja, jotka tukevat yhteiskunnan eheyttä, tasa-arvoa ja aktiivista kansalaisuutta. Hämeen kesäyliopisto toimii kolmella paikkakunnalla, Hämeenlinnassa, Riihimäellä ja Forssassa. Hämeen kesäyliopiston toiminta on valtion ja kuntien rahoittamaa ja vapaan sivistystyön oppilaitosta ylläpitää Hämeen...


Lue lisää kouluttajasta Hämeen kesäyliopisto ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

Hämeen kesäyliopisto

Visamäentie 35 A
13100 Hämeenlinna

 Näytä puhelinnumero
www.hameenkesayliopisto.fi

Arvioinnit
Arvioinnit
Arvioi tämä koulutus ensimmäisenä.

Arvioinnit kouluttajasta
(4,4)
Perustuu 121 arviointiin
Näytä kouluttajan kaikki arvioinnit
Ota yhteyttä

Saadaksesi lisätietoa aiheesta Palvelumuotoilun perusopinnot (25 op) LY 2022-2023 täytä seuraavat tiedot: