Yhteenveto
2 päivää
133 EUR (arvonlisäverotonta)
15.6.2023 09.00
Haku päättyy: 7.6.2023
   
Etätoteutus
Verkossa
Koulutus
WordPressin opettelua

WordPress-perusteet

WordPress on maailman suosituin verkon julkaisualusta, joka on samaan aikaan helppokäyttöinen, hakukoneystävällinen ja ilmainen avoimen lähdekoodin ohjelmisto. WordPressin avulla kuka tahansa voi luoda edustavan verkkosivuston, jota voi päivittää ja muokata omatoimisesti. WordPressin vakio-ominaisuudet ovat lisäksi laajennettavissa lähes rajattomasti.

Sisältö

Peruskurssilla perehdytään WordPressin perusominaisuuksiin ja alustan mahdollisuuksiin nimenomaan verkkojulkaisijan tai sisällöntuottajan näkökulmasta.

Käsittelemme mm. seuraavia asioita:

  • mitä asioita WordPressiä varten vaaditaan (palvelimet, domainit yms.)
  • WordPressin asennus
  • sisällön luominen (tekstit, kuvat, linkit jne.)
  • sivuston rakenne ja navigointi
  • teemat
  • sivun ulkoasusäädöt sekä hyödylliset lisäosat

Kurssi perustuu käytännön harjoituksiin, jossa rakennetaan omaa harjoitussivustoa ja jonka kehittämistä voi jatkaa itsenäisesti vielä kurssin jälkeenkin

Laitevaatimukset

Opiskelijalla tulee olla oman joko PC- tai Mac-tietokone sekä koneen admin-käyttöoikeus (käyttäjätunnus ja salasana), sillä asennamme ohjatusti WordPressin sekä siihen liittyviä sovelluksia ja laajennuksia suoraan omalle tietokoneelle. Suosittelemme PC-koneen käyttöä, sillä Mac-tietokoneissa WordPressin asennus saattaa tuottaa haasteita ja ongelmia. Mikäli ohjelmiston asentamisessa on haasteita, tarjoaa kouluttaja ratkaisuksi muita asennusvaihtoehtoja, joiden ansiosta opiskelija pääsee edelleen kokeilemaan ja harjoittelemaan WordPressin käyttöä.

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta WordPress-perusteet, klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan koulutuksen järjestäjälle.

Aikataulu

15.6.-16.6.2023

to ja pe klo 9.00–15.45 

Koulutuspaikka

Opetuskerrat järjestetään etänä verkossa. Etäopetukseen tarvitset tietokoneen tai mobiililaitteen nettiyhteydellä ja äänentoistolla sekä kuulokkeet (esim. puhelimen kuulokkeet).

Kouluttaja

Pasi Kainulainen on kouluttamiseen ja konsultointiin erikoistunut IT-alan konkari, joka on pelkästään kouluttanut jo yli 20-vuoden ajan. Pasi työskentelee samaan aikaan sekä graafikkona, kuvittajana, video-editoijana, taittajana, animaattorina, tehostenikkarina että koodarina IT-alan tuotannoissa, mutta jakaa samaan aikaan myös ammatissaan hankkimaansa tietotaitoa alan koulutuksissa. Pasi on julkaissut omia IT-kirjoja sekä kehittää omaa velhon käsikirja -sarjaa, jota hyödynnetään kaikissa Pasin itsensä pitämissä koulutuksissa.

Kustannukset

Kurssimaksu:133,00 €

Kampanjahinta:123,00 € (voimassa 15.3.2023 asti)

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta WordPress-perusteet? Täytä yhteystietosi, niin koulutuksen järjestäjä ottaa sinuun yhteyttä.

Helsingin seudun kesäyliopisto Facebookissa

Helsingin seudun kesäyliopisto

Laadukasta opetusta ja oppimisen iloa

Helsingin seudun kesäyliopisto toivottaa kaikki tervetulleiksi opintojen pariin! Opetus on avointa kaikille iästä, koulutuksesta tai opinto-oikeuksista riippumatta. Vuosittain kesäyliopistossa opiskelee noin 6 000 osallistujaa yli 700 kurssilla. Toiminta on ympärivuotista. Monipuolinen opetusohjelma sisältää avointa korkeakouluopetusta, kieltenopetusta, tietotekniikkaa, taidekursseja, abiturienttikursseja, ammatillista täydennyskoulutusta...


Lue lisää kouluttajasta Helsingin seudun kesäyliopisto ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

Helsingin seudun kesäyliopisto

Vilhonvuorenkatu 12
00500 Helsinki

 Näytä puhelinnumero


Arvioinnit
Arvioinnit
Arvioi tämä koulutus ensimmäisenä.

Arvioinnit kouluttajasta
(4,8)
Perustuu 27 arviointiin
Näytä kouluttajan kaikki arvioinnit
Ota yhteyttä

Saadaksesi lisätietoa aiheesta WordPress-perusteet täytä seuraavat tiedot: