Valitse sivuston käyttötapa: Mobiili

Etsitkö etäkoulutusta? Kokosimme verkko- ja etäkoulutukset     Etäopiskelu-osioon

IDM – Digitaalisen markkinoinnin jatkokoulutus (PG Dip DigM)

IAB Finland
Yhteenveto
1 vuosi
3 715 EUR + alv 24 %
Käynnistyy maaliskuussa 2020
englanti
   
Etätoteutus
Verkossa
Koulutus

IDM – Digitaalisen markkinoinnin jatkokoulutus (PG Dip DigM)

The Post Graduate Diploma in Digital Marketing, PG Dip DigM

IAB Finland kouluttaa digimarkkinoinnin huippuosaajia. IDM-koulutuksella nostat markkinointiosaamisesi uudelle tasolle ja liityt digiammattilaisten kärkikaartiin.

Suositun koulutusohjelman jatkokurssi käynnistyy maaliskuussa 2020.

IDM-koulutusohjelma on ainutlaatuinen opintokokonaisuus, eikä vastaavaa ole muilla tarjolla Suomessa. Kurssi pohjautuu käytännönläheisiin ja kansainvälisiin caseihin ja harjoituksiin. Kurssi on alalla arvostettu ja diplomin lisäksi saat mukaasi aitoa digimarkkinoinnin osaamista!

Kurssilla perehdytään siihen, miten linjata liiketoiminnan tavoitteet digitaalisen markkinoinnin strategiaan ja kuinka saavutetaan optimaalinen tuotto organisaation digitaalisen markkinoinnin investoinneille. Opintokokonaisuus keskittyy ihmisten, tiedon, teknologian ja palvelujen tehokkaaseen johtamiseen digitaalisten markkinointisuunnitelmien täytäntöönpanossa. Digitaalisen muutoksen johtamisvalmiudet syvenevät ja ymmärrys asiakaskokemuksen keskeisyyydestä digitaalisessa liiketoiminnassa kasvaa.

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta IDM – Digitaalisen markkinoinnin jatkokoulutus (PG Dip DigM), klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan kouluttajalle.

Kohderyhmä

Koulutus on suunnattu Dip DigM -tutkinnon jo suorittaneille markkinoinnin päättäjille, joilla on jo kokemusta digimarkkinoinnin vetämisestä ja jotka ovat vastuussa digitaalisen ja integroidun markkinoinnin suunnittelusta, hallinnoinnista ja resursoinnista.

Tutkinto, todistus ym.

IDM-koulutusohjelma on Englannin johtavan markkinointi-instituutin, Institute of Direct and Digital Marketing IDM:n virallinen, tutkintoon tähtäävä opintokokonaisuus. Kurssin suorittaneet voivat käyttää PG Dip DigM -nimikettä. 

Koulutuspaikka

IDM-koulutusohjelmassa opiskelu suoritetaan pääosin verkko-opiskeluna oman tutorin johdolla, opiskelijalle parhaiten sopivaan aikaan. Kurssi koostuu 8 moduulista, ja opetuskielenä on englanti. Koulutus kestää vuoden, jonka aikana järjestetään 2–3 lähiopetuspäivää Helsingin keskustassa. Kurssin aikana suoritetaan kaksi kirjallista tehtävää ja tentti, jotka ovat edellytys kurssin läpäisemiselle.

Kustannukset

Hinta IAB:n jäsenille 3 125 € + alv. 0 %
Hinta ei-jäsenille 3 715 € + alv. 0 %

IAB Finland

IAB Finland

IAB on muutoksen tekijöille. Nopeasti kehittyvä digimaailma vaatii jatkuvaa muutosta. Muutosta voi olla itse tekemässä, se ei synny itsestään ja sitä voi jopa ohjata. Muutoksen tekeminen vaatii ymmärrystä, josta syntyy oikeita tekoja, jotka hyödyntävät ja luovat kasvua sekä yrityksille että...


Lue lisää kouluttajasta IAB Finland ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteydenottopyyntö

Haluatko tietää lisää koulutuksesta IDM – Digitaalisen markkinoinnin jatkokoulutus (PG Dip DigM)? Täytä yhteystietosi, niin koulutuksen järjestäjä ottaa sinuun yhteyttä.

Yhteystiedot : IAB Finland

IAB Finland

Bulevardi 21
00180 Helsinki

 Näytä puhelinnumero
www.iab.fi


Arvioinnit
Arvioi tämä koulutus ensimmäisenä.
Yhteydenotto

Saadaksesi lisätietoa aiheesta IDM – Digitaalisen markkinoinnin jatkokoulutus (PG Dip DigM) täytä seuraavat tiedot:

Saatat olla kiinnostunut myös näistä: