Valitse sivuston käyttötapa: Mobiili

Miten työpaikallasi opitaan uutta? Vastaa kyselyyn ja voita leffaliput ➡

Työhyvinvoinnin johtaminen 13.-14.1.2022

Itä-Suomen yliopiston Jatkuvan oppimisen keskus
Yhteenveto
0,5 - 5 op
550 EUR + alv 24 %
13.1.2022
Haku päättyy: 3.1.2022
   
Lähiopetus
Kuopio
Koulutus

Työhyvinvoinnin johtaminen 13.-14.1.2022

Strategiaan kirjatut työhyvinvoinnin linjaukset pääsevät toteutumaan lopulta vasta vuorovaikutuksen myötä. Hyvinvointia toteutetaan käytännössä inhimillisissä kohtaamisissa, vuorovaikutuksessa, ja se rakentuu kulttuurisiksi käytännöiksi työyhteisöön. Se on yhteinen tahtotila, tärkein työn tekemisen resurssi ja osa johtajana kehittymistä ja kasvamista. Yksilöllä on aina valta ja vastuu omasta hyvinvoinnistaan – samalla kaikki työyhteisössä vaikuttavat myös toinen toisiinsa. Toiminnallisissa seminaareissa saat konkreettisia työkaluja oman työyhteisösi työhyvinvoinnin kehittämiseen.

Tässä seminaarissa perehdyt monipuolisesti työhyvinvoinnin eri osa-alueisiin osana strategista aineettoman pääoman johtamista. Syvennät kokonaisvaltaista ymmärrystä ja taitoja ottaa työhyvinvoinnin laaja-alainen johtamisosaaminen haltuun ja sovellat opittua konkreettisiksi kehittämisen käytännöiksi työyhteisöön. Tällä kurssilla opit osallistamaan koko työyhteisösi hyvinvoinnin mission edistämiseen.

Keskeisiä sisältöalueita ovat:

  • Työhyvinvoinnin osa-alueet: yksilön näkökulma, organisaation näkökulma, hyvinvoinnin sosiaalinen näkökulma
  • Inhimillinen kohtaaminen, ohjausosaaminen ja vuorovaikutustaidot osana työhyvinvoinnin johtamista
  • Työhyvinvointi & tuloksellisuus – tarkastellaan hyvinvointia organisaation menestystekijänä & eettisen toiminnan perustana
  • Positiivinen psykologia työhyvinvoinnin vahvistajana
  • Työhyvinvoinnin kehittäminen erilaisin menetelmin ja lähestymistavoin

Tavoitteet:
Koulutuksen käytyäsi tunnistat työhyvinvoinnin osa-alueet ja ymmärrät työhyvinvoinnin johtamisen merkityksen organisaation kehittymiseen ja menestymiseen. Saat valmiudet soveltaa työhyvinvoinnin johtamista, työkykyjohtamista ja itsesi johtamista omassa organisaatioissasi. Asiantuntijaluentojen lisäksi käytössäsi on monipuolinen kurssimateriaali ja harjoitustehtävät verkko-oppimisympäristössä, jotka tukevat ymmärtävän ja soveltavan ajattelun kehittymistä työhyvinvoinnin aihepiiristä.

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Työhyvinvoinnin johtaminen 13.-14.1.2022 , klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan kouluttajalle.

Kohderyhmä

Johtajille, esihenkilöille, HR-tehtävissä oleville ja asiantuntijoille sekä muille asiasta kiinnostuneille.

Koulutuspaikka

Monimuoto-opetus.

Kustannukset

Seminaarin (5 op) hinta on 1 525 € + alv 24%, verollinen myyntihinta 1 891 €. Koulutuksen hinta sisältää lähiopetuspäivät, koulutusmateriaalin, oppimistehtävät, kahvit ja henkilökohtaisen opintojen ohjauksen.

Kaksi seminaaripäivää on mahdollista suorittaa myös 0,5 op laajuisena, ilman oppimistehtäviä. Tällöin seminaarin hinta on 550 € + alv 24%, verollinen myyntihinta 682 €. Koulutuksen hinta sisältää lähiopetuspäivät, oppimateriaalit ja ohjelmaan merkityt kahvit. 

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Työhyvinvoinnin johtaminen 13.-14.1.2022 ? Täytä yhteystietosi, niin koulutuksen järjestäjä ottaa sinuun yhteyttä.

Itä-Suomen yliopiston Jatkuvan oppimisen keskus

Itä-Suomen yliopiston Jatkuvan oppimisen keskus

Itä-Suomen yliopiston jatkuvan oppimisen koulutustarjonta on helppo väylä itsensä kehittämiseen, ammattiosaamisen täydentämiseen ja yrityksen osaamispääoman laajentamiseen. Toimimme kahdella kampuksella, Kuopiossa ja Joensuussa sekä sujuvasti myös verkossa ja valtakunnallisesti. Tarjoamme selkeitä kokonaisratkaisuja sinun tai yrityksesi tarpeisiin, olemme tukena kasvussa, suorituskyvyn parantamisessa...


Lue lisää kouluttajasta Itä-Suomen yliopiston Jatkuvan oppimisen keskus ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

Itä-Suomen yliopiston Jatkuvan oppimisen keskus

Neulaniementie 2, 2 krs. |PL 1627
70211 Kuopio

 Näytä puhelinnumero
www.uef.fi

Arvioinnit
Arvioi tämä koulutus ensimmäisenä.
Tämäkin voisi kiinnostaa sinua...

Maailman parasta johtamista!

Tule oppimaan SLII®-mallin myötä maailman parasta johtamista! Seuraavat verkkovalmennukset alkavat 14.12.2021 ja 8.3.2022. 

Ota yhteyttä

Saadaksesi lisätietoa aiheesta Työhyvinvoinnin johtaminen 13.-14.1.2022 täytä seuraavat tiedot: