🎓 MBA-stipendin haku on avattu! Hae stipendiä 16.6. mennessä »

WordPress-perusteet

Kesto
2 päivää
Hinta
133 EUR (arvonlisäverotonta)
Seuraava toteutus
19 elokuuta, 2024 katso lisätiedot
Viimeinen ilmoittautumispäivä
Viimeinen ilmoittautumispäivä: 14.8.2024
Toteutustapa
Etätoteutus
Kesto
2 päivää
Hinta
133 EUR (arvonlisäverotonta)
Seuraava toteutus
19 elokuuta, 2024 katso lisätiedot
Viimeinen ilmoittautumispäivä
Viimeinen ilmoittautumispäivä: 14.8.2024
Toteutustapa
Etätoteutus
Kaipaatko lisätietoja? Kysy lisää 👍

WordPress-perusteet

WordPressin opettelua

WordPress on maailman suosituin verkon julkaisualusta, joka on samaan aikaan helppokäyttöinen, hakukoneystävällinen ja ilmainen avoimen lähdekoodin ohjelmisto. WordPressin avulla kuka tahansa voi luoda edustavan verkkosivuston, jota voi päivittää ja muokata omatoimisesti. WordPressin vakio-ominaisuudet ovat lisäksi laajennettavissa lähes rajattomasti.

Sisältö

Peruskurssilla perehdytään WordPressin perusominaisuuksiin ja alustan mahdollisuuksiin nimenomaan verkkojulkaisijan tai sisällöntuottajan näkökulmasta.

Käsittelemme mm. seuraavia asioita:

  • mitä asioita WordPressiä varten vaaditaan (palvelimet, domainit yms.)
  • WordPressin asennus
  • sisällön luominen (tekstit, kuvat, linkit jne.)
  • sivuston rakenne ja navigointi
  • teemat
  • sivun ulkoasusäädöt sekä hyödylliset lisäosat

Kurssi perustuu käytännön harjoituksiin, jossa rakennetaan omaa harjoitussivustoa ja jonka kehittämistä voi jatkaa itsenäisesti vielä kurssin jälkeenkin

Laitevaatimukset

Opiskelijalla tulee olla oman joko PC- tai Mac-tietokone sekä koneen admin-käyttöoikeus (käyttäjätunnus ja salasana), sillä asennamme ohjatusti WordPressin sekä siihen liittyviä sovelluksia ja laajennuksia suoraan omalle tietokoneelle. Suosittelemme PC-koneen käyttöä, sillä Mac-tietokoneissa WordPressin asennus saattaa tuottaa haasteita ja ongelmia. Mikäli ohjelmiston asentamisessa on haasteita, tarjoaa kouluttaja ratkaisuksi muita asennusvaihtoehtoja, joiden ansiosta opiskelija pääsee edelleen kokeilemaan ja harjoittelemaan WordPressin käyttöä.

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta WordPress-perusteet, klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan koulutuksen järjestäjälle.

Seuraavat toteutukset

Tulossa 1 toteutus

19 elokuuta, 2024

  • Etätoteutus
  • Verkossa
  • Viimeinen ilmoittautumispäivä: 14.8.2024

Aikataulu

  • 19.08.2024 09:00-15:45 
  • Ti 20.08.2024 09:00-15:45

Koulutuspaikka

Opetuskerrat järjestetään etänä verkossa. Etäopetukseen tarvitset tietokoneen tai mobiililaitteen nettiyhteydellä ja äänentoistolla sekä kuulokkeet (esim. puhelimen kuulokkeet).

Kouluttaja

Pasi Kainulainen on kouluttamiseen ja konsultointiin erikoistunut IT-alan konkari, joka on pelkästään kouluttanut jo yli 20-vuoden ajan. Pasi työskentelee samaan aikaan sekä graafikkona, kuvittajana, video-editoijana, taittajana, animaattorina, tehostenikkarina että koodarina IT-alan tuotannoissa, mutta jakaa samaan aikaan myös ammatissaan hankkimaansa tietotaitoa alan koulutuksissa. Pasi on julkaissut omia IT-kirjoja sekä kehittää omaa velhon käsikirja -sarjaa, jota hyödynnetään kaikissa Pasin itsensä pitämissä koulutuksissa.

Kustannukset

133,00 €

Helsingin seudun kesäyliopisto Facebookissa

Ota yhteyttä

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta WordPress-perusteet? Täytä yhteystietosi, niin koulutuksen järjestäjä ottaa sinuun yhteyttä.

reCAPTCHA logo Tämä sivusto on suojattu reCAPTCHA:lla, ja Googlen tietosuojakäytäntö ja käyttöehdot ovat voimassa.
Helsingin seudun kesäyliopisto
Vilhonvuorenkatu 12
00500 Helsinki

Laadukasta opetusta ja oppimisen iloa

Helsingin seudun kesäyliopisto toivottaa kaikki tervetulleiksi opintojen pariin! Opetus on avointa kaikille iästä, koulutuksesta tai opinto-oikeuksista riippumatta. Vuosittain kesäyliopistossa opiskelee noin 6 000 osallistujaa yli 700 kurssilla. Toiminta on ympärivuotista. Monipuolinen opetusohjelma sisältää avointa korkeakouluopetusta, kieltenopetusta, tietotekniikkaa, taidekursseja, abiturienttikursseja, ammatillista täydennyskoulutusta...

Lue lisää kouluttajasta Helsingin seudun kesäyliopisto ja katso koulutustarjonta täältä

Sponsoroitu