Valitse sivuston käyttötapa: Mobiili

Millainen oppimisen kulttuuri työelämässä vallitsee? Vastaa kyselyyn ja osallistu arvontaan!

Vesityökortti

J. Pihlajamäki Oy
Yhteenveto
Katso aloitukset kouluttajan sivuilta
   
Tilauskoulutus
Kaarina, Kotka, Naantali, Useita paikkakuntia
Koulutus

Vesityökortti

Talousveden osaamistestausjärjestelmä (OSTI-järjestelmä) otettiin käyttöön vuonna 2007. Viisi vuotta voimassa olevista vesihygieniapasseista ensimmäiset tulee uudistaa vuoden 2012 aikana. Vesihygieniapassi on jatkossa vesityökortti.

Talousvettä toimittavassa laitoksessa sekä uimahalleissa, kylpylöissä tai vastaavissa työskentelevien veden laatuun vaikuttavia toimenpiteitä suorittavien henkilöiden tulee osoittaa osaamisensa suorittamalla Valviran ylläpitämä talous- tai allasvesihygieeninen osaamistesti. Sen hyväksytysti suorittaneille Valvira myöntää vesityökortin, joka on voimassa 5 vuotta.

Kyseisissä paikoissa työskentelevällä on oltava riittävät perustiedot:

  • veden mikrobiologiasta
  • vesikemiasta
  • veden puhdistustekniikasta
  • veden käyttötarkkailusta
  • veden laatuun liittyvästä lainsäädännöstä
  • henkilökohtaisesta hygieniasta

Työnantajan täytyy lisäksi pitää kirjaa työntekijöiden laitosteknisestä ja vesihygieenisestä osaamisesta ja esittää pyydettäessä tiedot kunnan terveydensuojeluviranomaiselle.

Allasvesihygienia

Järjestämme laitosteknistä ja allasvesihygienia koulutusta. Koulutuksessa käydään läpi uimahallien allasveden vedenkäsittely ja uimahallien kiinteistötekniikan keskeiset asiat.

Talousvesihygienia

Järjestämme vesilaitostekniikka ja vesihygieniakoulutusta sekä toimimme osaamistestaajana. Toiminta-alueenamme on koko Suomi.

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Vesityökortti, klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan koulutuksen järjestäjälle.

Kustannukset

Tiedustele hintaa kouluttajalta ja pyydä tarjous!

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Vesityökortti? Täytä yhteystietosi, niin koulutuksen järjestäjä ottaa sinuun yhteyttä.

J. Pihlajamäki Oy

Koulutukset turvallisemman työnteon puolesta – J. Pihlajamäki Oy

Kehitä ammattitaitoasi! J. Pihlajamäki Oy on Turussa majaileva koulutus- ja konsultointitoimisto, joka on toiminnassaan erikoistunut konsultointiin, kuljettajien ammattipätevyys- ja tieturvakoulutuksiin sekä työturvallisuus- ja tulityökouluksiin. J. Pihlajamäki Oy tarjoaa myös vesihuollon, lämpöhuollon, jätevesihuollon ja uima-allastekniikan konsultointeja sekä koulutuksia ympäri Suomen. Esimerkkejä koulutuksista: Vesityökorttikoulutus Tieturvakorttikoulutus...


Lue lisää kouluttajasta J. Pihlajamäki Oy ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

J. Pihlajamäki Oy

Notkelmatie 3
21620

 Näytä puhelinnumero
www.ammattipatevyyskoulutuksia.fi


Arvioinnit
Arvioi tämä koulutus ensimmäisenä.
Ota yhteyttä

Saadaksesi lisätietoa aiheesta Vesityökortti täytä seuraavat tiedot: