Allasvesityökorttikoulutus

J. Pihlajamäki Oy, paikassa Kaarina (+1 sijaintia)
Seuraava toteutus
3 lokakuuta, 2023 (+2 toteutusta)
Toteutustapa
Lähiopetus, Tilauskoulutus
Seuraava toteutus
3 lokakuuta, 2023 (+2 toteutusta)
Toteutustapa
Lähiopetus, Tilauskoulutus
Kaipaatko lisätietoja? Kysy lisää 👍

Allasvesityökorttikoulutus

Pidä allasvedet raikkaina ja suorita allasvesityökortti

Uimahalleissa, kylpylöissä ja vastaavissa laitoksissa työskentelevällä, allasveden laatuun vaikuttavia toimenpiteitä tekevällä henkilöllä on oltava Valviran antama todistus eli vesityökortti laitosteknisestä ja allasvesihygieenisestä osaamisestaan.

Allasvesihygieniakorttia tarvitsevat henkilöt, ketkä työskentelevät laitoksissa, joissa uima-allas on tarkoitettu yleisön käytettäväksi joko maksua vastaan tai vastikkeetta.

Allasvesihygienia hyväksi allasvesityön koulutuksella

J.Pihlajamäki järjestää laitosteknistä- ja allasvesityökorttikoulutusta, jossa käydään läpi uimahallien allasveden vedenkäsittely sekä uimahallien kiinteistötekniikan keskeiset asiat, joita tarvitaan päivittäisen uima-allasveden laatuun ja valvontaan liittyvissä tehtävissä.

Allasvesityökorttikoulutus käsittelee Valviran vaatimat uimahalli- ja kylpylästandardit sekä ajankohtaiset tiedot valvonnasta ja toimenpiteistä. Koulutus valmistaa suorittamaan STTV:n valvoman allasvesihygieenistä osaamista osoittavan testin.

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Allasvesityökorttikoulutus, klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan koulutuksen järjestäjälle.

Seuraavat toteutukset

Tulossa 2 toteutusta

3 lokakuuta, 2023

  • Lähiopetus
  • Kaarina

Sopimuksen mukaan

  • Tilauskoulutus
  • Suomi

Kohderyhmä

Allasvesityökorttikoulutus soveltuu uimahalleissa, kylpylöissä ja vastaavissa laitoksissa työskenteleville, allasveden laatuun vaikuttavia toimenpiteitä tekeville henkilöille.

Ota yhteyttä

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Allasvesityökorttikoulutus? Täytä yhteystietosi, niin koulutuksen järjestäjä ottaa sinuun yhteyttä.

reCAPTCHA logo Tämä sivusto on suojattu reCAPTCHA:lla, ja Googlen tietosuojakäytäntö ja käyttöehdot ovat voimassa.

Koulutukset turvallisemman työnteon puolesta – J. Pihlajamäki Oy

Kehitä ammattitaitoasi! J. Pihlajamäki Oy on Turussa majaileva koulutus- ja konsultointitoimisto, joka on toiminnassaan erikoistunut konsultointiin, kuljettajien ammattipätevyys- ja tieturvakoulutuksiin sekä työturvallisuus- ja tulityökouluksiin. J. Pihlajamäki Oy tarjoaa myös vesihuollon, lämpöhuollon, jätevesihuollon ja uima-allastekniikan konsultointeja sekä koulutuksia ympäri Suomen. Esimerkkejä koulutuksista: Vesityökorttikoulutus Tieturvakorttikoulutus...

Lue lisää kouluttajasta J. Pihlajamäki Oy ja katso koulutustarjonta täältä

Sponsoroitu