Valitse sivuston käyttötapa: Mobiili

Ratatyöturvallisuus

J. Pihlajamäki Oy
Yhteenveto
8 tuntia
Kysy seuraavaa aloitusta
   
Lähiopetus
Kaarina
Koulutus
Junarata

Ratatyöturvallisuus

Opiskelijoille selvitetään työ- ja liikenneturvallisuuden merkitykset rautatieympäristössä, sekä eroavuudet muista liikenneympäristöistä ja tekniset toteutukset turvallisuuden varmistamiseksi.

Koulutuksessa esitellään rautatieympäristön turvallisuuskulttuurin merkitys ja tärkeys rautatieympäristön toiminnan perustana. Koulutus soveltuu kaikille, ketkä työskentelevät rautateillä tai alueilla, rakennus  tai yläpito tehtäviä, joissa on paljon raideliikennettä.

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Ratatyöturvallisuus, klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan kouluttajalle.

Kohderyhmä

Rautatiealueella, sen välittömässä läheisyydessä työskenteleville työntekijöille.

Teollisuuden toimijoille, joilla on yksityisraiteita alueellaan.

Tutkinto / todistus

Pätevyydet

TURVA-koulutuksen hyväksytysti suoritettuaan opiskelija saa Ratatyöturvallisuuspätevyyden, joka on voimassa 5 vuotta vanhenemisvuoden loppuun saakka. Pätevyys uusitaan käymällä koulutus uudelleen.

Kuorma-auton kuljettajan ratatyöturvallisuuskoulutus on Traficomin hyväksymä Kuorma- ja linja-auton kuljettajan ammattipätevyys koulutus.

Koulutuspaikka

Kuusisto-Kaarina

Kustannukset

Hinta 120€.

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Ratatyöturvallisuus? Täytä yhteystietosi, niin koulutuksen järjestäjä ottaa sinuun yhteyttä.

J. Pihlajamäki Oy

Koulutukset turvallisemman työnteon puolesta – J. Pihlajamäki Oy

Kehitä ammattitaitoasi! J. Pihlajamäki Oy on Turussa majaileva koulutus- ja konsultointitoimisto, joka on toiminnassaan erikoistunut konsultointiin, kuljettajien ammattipätevyys- ja tieturvakoulutuksiin sekä työturvallisuus- ja tulityökouluksiin. J. Pihlajamäki Oy tarjoaa myös vesihuollon, lämpöhuollon, jätevesihuollon ja uima-allastekniikan konsultointeja sekä koulutuksia ympäri Suomen. Esimerkkejä koulutuksista: Vesityökorttikoulutus Tieturvakorttikoulutus...


Lue lisää kouluttajasta J. Pihlajamäki Oy ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

J. Pihlajamäki Oy

Notkelmatie 3
21620

 Näytä puhelinnumero
www.ammattipatevyyskoulutuksia.fi

Arvioinnit
Arvioi tämä koulutus ensimmäisenä.
Ota yhteyttä

Saadaksesi lisätietoa aiheesta Ratatyöturvallisuus täytä seuraavat tiedot: