Valitse sivuston käyttötapa: Mobiili

Palvelujen valintamuotoilu – käyttäjän päätöksenteon ymmärtäminen

Helsingin seudun kesäyliopisto
Yhteenveto
7 tuntia
125 EUR (arvonlisäverotonta)
29.4.2021
Haku päättyy: 20.4.2021
   
Etätoteutus
Verkossa
Koulutus
Palvelujen valintamuotoilu – käyttäjän päätöksenteon ymmärtäminen

Palvelujen valintamuotoilu – käyttäjän päätöksenteon ymmärtäminen

Valintamuotoilu (tuuppaaminen, nudging) on osa palvelumuotoilijan työkalupakkia ja se auttaa ymmärtämään ihmisen päätöksentekoa valintatilanteissa. Soveltamalla valintamuotoilua palvelukehittäjä pystyy parhaimmillaan vaikuttamaan ihmisten valintoihin ja käyttäytymiseen ennakoitavalla tavalla, niin että he tekevät parempia päätöksiä sekä hetkessä että etenkin pitkäjänteisesti.

Koulutuksen sisältö

Luennoista, keskusteluista, henkilökohtaisesta pohdinnasta ja pienryhmissä tapahtuvasta case-työskentelystä koostuvassa koulutuksessa:

  • Opit valintamuotoilun peruskäsitteet ja sen miten valintamuotoilu linkittyy palvelumuotoiluun ja palvelujen kehittämisen prosessiin
  • Tutustut valintoihimme vaikuttaviin päätöksenteon luontaisiin oikopolkuihin ja vinoumiin kuten ankkurointi, kehystäminen, vahvistusharha, vertaisvaikutus ja tappiokammo.
  • Sovellat valintamuotoilun työkaluja case-työskentelyssä

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Palvelujen valintamuotoilu – käyttäjän päätöksenteon ymmärtäminen, klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan kouluttajalle.

Kohderyhmä

Asiakaskokemuksen, palvelujen ja toiminnan kehittäjät ja esimiehet. Hyvä jos osallistujalla on jo kokemusta palvelumuotoilun soveltamisesta ja työkaluista.

Kouluttaja

Behavior, Business and Service Designer Sami Oinonen, Pinto Design Oy.

Sami on hyvin kokenut palvelukehittäjä, pidetty kouluttaja ja yritysvalmentaja. Vuosittain hän valmentaa useita satoja yksityisen ja julkisen sektorin toiminnankehittäjää muotoiluajatteluun ja fiksumman kehittämisen maailmaan.

Kustannukset

Kurssimaksu: 125,00 €

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Palvelujen valintamuotoilu – käyttäjän päätöksenteon ymmärtäminen? Täytä yhteystietosi, niin koulutuksen järjestäjä ottaa sinuun yhteyttä.

Helsingin seudun kesäyliopisto Facebookissa

Helsingin seudun kesäyliopisto

Helsingin seudun kesäyliopisto

Oppimisen iloa ja opetuksen laatua

Helsingin seudun kesäyliopisto toivottaa kaikki opinhaluiset tervetulleiksi opintojen pariin! Opetus on avointa kaikille kiinnostuneille iästä, koulutuksesta tai muista opinto-oikeuksista riippumatta. Vuosittain kesäyliopistossa opiskelee noin 8 000 osallistujaa yli 600 kurssilla. Osallistumisia kursseille on vuosittain yhteensä noin 13 000. Helsingin seudun...


Lue lisää kouluttajasta Helsingin seudun kesäyliopisto ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

Helsingin seudun kesäyliopisto

Vilhonvuorenkatu 12
00500 Helsinki

 Näytä puhelinnumero

Arvioinnit
Arvioi tämä koulutus ensimmäisenä.
Yhteydenotto

Saadaksesi lisätietoa aiheesta Palvelujen valintamuotoilu – käyttäjän päätöksenteon ymmärtäminen täytä seuraavat tiedot:

Saatat olla kiinnostunut myös näistä: