Digimarkkinoinnin jatkotutkinto The Post Graduate Marketing Diploma , PG Dip MA

IAB Finland
Yhteenveto
12 kuukautta
3 363 EUR + alv 24%
Käynnistyy useita kertoja läpi vuoden
englanti
   
Etätoteutus
Verkossa
Koulutus

Digimarkkinoinnin jatkotutkinto The Post Graduate Marketing Diploma , PG Dip MA

Koulutuksessa perehdytään siihen, miten linjata liiketoiminnan tavoitteet digitaalisen markkinoinnin strategiaan ja kuinka saavutetaan optimaalinen tuotto organisaation digitaalisen markkinoinnin investoinneille. Opintokokonaisuus keskittyy ihmisten, tiedon, teknologian ja palvelujen tehokkaaseen johtamiseen digitaalisten markkinointisuunnitelmien täytäntöönpanossa. Digitaalisen muutoksen johtamisvalmiudet syvenevät ja ymmärrys asiakaskokemuksen keskeisyyydestä digitaalisessa liiketoiminnassa kasvaa.

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Digimarkkinoinnin jatkotutkinto The Post Graduate Marketing Diploma , PG Dip MA, klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan koulutuksen järjestäjälle.

Kohderyhmä

Koulutus on suunnattu Dip DigM -tutkinnon jo suorittaneille tai yli 5 vuotta markkinoinnin parissa työskennelleille markkinoinnin päättäjille, joilla on jo kokemusta digimarkkinoinnin vetämisestä ja jotka ovat vastuussa digitaalisen ja integroidun markkinoinnin suunnittelusta, hallinnoinnista ja resursoinnista.

Koulutuspaikka

Virtuaalinen

Kouluttaja

IDM – Institute of Data & Marketing

IDM on lontoolainen markkinointialan oppilaitos, jonka arvostettuja koulutuksia IAB Finland ainoana toimijana Suomessa tarjoaa. Koulutukset käsittävät laadukkaita yhden aihealueen kursseja sekä kattavia diplomitutkintoja. Opiskelun tavoitteena on tukea markkinoinnin ammattilaisia sekä markkinoijia heidän uransa alkuvaiheessa ja antaa valmiudet toimia alalla myös kansainvälisellä tasolla

Kustannukset

Virtuaalinen kurssi:
IAB-jäsenen hinta - 2505 GBP (n. 2762 €)
Ei-jäsenen hinta - 2950 GBP (n. 3252 €)
Exam fee - 375 GBP (n. 413 €)

Virtual classroom
IAB-jäsenen hinta - 2950 GBP (n. 3252 €)
Ei-jäsenen hinta - 3475 GBP (n. 3831 €)
Exam fee - 375 GBP (n. 413 €)

IAB Finland

IAB on muutoksen tekijöille. Nopeasti kehittyvä digimaailma vaatii jatkuvaa muutosta. Muutosta voi olla itse tekemässä, se ei synny itsestään ja sitä voi jopa ohjata. Muutoksen tekeminen vaatii ymmärrystä, josta syntyy oikeita tekoja, jotka hyödyntävät ja luovat kasvua sekä yrityksille että...


Lue lisää kouluttajasta IAB Finland ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteydenottopyyntö

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Digimarkkinoinnin jatkotutkinto The Post Graduate Marketing Diploma , PG Dip MA? Täytä yhteystietosi, niin koulutuksen järjestäjä ottaa sinuun yhteyttä.

Yhteystiedot : IAB Finland

IAB Finland

Bulevardi 21
00180 Helsinki

 Näytä puhelinnumero
www.iab.fi


Arvioinnit
Arvioi tämä koulutus ensimmäisenä.
Ota yhteyttä

Saadaksesi lisätietoa aiheesta Digimarkkinoinnin jatkotutkinto The Post Graduate Marketing Diploma , PG Dip MA täytä seuraavat tiedot: