Valitse sivuston käyttötapa: Mobiili

Practise Business English Speaking and Listening Online B1-B2 -verkkokurssi

Hämeen kesäyliopisto
Yhteenveto
10.02.-24.03.2021
85 EUR (arvonlisäverotonta)
10.2.2021
   
Etätoteutus
Verkossa
Koulutus

Practise Business English Speaking and Listening Online B1-B2 -verkkokurssi

Kurssilla harjoittelet työelämän keskustelutilanteita, puhut englantia ja teet aiheisiin liittyviä kuunteluharjoituksia sekä kuulet esimerkkeinä paljon käytettyjä ja yleisiä fraaseja.

Aiheina käsitellään: yritysesittely, työpaikkahaastattelu, kokous- ja neuvottelutilanteet, asiakaspalvelua puhelimessa, puheen pitäminen ja small talkin käyttö asiakastilaisuuksissa. Kurssi etenee viikoittaisen aiheen mukaan, joka sisältää opetusmateriaalin, opetuksen suomeksi ja verkkotehtäviä. 

Koulutuksen toteutus

Opettajalle palautetaan viikoittain harjoitustehtävä, josta voit valita suullisen tai kirjallisen vaihtoehdon. Palautettavista tehtävistä saat henkilökohtaisen palautteen. Kurssin keskustelualueella on mahdollista kysyä tehtävistä ja kieliopista.

Verkkoympäristön käyttäjätunnus oppimisympäristöön sekä rekisteriseloste lähetetään ennen kurssin alkamispäivää osallistujan ilmoittamaan sähköpostiosoitteeseen Redita Oyn toimesta.

Kurssi toteutetaan kokonaan verkko-opintoina, jota varten osallistuja tarvitsee Internet-yhteyden, selaimen (suositus: Mozilla Firefox, Edge), kuulokkeet mikrofonilla ja perustaidot selaimen käytöstä sekä kirjautumisesta käyttäjätunnuksella järjestelmään. 

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Practise Business English Speaking and Listening Online B1-B2 -verkkokurssi , klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan kouluttajalle.

Kohderyhmä

Kurssi on suunnattu peruskieliopin hallitseville, kielitaso B1-B2.

Kurssi sopii erinomaisesti myös mm. lukiolaisille, kielten perusasioiden kertausta sekä englannin kielen aktivointia tarvitseville opiskelijoille.

Aikataulu

Verkkokurssi toteutetaan opiskelijan omassa aikataulussa ajalla 10.2.-24.3.2021, talviloma vk 9. Kurssilla ei ole kellonaikaan sidottuja verkkotapaamisia. Kurssin aikana opiskelija harjoittelee itsenäisesti opettajan antamien ohjeiden mukaisesti. Opettajan ohjaus ja tehtävien tarkistus kuuluvat kurssimaksuun kurssin aikana.

Verkkokurssin opiskelumäärä 18 tuntia.

Kouluttaja

Englannin kielen opettaja, MA (TESOL), FM, Maarit Pönkänen.

Kustannukset

Kurssin hinta on 85€.

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Practise Business English Speaking and Listening Online B1-B2 -verkkokurssi ? Täytä yhteystietosi, niin koulutuksen järjestäjä ottaa sinuun yhteyttä.

Hämeen kesäyliopisto Facebookissa

Hämeen kesäyliopisto

Hämeen kesäyliopisto

Opiskele uutta, kehitä osaamista Hämeen kesäyliopistossa

Hämeen kesäyliopisto rakentaa yhteistyökumppaneidensa kanssa monipuolisia elinikäisen oppimisen polkuja, jotka tukevat yhteiskunnan eheyttä, tasa-arvoa ja aktiivista kansalaisuutta. Hämeen kesäyliopisto toimii kolmella paikkakunnalla, Hämeenlinnassa, Riihimäellä ja Forssassa. Hämeen kesäyliopiston toiminta on valtion ja kuntien rahoittamaa ja vapaan sivistystyön oppilaitosta ylläpitää Hämeen...


Lue lisää kouluttajasta Hämeen kesäyliopisto ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

Hämeen kesäyliopisto

Visamäentie 35 A
13100 Hämeenlinna

 Näytä puhelinnumero
www.hameenkesayliopisto.fi


Arvioinnit
Arvioinnit
Arvioi tämä koulutus ensimmäisenä.

Arvioinnit kouluttajasta
(4,4)
Perustuu 121 arviointiin
Näytä kouluttajan kaikki arvioinnit
Tämäkin voisi kiinnostaa sinua...

Tuloksellista kielikoulutusta

KieliEttan tarjoaa tehokkaat kieli- ja kulttuurikoulutukset liike-elämän ja asiantuntijoiden tarpeisiin sekä lähi- että etäopetuksena. Pyydä tarjous!

Yhteydenotto

Saadaksesi lisätietoa aiheesta Practise Business English Speaking and Listening Online B1-B2 -verkkokurssi täytä seuraavat tiedot:

Saatat olla kiinnostunut myös näistä: