Jännittäjän verkkokurssi - vapaudu sosiaalisesta jännittämisestä viisaan kehosi avulla

Helsingin seudun kesäyliopisto
Yhteenveto
1 kuukausi
97 EUR (arvonlisäverotonta) 77 EUR (arvonlisäverotonta)
17.4.2023
Haku päättyy: 12.4.2023
   
Etätoteutus
Verkossa
Koulutus
nainen hymyilee

Jännittäjän verkkokurssi - vapaudu sosiaalisesta jännittämisestä viisaan kehosi avulla

Jännittäjän verkkokurssi on kuuden viikon matka kohti kehosi viisautta ja rennompaa elämää. Moni kokee, ettei puhemuotoinen terapia auta riittävästi sosiaalisen jännittämisen hoidossa. Jännittäjän verkkokurssilla oivallat, miten voit parhaiten vaikuttaa jännittämiseen erilaisten kehomieli-harjoitusten avulla. 

Kuuden viikon aikana opit; mistä sosiaalinen jännittäminen johtuu, miten voit säädellä omaa hermostoasi ja tunteitasi (ja sitä kautta lieventää jännittämistä) sekä opit myös uudenlaisia hyödyllisiä ajatusmalleja. Kuulet myös, miten voit saada purettua kehostasi traumaperäisiä jännitteitä, jotka ovat usein sosiaalisen jännittämisen taustalla.

Verkkokurssin metodeja ovat erilaiset kehomieli-harjoitukset mm. Mindfulness- ja itsemyötätunto-harjoitukset sekä ratkaisukeskeisen valmennuksen mielikuva-harjoitukset. 

Joka viikko avautuu uusi moduli, joka sisältää viikon teeman mukaisen luennon ja harjoituksia. Voit tehdä harjoituksia oman aikataulun mukaan. Jokaisella viikolla keskustelemme viikon teemoista ja harjoituksissa nousseista kokemuksista anonyymillä keskustelupalstalla. Kurssin ohjaaja osallistuu aktiivisesti keskusteluun ja tarjoaa tuen koko kuuden viikon ajan.

Kurssin viikoittaiset teemat:

Viikko 1: Mistä sosiaalinen jännittäminen johtuu? Ymmärrä itseäsi paremmin.

Viikko 2: Miten Mindfulness voi auttaa jännittäjää? Opi säätelemään tunteitasi.

Viikko 3: Itsemyötätunto: Opi hyväksymään epätäydellisyys.

Viikko 4: Trauma ja keho: Traumaattiset kokemukset jännittämisen taustalla.

Viikko 5: Jännittäjän identiteetti: Muokkaa ajatuksiasi ja uskomuksiasi.

Viikko 6: Miten tästä eteenpäin? Luo askeleet kohti rennompaa tulevaisuutta. 

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Jännittäjän verkkokurssi - vapaudu sosiaalisesta jännittämisestä viisaan kehosi avulla, klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan koulutuksen järjestäjälle.

Kohderyhmä

Jännittäjän verkkokurssi on tarkoitettu sinulle, joka olet kyllästynyt elämää rajoittavaan ja energiaa vievään sosiaaliseen jännittämiseen. Jännittäjän verkkokurssin jälkeen sinulla on keinoja hallita jännittämistä ja voit taas alkaa tehdä asioita, joita jännittäminen on aiemmin rajoittanut. Kurssi ei ole psykoterapiaa eikä terapian korvike, mutta se tarjoaa helpot ja nopeasti omaksuttavat kehomieli-työkalut itsehoitomenetelmäksi.

Aikataulu

17.4.2023 - 22.5.2023

Koulutuspaikka

Etätoteutus

Kouluttaja

Minaya Tiia

Kustannukset

97,00 €

Kampanjahinta: 77,00 € Kampanjahinnan viimeinen voimassaolopäivä on 9.4.2023

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Jännittäjän verkkokurssi - vapaudu sosiaalisesta jännittämisestä viisaan kehosi avulla? Täytä yhteystietosi, niin koulutuksen järjestäjä ottaa sinuun yhteyttä.

Helsingin seudun kesäyliopisto Facebookissa

Helsingin seudun kesäyliopisto

Laadukasta opetusta ja oppimisen iloa

Helsingin seudun kesäyliopisto toivottaa kaikki tervetulleiksi opintojen pariin! Opetus on avointa kaikille iästä, koulutuksesta tai opinto-oikeuksista riippumatta. Vuosittain kesäyliopistossa opiskelee noin 6 000 osallistujaa yli 700 kurssilla. Toiminta on ympärivuotista. Monipuolinen opetusohjelma sisältää avointa korkeakouluopetusta, kieltenopetusta, tietotekniikkaa, taidekursseja, abiturienttikursseja, ammatillista täydennyskoulutusta...


Lue lisää kouluttajasta Helsingin seudun kesäyliopisto ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

Helsingin seudun kesäyliopisto

Vilhonvuorenkatu 12
00500 Helsinki

 Näytä puhelinnumero


Arvioinnit
Arvioinnit
Arvioi tämä koulutus ensimmäisenä.

Arvioinnit kouluttajasta
(4,8)
Perustuu 27 arviointiin
Näytä kouluttajan kaikki arvioinnit
Ota yhteyttä

Saadaksesi lisätietoa aiheesta Jännittäjän verkkokurssi - vapaudu sosiaalisesta jännittämisestä viisaan kehosi avulla täytä seuraavat tiedot: