Tieturvakoulutus

J. Pihlajamäki Oy, paikassa Kaarina (+1 sijaintia)
Kesto
1–2 päivää
Seuraava toteutus
Katso aloitukset kouluttajan sivuilta katso lisätiedot
Toteutustapa
Tilauskoulutus
Kesto
1–2 päivää
Seuraava toteutus
Katso aloitukset kouluttajan sivuilta katso lisätiedot
Toteutustapa
Tilauskoulutus
Kaipaatko lisätietoja? Kysy lisää 👍

Tieturvakoulutus

Tieturvakoulutus | J. Pihlajamäki Oy

Tieturva on koulutusohjelma, jolla Liikennevirasto, maanteiden tienpitäjänä, varmistaa tiellä työskentelevien perehdytyksen työpaikan liikenteen aiheuttamiin vaaratekijöihin.

Yleinen liikenne aiheuttaa tiellä tehtävässä työssä työntekijöille merkittäviä vaaroja. Työskentely aiheuttaa puolestaan vaaratilanteita muille tienkäyttäjille. Liikennevirasto vaatii Tieturva -pätevyydet kaikilta, jotka osallistuvat maantiellä tehtävää työhön.

Suomen Pelastusalan Keskusjärjestön (SPEK) vastaa Tieturvakoulutuksessa hyväksyttyjen kouluttajien sekä myönnettyjen Tieturvakorttien rekisteröinnistä.

Tieturva 1

Tieturva 1 on tarkoitettu kaikille yleisellä tiellä, kadulla tai muulla liikennealueella työskenteleville. Sen tavoitteena on lisätä työnjohdon ja työntekijöiden tietämystä työ- ja liikenneturvallisuudesta sekä yhdenmukaistaa liikenteen ohjausta tiellä tehtävissä töissä. Koulutus perehdyttää osallistujat teillä tehtävien töiden vaaroihin ja siihen, kuinka riskit tunnistetaan ja hallitaan.

Liikennevirasto edellyttää kaikilta yleisillä teillä työskenteleviltä Tieturva 1 -pätevyyttä. Se on myös edellytys Tieturva 2 -jatkokurssille osallistumiselle. Päivän kestävän kurssin ja siihen kuuluvan tutkinnon suorittaminen oikeuttaa saamaan henkilökohtaisen Tieturva 1 -kortin. Kortti on voimassa 5 vuotta.

Tieturva 2

J. Pihlajamäki Oy tarjoaa myös Tieturva 2 -koulutukset Turussa. Muista suorittaa Tieturva 1 -koulutus ennen kuin osallistus Tieturva 2 -koulutukseen! Tieturva 1 -kortin tulee olla voimassa, jotta voit osallistua Tieturva 2 -koulutukseen.

Tieturva 2 on tarkoitettu niille, joiden tehtävänä on liikenne- ja työturvallisuudesta huolehtiminen sekä niille, jotka ovat vastuussa siitä. Tieturva 2 -koulutus kestää kaksi päivää. Suoritettuasi sen saat Tieturva 2 -kortin, joka on voimassa viisi vuotta. Tieturva 2 -pätevyyden voit uusia päivän kestävällä kertauskurssilla.

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Tieturvakoulutus, klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan koulutuksen järjestäjälle.

Seuraavat toteutukset

Tulossa 1 toteutus

Katso aloitukset kouluttajan sivuilta

  • Tilauskoulutus
  • Suomi

Kohderyhmä

Liikennevirasto edellyttää kaikilta yleisillä teillä työskenteleviltä Tieturva 1 -pätevyyttä.

Tieturva 2 on tarkoitettu niille, joiden tehtävänä on liikenne- ja työturvallisuudesta huolehtiminen sekä niille, jotka ovat vastuussa siitä. Koulutukseen osallistuminen edellyttää voimassa olevaa Tieturva 1 -korttia.

Aikataulu

Kustannukset

Ota yhteyttä

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Tieturvakoulutus? Täytä yhteystietosi, niin koulutuksen järjestäjä ottaa sinuun yhteyttä.

reCAPTCHA logo Tämä sivusto on suojattu reCAPTCHA:lla, ja Googlen tietosuojakäytäntö ja käyttöehdot ovat voimassa.

Koulutukset turvallisemman työnteon puolesta – J. Pihlajamäki Oy

Kehitä ammattitaitoasi! J. Pihlajamäki Oy on Turussa majaileva koulutus- ja konsultointitoimisto, joka on toiminnassaan erikoistunut konsultointiin, kuljettajien ammattipätevyys- ja tieturvakoulutuksiin sekä työturvallisuus- ja tulityökouluksiin. J. Pihlajamäki Oy tarjoaa myös vesihuollon, lämpöhuollon, jätevesihuollon ja uima-allastekniikan konsultointeja sekä koulutuksia ympäri Suomen. Esimerkkejä koulutuksista: Vesityökorttikoulutus Tieturvakorttikoulutus...

Lue lisää kouluttajasta J. Pihlajamäki Oy ja katso koulutustarjonta täältä

Sponsoroitu