Ravintolisät ja D-vitamiini, onnistu asiakkaan neuvonnassa

Itä-Suomen yliopiston Jatkuvan oppimisen keskus
Yhteenveto
Non-Stop verkkokoulutus
80,65 EUR + alv 24% (yht. 100 EUR)
Koulutuksen aloituspäivät ovat aina kuun 1. ja 15. päivä.
   
Etätoteutus
Verkossa
Koulutus

Ravintolisät ja D-vitamiini, onnistu asiakkaan neuvonnassa

Täydennä osaamistasi ravintolisistä! Koulutuksessa on nostettu D-vitamiini yhdeksi keskeisimmäksi teemaksi, koska D-vitamiini tai sen puute vaikuttaa tutkitusti moneen asiaan elimistössä. Ravintolisät luokitellaan elintarvikkeiksi mutta se ei kuitenkaan tarkoita, ettei niillä voisi olla merkittäviä yhteisvaikutuksia lääkkeiden kanssa. Ravintolisät voivat yksistään vaikuttaa haitallisesti terveyteen ja erityisesti munuaisten vajaatoiminta täytyy osata ottaa huomioon niiden käytössä. Ravintolisien käytössä tulee noudattaa ruokaviraston suosituksia! Lisäksi asiakkaan kohtaaminen ja onnistunut viestintä ovat tärkeä osa onnistunutta ravintolisäneuvontaa.

Tavoitteet:

  • Tukea farmasistien ravintolisien myyntiä ja varmistaa yhteiskäytössä turvallinen lääkehoito
  • Muistuttaa ja lisätä tietoutta, että ravintolisillä ja lääkkeillä voi olla merkittäviä yhteisvaikutuksia. Miten vältetään nämä ongelmat?
  • Miten huomaat/tunnistat apteekissa ne henkilöt, joilla on todellinen tarve lisäravinteille ja vitamiineille?

Koulutuksen suoritettuasi saat sähköisen osaamismerkin, jonka voit linkittää esimerkiksi omaan CV:hen, LinkedIniin tai sähköpostin allekirjoituksiin, ja näin tehdä osaamisesi näkyväksi eri kanavissa!

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Ravintolisät ja D-vitamiini, onnistu asiakkaan neuvonnassa , klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan koulutuksen järjestäjälle.

Kohderyhmä

Farmasian alan ammattilaiset, ravitsemusterapeutit, valmentajat, personal trainerit ja muut terveysalalla toimijat.

Aikataulu

Non-Stop verkkokoulutus. Koulutuksen aloituspäivät ovat aina kuun 1. ja 15. päivä.

Kouluttaja

Jyrki Virtanen apulaisprofessori, ravitsemustutkija, Itä-Suomen yliopisto

Jyrki on ravitsemustieteen ja kansanterveystieteen, erityisesti ravitsemusepidemiologian apulaisprofessori ja koulutukseltaan laillistettu ravitsemusterapeutti. Hän on myös Suomen johtavia D-vitamiinin tutkijoita. Päätutkimusaiheina hänellä on ravitsemustekijöiden merkitys kroonisissa kansansairauksissa, pääasiassa sydän- ja verisuonisairauksissa, tyypin 2 diabeteksessa ja muistisairauksissa. Aiheita Jyrki tutkii sekä väestötutkimuksissa että kokeellisissa tutkimuksissa.

Juha Marjala suunnittelija, Itä-Suomen yliopisto

Juhalla on noin 10 vuoden työkokemus apteekkityöstä ja hän on vastannut liikkujan apteekki konseptista. Käytännössä tähän työhön on kuulunut asiakkaiden motivointia terveellisiin elämäntapoihin ja asiakkaiden ohjausta kunnan liikuntapalveluiden piiriin. Juhan vahvuudet ovat lääkehoitoon sitouttamisessa, viestinnässä ja motivoivassa keskustelussa asiakkaiden kanssa. Rationaalinen lääkehoito ja moniammatillisen yhteystyön kehittäminen on lähellä Juhan sydäntä.

Kustannukset

100 € (sis. alv 24%).

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Ravintolisät ja D-vitamiini, onnistu asiakkaan neuvonnassa ? Täytä yhteystietosi, niin koulutuksen järjestäjä ottaa sinuun yhteyttä.

UEF Jatkuva oppiminen sosiaalisessa mediassa

Itä-Suomen yliopiston Jatkuvan oppimisen keskus

Itä-Suomen yliopiston Jatkuvan oppimisen keskus

Itä-Suomen yliopiston jatkuvan oppimisen koulutustarjonta on helppo väylä itsensä kehittämiseen, ammattiosaamisen täydentämiseen ja yrityksen osaamispääoman laajentamiseen. Toimimme kahdella kampuksella, Kuopiossa ja Joensuussa sekä sujuvasti myös verkossa ja valtakunnallisesti. Tarjoamme selkeitä kokonaisratkaisuja sinun tai yrityksesi tarpeisiin, olemme tukena kasvussa, suorituskyvyn parantamisessa...


Lue lisää kouluttajasta Itä-Suomen yliopiston Jatkuvan oppimisen keskus ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

Itä-Suomen yliopiston Jatkuvan oppimisen keskus

Neulaniementie 2, 2 krs. |PL 1627
70211 Kuopio

 Näytä puhelinnumero
www.uef.fi


Arvioinnit
Arvioi tämä koulutus ensimmäisenä.
Ota yhteyttä

Saadaksesi lisätietoa aiheesta Ravintolisät ja D-vitamiini, onnistu asiakkaan neuvonnassa täytä seuraavat tiedot: