Vesityökortti

J. Pihlajamäki Oy, paikassa Kaarina (+2 sijaintia)
Kesto
1 päivä
Seuraava toteutus
12 joulukuuta, 2023 (+2 toteutusta)
Toteutustapa
Lähiopetus, Tilauskoulutus
Kesto
1 päivä
Seuraava toteutus
12 joulukuuta, 2023 (+2 toteutusta)
Toteutustapa
Lähiopetus, Tilauskoulutus
Kaipaatko lisätietoja? Kysy lisää 👍

Vesityökortti

Talousveden osaamistestausjärjestelmä (OSTI-järjestelmä) otettiin käyttöön vuonna 2007. Viisi vuotta voimassa olevista vesihygieniapasseista ensimmäiset tulee uudistaa vuoden 2012 aikana. Vesihygieniapassi on jatkossa vesityökortti.

Talousvettä toimittavassa laitoksessa sekä uimahalleissa, kylpylöissä tai vastaavissa työskentelevien veden laatuun vaikuttavia toimenpiteitä suorittavien henkilöiden tulee osoittaa osaamisensa suorittamalla Valviran ylläpitämä talous- tai allasvesihygieeninen osaamistesti. Sen hyväksytysti suorittaneille Valvira myöntää vesityökortin, joka on voimassa 5 vuotta.

Kyseisissä paikoissa työskentelevällä on oltava riittävät perustiedot:

  • veden mikrobiologiasta
  • vesikemiasta
  • veden puhdistustekniikasta
  • veden käyttötarkkailusta
  • veden laatuun liittyvästä lainsäädännöstä
  • henkilökohtaisesta hygieniasta

Työnantajan täytyy lisäksi pitää kirjaa työntekijöiden laitosteknisestä ja vesihygieenisestä osaamisesta ja esittää pyydettäessä tiedot kunnan terveydensuojeluviranomaiselle.

Allasvesihygienia

Järjestämme laitosteknistä ja allasvesihygienia koulutusta. Koulutuksessa käydään läpi uimahallien allasveden vedenkäsittely ja uimahallien kiinteistötekniikan keskeiset asiat.

Talousvesihygienia

Järjestämme vesilaitostekniikka ja vesihygieniakoulutusta sekä toimimme osaamistestaajana. Toiminta-alueenamme on koko Suomi.

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Vesityökortti, klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan koulutuksen järjestäjälle.

Seuraavat toteutukset

Tulossa 2 toteutusta

12 joulukuuta, 2023

  • Lähiopetus
  • Kaarina

Katso aloitukset kouluttajan sivuilta

  • Tilauskoulutus
  • Suomi

Ota yhteyttä

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Vesityökortti? Täytä yhteystietosi, niin koulutuksen järjestäjä ottaa sinuun yhteyttä.

reCAPTCHA logo Tämä sivusto on suojattu reCAPTCHA:lla, ja Googlen tietosuojakäytäntö ja käyttöehdot ovat voimassa.
J. Pihlajamäki Oy
Notkelmatie 3
21620

Koulutukset turvallisemman työnteon puolesta – J. Pihlajamäki Oy

Kehitä ammattitaitoasi! J. Pihlajamäki Oy on Turussa majaileva koulutus- ja konsultointitoimisto, joka on toiminnassaan erikoistunut konsultointiin, kuljettajien ammattipätevyys- ja tieturvakoulutuksiin sekä työturvallisuus- ja tulityökouluksiin. J. Pihlajamäki Oy tarjoaa myös vesihuollon, lämpöhuollon, jätevesihuollon ja uima-allastekniikan konsultointeja sekä koulutuksia ympäri Suomen. Esimerkkejä koulutuksista: Vesityökorttikoulutus Tieturvakorttikoulutus...

Lue lisää kouluttajasta J. Pihlajamäki Oy ja katso koulutustarjonta täältä

Sponsoroitu