Valitse sivuston käyttötapa: Mobiili

Digimarkkinoinnin perustutkinto IDM – The Professional Diploma in Digital Marketing

IAB Finland
Yhteenveto
9 päivää
3 157 EUR (arvonlisäverotonta)
Käynnistyy useita kertoja läpi vuoden
englanti
   
Etätoteutus
Verkossa
Koulutus

Digimarkkinoinnin perustutkinto IDM – The Professional Diploma in Digital Marketing

IDM – Digitaalisen markkinoinnin koulutus (Dip DigM) / IAB Finland

The Professional Diploma in Digital Marketing, Dip DigM 

IAB Finland kouluttaa digimarkkinoinnin huippuosaajia. IDM-koulutuksella nostat markkinointiosaamisesi uudelle tasolle ja liityt digiammattilaisten kärkikaartiin. Suosittu koulutusohjelma on juuri uudistettu ja järjestetään toistaiseksi virtuaalisesti kahtena vaihtoehtona: virtuaalisena opintoryhmänä tai itsenäisenä verkko-opiskeluna. Kolmantena vaihtoehtona on myös suorittaa osia koulutuksesta. Kaikki tutkinto- ja kurssivaihtoehdot löytyy iab.fi:stä!

IDM-koulutusohjelma on ainutlaatuinen opintokokonaisuus, eikä vastaavaa ole muilla tarjolla Suomessa. Kurssi pohjautuu käytännönläheisiin ja kansainvälisiin caseihin ja harjoituksiin. Kurssi on alalla arvostettu ja diplomin lisäksi saat mukaasi aitoa digimarkkinoinnin osaamista!

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Digimarkkinoinnin perustutkinto IDM – The Professional Diploma in Digital Marketing, klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan kouluttajalle.

Kohderyhmä

Koulutusohjelma sopii kaikille median ja markkinoinnin ammattilaisille, jotka haluavat vahvistaa digimainonnan ja -markkinoinnin osaamistaan.

Tutkinto, todistus ym.

IDM-koulutusohjelma on Englannin johtavan markkinointi-instituutin, Institute of Data & Marketing IDM:n virallinen, tutkintoon tähtäävä opintokokonaisuus, jonka suorittaneet saavat käyttää Dip DigM -tutkintonimikettä.

Koulutuksen toteutus

IDM-koulutusohjelmassa opiskelu suoritetaan verkko-opiskeluna oman tutorin johdolla, opiskelijalle parhaiten sopivaan aikaan. Useimmat opiskelijamme suorittavat tutkinnon oman työn ohella. Kurssi koostuu 16 moduulista ja opetuskielenä on englanti. Koulutus kestää vuoden, ja sen aikana järjestetään viisi virtuaaliopetuspäivää vieraspuhujien kera. Kurssin aikana suoritetaan kaksi kirjallista tehtävää ja tentti, jotka ovat edellytys kurssin läpäisemiselle.

Kustannukset

Itsenäisen verkko-opiskelun hinta:

IAB-jäsenen hinta 2045 GBP (n. 2344 €)

Ei-jäsenen hinta 2410 GBP (n. 2762 €) 

Exam fee Online 345 GBP (n. 395 €)

IAB Finland

IAB on muutoksen tekijöille. Nopeasti kehittyvä digimaailma vaatii jatkuvaa muutosta. Muutosta voi olla itse tekemässä, se ei synny itsestään ja sitä voi jopa ohjata. Muutoksen tekeminen vaatii ymmärrystä, josta syntyy oikeita tekoja, jotka hyödyntävät ja luovat kasvua sekä yrityksille että...


Lue lisää kouluttajasta IAB Finland ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteydenottopyyntö

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Digimarkkinoinnin perustutkinto IDM – The Professional Diploma in Digital Marketing? Täytä yhteystietosi, niin koulutuksen järjestäjä ottaa sinuun yhteyttä.

Yhteystiedot : IAB Finland

IAB Finland

Bulevardi 21
00180 Helsinki

 Näytä puhelinnumero
www.iab.fi


Arvioinnit
Arvioi tämä koulutus ensimmäisenä.
Ota yhteyttä

Saadaksesi lisätietoa aiheesta Digimarkkinoinnin perustutkinto IDM – The Professional Diploma in Digital Marketing täytä seuraavat tiedot:

Saatat olla kiinnostunut myös näistä: