Valitse sivuston käyttötapa: Mobiili

Intusiasma | Hyvinvointiakatemia

Hyvinvointitalo Intusiasma – kokonaisvaltaista hyvinvointia

Halusitpa ottaa hetken itsellesi ja omalle hyvinvoinnillesi, saada aikaan positiivisia muutoksia terveydessäsi ja olotilassasi tai viedä hyvinvointisi täysin uudelle tasolle, löydät Intusiasmasta tarpeisiisi sopivat palvelut ja valmennuskokonaisuudet. Inspiroivien valmennusten avulla nautit matkasta ja tuot hyvät periaatteet käytäntöön. Intusiasman filosofia perustuu kokonaisvaltaiseen näkökulmaan, jossa  tarkastellaan, miten kaikki elämän osa-alueet ovat sidoksissa toisiinsa ja vaikuttavat terveyteen.

Kokonaisvaltaisuus, innostus ja tavoitteellisuus

Intusiasma on kokonaisvaltaiseen hyvinvointiin erikoistunut valmennus- ja hyvinvointikeskus. Yrityksen nimi juontuu kolmesta sanasta: intuition, enthusiasm ja chiasma. Nämä kuvastavat Intusiasman arvoja: intuitiivista toimintaa, jossa kuunnellaan sydämen viisautta teoriatietämyksen ja viimeisimpien tutkimuksen edistysaskeleiden huomioimisen lisäksi; innostusta, jota jaamme ja koemme viestiä eteenpäin viedessämme; sekä risteyskohtaa, jossa yhdistämme eri alojen tietoa ja osaamista lisätäksemme elämänenergiaa ja edistääksemme hyvinvointia kokonaisvaltaisesti.

Intusiasman missiona on innostaa energiseen ja elinvoimaiseen elämään, jossa yksilön hyvinvointi tukee myös hänen muiden tavoitteidensa ja sisäisten pyrkimystensä toteutumista. Hyvinvointiakatemiassa koulutetaan tulevia Health Coacheja ymmärtämään hyvinvointia syvällisemmin, jolloin Health Coachit voivat inspiroida ja ohjata muita terveempään ja elinvoimaisempaan elämään sekä tehdä merkityksellistä työtä.

Haluatko lisätietoa Hyvinvointiakatemian koulutustarjonnasta?

Löydät lisätietoa koulutustarjonnasta alta. Täyttämällä yhteydenottolomakkeen saat lisätietoa koulutuksista tai voit pyytää tarjousta.

Näytä kaikki koulutukset

Koulutukset

Kasvatus / Ohjaus
Coaching Kesto Hinta Paikka Alkaa
Int Health Coach® -koulutus 12 kuukautta 4 806 EUR + alv 24 % Useita (2) 1.1.2019

Näytä kaikki

Yhteydenottopyyntö

Haluatko tietää lisää kouluttajasta Intusiasma? Täytä yhteystietosi, niin kouluttaja ottaa sinuun yhteyttä.

Yhteystiedot

Intusiasma

MOW Stargate
Porkkalankatu 22
00170 Helsinki

 Näytä puhelinnumero
hyvinvointiakatemia.fi

Arvioinnit

joogaohjaaja   |   1.7.2016
Int. Health Coach -koulutus on monipuolinen ja antoisa. Siitä saa hyvin kokonaisvaltaiset välineet itsensä ja muiden valmentamiseen ja hyvinvoinnin tukemiseen. Voin suositella sitä kaikille, jotka ovat kiinnostuneita ravinnon, mielen, kehon ja tunteiden vaikutuksesta omaan elämään ja siitä, miten voimme luoda elämästämme entistä ehomman.
          (4)
Merja Kalaja   |   29.6.2016
Paljon kontaktiopetusta Käytännönläheistä ja paljon harjoituksia sisältävä Huikea paketti ravinnosta Herättävä ja henkilökohtaiseen muutokseen inspiroiva! Paljon sulateltavaa ja materiaalin avulla oppiminen jatkuu vielä pitkään 😊
          (5)
Health Coach, koulutukseen osallistuja 2015-2016   |   21.6.2016
Psykologina koin, että valmennukset olivat hyvällä tavalla syvällisiä ja tehokkaita. Todella tarpeellinen koulutus, joka antaa eväät siihen, miten voi ohjata asiakasta hyvinkin moninaisissa tilanteissa ja haasteissa kohti terveyttä ja hyvää elämää. Kouluttaja oli innostunut ja innostava ja sai ryhmän kasvamaan luovuudessaan aina merkityksellisee...
Näytä kokonaan
          (5)
Arvioinnit
Intusiasma
Arvioinnit
          (4,8)
Perustuu 4 arviointiin