Valitse sivuston käyttötapa: Mobiili

Tanssipedagogiikan perusteet, 25 op

Hämeen kesäyliopisto
Yhteenveto
8 kuukautta
1 100 EUR (arvonlisäverotonta)
3.9.2022
Haku päättyy: 21.8.2022
   
Lähiopetus
Hämeenlinna
Koulutus

Tanssipedagogiikan perusteet, 25 op

Opintokokonaisuuden tarkoituksena on antaa osallistujille perustiedot kehollisuudesta, tanssin monista muodoista, tanssin oppimisesta ja opettamisesta. Opintojen sisältö rakentuu osallistujien aiemman osaamisen ja kokemusten pohjalle ja syventää osallistujien käytännöllisiä taitoja. Tavoitteena on avata heidän omaa kehollista potentiaaliaan, syventää heidän kehollista tietoaan ja taitoaan sekä rohkaista jokaista tuottamaan omaa liikettään, tekemään havaintoja ja tulkintoja liikkeestä, tanssista ja kehollisuudesta niin ympäröivässä maailmassa yleensä kuin taiteen kontekstissa. Tavoitteena on rakentaa avara käsitys tanssista osana kulttuuria ja yhteiskuntaa, sekä kyky tuoda tanssi osaksi erilaisten yhteisöjen ja ryhmien arkea. Pedagoginen näkökulma kulkee mukana kaikissa jaksoissa.

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Tanssipedagogiikan perusteet, 25 op, klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan koulutuksen järjestäjälle.

Kohderyhmä

Opintokokonaisuus soveltuu opettajille, varhaiskasvattajille, nuoriso- ja sosiaalityöntekijöille, taide- ja liikunta-alan harrastajaryhmien vetäjille ja muille kehollisuudesta, tanssitaiteesta ja tanssinopetuksesta kiinnostuneille. Tanssijoille ne antavat lisäpätevyyttä tanssinopettajana toimimiseen. Opintoihin ei ole valintakoetta eikä edellytetä aiempia tanssiopintoja, mutta jonkinlainen tanssiharrastus vähintään on tarpeen. 

Aikataulu

03.09.2022 - 07.05.2023

Syyskausi 2022:

Kehon potentiaali:
3.-4.9.
8.-9.10.

Oma liike:
12.-13.11.
10.-11.12.

Kevätkausi 2023, alustava aikataulu:

Tanssin monet muodot:
14.-15.1.2023
11.-12.2.2023

Tanssin oppiminen ja opettaminen:
18.-19.3.2023
15.-16.4.2023

Oma projekti:
6.-7.5. 2023

Opetus lauantaisin ja sunnuntaisin klo 10-17

Opintojaksokohtaiset aikataulut löytyvät kunkin opintojakson kohdalta, ks.  "Kokonaisuuteen kuuluvat koulutukset" (klikkaa tummansinistä linkkiä).

Muutokset aikatauluihin mahdollisia.

Koulutuspaikka

Hämeenlinna, tarkempi koulutuspaikka ilmoitetaan myöhemmin.

Kustannukset

Opintokokonaisuuden hinta on 1100 €. Hintaan sisältyy Taideyliopiston Teatterikorkeakoulun avoimen yliopiston rekisteröintimaksu, joka maksetaan erikseen. Hämeen kesäyliopisto laskuttaa opintomaksun kahdessa erässä. Ensimmäinen erä laskutetaan koulutuksen alettua ja toinen erä syksyllä 2022.

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Tanssipedagogiikan perusteet, 25 op? Täytä yhteystietosi, niin koulutuksen järjestäjä ottaa sinuun yhteyttä.

Hämeen kesäyliopisto Facebookissa

Hämeen kesäyliopisto

Opiskele uutta, kehitä osaamista Hämeen kesäyliopistossa

Hämeen kesäyliopisto rakentaa yhteistyökumppaneidensa kanssa monipuolisia elinikäisen oppimisen polkuja, jotka tukevat yhteiskunnan eheyttä, tasa-arvoa ja aktiivista kansalaisuutta. Hämeen kesäyliopisto toimii kolmella paikkakunnalla, Hämeenlinnassa, Riihimäellä ja Forssassa. Hämeen kesäyliopiston toiminta on valtion ja kuntien rahoittamaa ja vapaan sivistystyön oppilaitosta ylläpitää Hämeen...


Lue lisää kouluttajasta Hämeen kesäyliopisto ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

Hämeen kesäyliopisto

Visamäentie 35 A
13100 Hämeenlinna

 Näytä puhelinnumero
www.hameenkesayliopisto.fi

Arvioinnit
Arvioinnit
Arvioi tämä koulutus ensimmäisenä.

Arvioinnit kouluttajasta
(4,4)
Perustuu 121 arviointiin
Näytä kouluttajan kaikki arvioinnit
Ota yhteyttä

Saadaksesi lisätietoa aiheesta Tanssipedagogiikan perusteet, 25 op täytä seuraavat tiedot: