Valitse sivuston käyttötapa: Mobiili
Yhteenveto
2 päivää
280 EUR + alv 24 %
Kysy seuraavaa koulutusta
   
Turku
Lupa- ja korttikoulutukset

Tieturva 2

Tieturva 2

Lisää turvallisuutta liikenteessä – osallistu tieturvakoulutukseen

Liikenneviraston mukaan tiellä tehtävät työt luokitellaan työturvallisuuslainsäädännössä töiksi, joihin liittyy erityisiä vaaroja työntekijöiden turvallisuudelle ja terveydelle. Tiellä työtään tekevät joutuvat jatkuvasti alttiiksi liikenteen aiheuttamille vaaroille ja aiheuttavat samalla vaaraa muulle yleiselle liikenteelle. Tietoisuus ja riskitekijöiden tunnistaminen työympäristöstä sekä koneista ovat avaimia turvallisempaan työskentelyyn, siksi tiellä työtään tekevältä vaaditaankin Tieturva-pätevyydet.

Tieturva 2 -koulutus

  • Suunnattu erityisesti työnjohdolle ja työnaikaisista liikennejärjestelyistä vastaaville sekä Liikenneviraston ja ELY-keskusten suunnittelu- ja valvontatehtävistä vastaaville
  • Edellyttää, että osallistujalla on voimassa oleva Tieturva 1 -kortti

Tieturvakoulutukset J. Pihlajamäki Oy:ltä

J. Pihlajamäki Oy järjestää Tieturva 1 & 2 -koulutukset vankalla kokemuksella ja ammattitaidolla.Tieturvakortit ovat voimassa 5 vuotta kerrallaan.

Tieturva 2 -koulutukset järjestetään Turussa, koulutus kestää 2 päivää. Tieturva 2 -kortin voi uusia yhden päivän kestävällä kertauskurssilla.

Kohderyhmä

Tieturva 2 -koulutus on suunnattu niille, joiden tehtävänä on liikenne- ja työturvallisuudesta huolehtiminen sekä niistä vastaaville henkilöille.

Tutkinto / todistus

Suoritettuasi koulutuksen saat Tieturva 2 -kortin, joka on voimassa viisi vuotta. Tieturva 2 -pätevyyden voit uusia päivän kestävällä kertauskurssilla.

Kustannukset

Tieturva 2 koulutuksen hinta on 280€ + ALV

Kurssihinta sisältää aamu- ja iltapäiväkahvin sekä lounaan.

Pyydä tarjous!

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Tieturva 2? Täytä yhteystietosi, niin koulutuksen järjestäjä ottaa sinuun yhteyttä.

J. Pihlajamäki Oy

J. Pihlajamäki – tulityökortti ja muut korttikoulutukset

Kehitä ammattitaitoasi! J. Pihlajamäki Oy on Turussa majaileva koulutus- ja konsultointitoimisto, joka on toiminnassaan erikoistunut konsultointiin, kuljettajien ammattipätevyys- ja tieturvakoulutuksiin sekä työturvallisuus- ja tulityökouluksiin. J. Pihlajamäki Oy tarjoaa myös vesihuollon, lämpöhuollon, jätevesihuollon ja uima-allastekniikan konsultointeja sekä koulutuksia ympäri Suomen. Esimerkkejä koulutuksista: Vesityökorttikoulutus Tieturvakorttikoulutus...


Lue lisää kouluttajasta J. Pihlajamäki Oy ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

J. Pihlajamäki Oy

Notkelmatie 3
21620

 Näytä puhelinnumero
www.ammattipatevyyskoulutuksia.fi


Arvioinnit
Arvioi tämä koulutus ensimmäisenä.
Yhteydenotto

Saadaksesi lisätietoa aiheesta Tieturva 2 täytä seuraavat tiedot:

Tämäkin voisi kiinnostaa sinua...

Turvallisuuskoulutukset Selektalta!

Selektalta löydät turvallisuuskoulutuksia eri tarpeisiin: valikoimassa mm. Tieturva 1 -korttikoulutusTieturva 2 -korttikoulutus, Tulityökorttikoulutus sekä Työturvallisuuskorttikoulutus.