Valitse sivuston käyttötapa: Mobiili

Haaveiletko arvostetun Aalto MBA for Executives -ohjelman suorittamisesta? Hae MBA-stipendiä 13.6. mennessä!💎

Kiinteistö- ja asuntoriitajuridiikan täydennyskoulutusohjelma (5 op)

Itä-Suomen yliopiston Jatkuvan oppimisen keskus
   
Verkossa
Koulutus
Työelämän juridiikkaa kirkossa -täydennyskoulutusohjelma (15 op)

Kiinteistö- ja asuntoriitajuridiikan täydennyskoulutusohjelma (5 op)

Koulutuspäivät muodostavat kokonaisuuden, jossa asunto- ja kiinteistökauppariitojen ydinjuridiikan ja oikeustapausten lisäksi käsitellään erikoisempia vastuutahoja ja ongelmatapauksia koskevia erityiskysymyksiä sekä asianajollisia näkökohtia kiinteistöriitoihin liittyen.

Voit osallistuja koko ohjelmaan tai yksittäisiin koulutuspäiviin. Koko ohjelmaan osallistuvat voivat halutessaan suorittaa kokonaisuudesta viisi opintopistettä. Opintopisteiden edellytys on osallistua luennoille sekä suorittaa hyväksytysti koulutukseen sisältyvät oppimistehtävät, joihin liittyy itsenäistä tutustumista kouluttajien nimeämiin aineistoihin. Oppimistehtävät tarkentuvat myöhemmin (esim. syvenny aihepiirin sopivan tietyn lain pykälään ja pohdi sen merkitystä sekä monivalintatentti). 
 

Koulutuksen tavoite on syventyä asunto- ja kiinteistökauppariitoihin liittyvään juridiikkaan ja asianajoon sekä oikeudenkäyntiin ja tuomioistuinsovitteluun.

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Kiinteistö- ja asuntoriitajuridiikan täydennyskoulutusohjelma (5 op), klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan kouluttajalle.

Kohderyhmä

Asunto- ja kiinteistökauppoja ja niihin liittyviä riitoja hoitaville lakimiehille ja asianajajille. Sopii myös osaamisen laajentamiseen esimerkiksi kiinteistönvälittäjille ja asiantuntijoina toimiville.

Aikataulu

1. Ydinjuridiikka kiinteistö- ja asuntokauppariidoissa to 29.4.2021 klo 8.30-11.30 (3 t) 

  • Koulutuspäivässä käydään syvällisesti läpi asunto- ja kiinteistökaupan virheperusteet, ostajan velvollisuudet ja virheen seuraamukset.

Kouluttaja:
AA, OTT, VT Tiina Koskinen-Tammi 
 

2. Muut vastuutahot ja erityistilanteet asunto- ja kiintesitökauppariidoissa to 20.5.2021 klo 8.30-11.30 (3 t) 

  • Koulutuspäivässä käsitellään muihin asunto- ja kiinteistökaupan vastuutahoihin liittyviä oikeudellisia kysymyksiä ja vastuutahojen yhteisvastuullisuutta, ”oikean” vastuutahon valintaa ja muita useamman vastuutahon tapauksiin liittyviä erityiskysymyksiä.

Kouluttaja:
AA, OTT, VT Tiina Koskinen-Tammi 
 

3. Asianajo kiinteistö- ja asuntokauppariidoissa ke 25.8.2021 klo 8.30-11.30 (3 t) 

  • Koulutuspäivässä käsitellään erilaisia asuntoriidan ajamiseen liittyviä käytännön kysymyksiä; esim. mikä on asianajon tavoite; riitely vai riidan ratkaisu, miten kannattaa huomioida eri osapuolten maksukykyyn liittyviä näkökohtia, millaista hyötyä on turvaamistoimesta sekä oikeudenkäyntikuluihin liittyviä kysymyksiä. Käsitellään myös todistelua ja riidanratkaisufoorumin valintaa.

AA, OTT, VT Tiina Koskinen-Tammi

4. Oikeudenkäynti ja tuomioistuinsovittelu kiinteistö- ja asuntokauppariidoissa to 30.9.2021 klo 9-15 (6 t) 

  • Oikeudenkäyntimenettely asunto- ja kiinteistökauppariidoissa on varsin vaativa projekti hyvin hallittavaksi. Koulutuspäivässä käydään läpi kiinteistö- ja asuntokauppariitojen oikeudenkäyntiprosessi valmistelusta pääkäsittelyyn. 
  • Sovinnoista merkittävä osa tapahtuu tuomioistuinsovittelussa, jonka hoitamiseen saat päivässä napakan tietopaketin ja käytännönläheisiä oppeja käräjätuomarilta. 

Kouluttaja:
Käräjätuomari Risto Hiltunen

Koulutuspaikka

verkko-opinnot.

Kustannukset

Koko ohjelma, yht. 4 koulutusta:
1286,29€ + alv 24 % (308,71 €), verollinen myyntihinta 1595,00 €.

Yksittäiset koulutukset:
½ päivä 290,00 € + alv 24 % (69,60 €), verollinen myyntihinta 359,60 €
koko päivä 450,00 € + alv 24 % (108 €), verollinen myyntihinta 558,00 €

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Kiinteistö- ja asuntoriitajuridiikan täydennyskoulutusohjelma (5 op)? Täytä yhteystietosi, niin koulutuksen järjestäjä ottaa sinuun yhteyttä.

Itä-Suomen yliopiston Jatkuvan oppimisen keskus

Itä-Suomen yliopiston Jatkuvan oppimisen keskus

Itä-Suomen yliopiston jatkuvan oppimisen koulutustarjonta on helppo väylä itsensä kehittämiseen, ammattiosaamisen täydentämiseen ja yrityksen osaamispääoman laajentamiseen. Toimimme kahdella kampuksella, Kuopiossa ja Joensuussa sekä sujuvasti myös verkossa ja valtakunnallisesti. Tarjoamme selkeitä kokonaisratkaisuja sinun tai yrityksesi tarpeisiin, olemme tukena kasvussa, suorituskyvyn parantamisessa...


Lue lisää kouluttajasta Itä-Suomen yliopiston Jatkuvan oppimisen keskus ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

Itä-Suomen yliopiston Jatkuvan oppimisen keskus

Neulaniementie 2, 2 krs. |PL 1627
70211 Kuopio

 Näytä puhelinnumero
www.uef.fi


Arvioinnit
Arvioi tämä koulutus ensimmäisenä.
Ota yhteyttä

Saadaksesi lisätietoa aiheesta Kiinteistö- ja asuntoriitajuridiikan täydennyskoulutusohjelma (5 op) täytä seuraavat tiedot: