Valitse sivuston käyttötapa: Mobiili

Webinaaripäivä tulee jälleen 2.12. Katso ohjelma ja ilmoittaudu ➡

Jaatinen L6S Consulting

Ota käyttöösi Lean ja Lean Six Sigma -toimintamallit ja tähtää pysyvään parannukseen!

Jaatinen B.V. on hollantilainen Lean Six Sigma -konsulttipalveluja kansainvälisellä tasolla tarjoava yhtiö, joka tarjoaa koulutuksia ja konsultointipalveluja myös Suomessa.

Jaatinen B.V.:n johdolla yrityksesi pääsee pysyvään parannukseen Lean Six Sigman, Lean-johtamisen ja erilaisten käyttäytymistekniikoiden avulla. Erilaisia koulutuksia on tarjolla kaikille organisaatiotasoille. Koulutuksiin kuuluu olennaisena osana se, että jokainen osallistuja voi ottaa opit välittömästi käyttöön arkityössä ja että saavutettuja tuloksia mitataan, jotta jatkuvaa parantamista voidaan hallita. Kouluttajan tavoitteena on, että osallistujat oppivat mahdollisimman nopeasti soveltamaan opittua tulosten saavuttamiseksi itsenäisesti, ilman ulkopuolista apua.

Jaatinen B.V. järjestää sekä avoimia että räätälöityjä koulutuksia omien tarpeidenne mukaan. Järjestämme koulutuksia etänä, lähipäivämuodossa sekä niiden yhdistelmänä.

  

Marja JaatinenVetäjänä kokenut Marja Jaatinen

Yhtiön perustaja ja vetäjä, DI Marja Jaatinen on kokenut Lean Six Sigma Master Black Belt, joka on Jack Welchin General Electricilla sertifioima MBB (GE Corporate, US, 2000). Marja on soveltanut GE:llä saamaansa kokemusta menestyksekkäästi jo vuosia teollisuudessa, valtion hallinnossa ja eri palvelualoilla useissa eri maissa. Marja kouluttaa ja ohjaa suomeksi, englanniksi ja hollanniksi. 

Jaatinen B.V.:llä on laaja, kansainvälinen Lean Six Sigma -spesialistien verkosto, jotta laajojen ja eri tyyppisten projektien vetäminen myös kansainvälisellä tasolla on mahdollista.

Haluatko tietää lisää?

Mikäli haluat kysyä jotain koulutuksista tai tehdä tarjouspyynnön, täytä yhteydenottopyyntölomake ja kouluttaja vastaa sinulle suoraan.

Näytä kaikki koulutukset

Koulutukset

Johtaminen Kesto Hinta Paikka Alkaa
Lean-johtaminen v2.0 3 päivää Alkaen 2 475 EUR + alv 24 % Useita (2) Useita (2)
Laatu
Lean
Green Belt Training, Coaching and Certification, English Wave 9 päivää Alkaen 3 450 EUR + alv 24 % Useita (3) On request
Johdon Lean -koulutus II: Miten luoda pysyvä jatkuvan parantamisen kulttuuri 2 päivää Alkaen 1 650 EUR + alv 24 % Useita (2) Useita (2)
Johdon Lean-koulutus I: Lean ja johtaminen 1 päivä Alkaen 450 EUR + alv 24 % Useita (3) Useita (3)
Lean 1: Lean-ajattelu Alkaen 950 EUR + alv 24 % Useita (3) Sopimuksen mukaan
Lean 2: Kaizen-fasilitaattori 3 päivää Alkaen 1 650 EUR + alv 24 % Useita (2) Sopimuksen mukaan
Lean Six Sigma Black Belt 13 päivää Alkaen 4 950 EUR + alv 24 % Useita (4) Useita (3)
Lean Six Sigma Green Belt 9 päivää Alkaen 2 650 EUR + alv 24 % Useita (4) Useita (3)
Lean-muutosohjaaja 5 päivää Alkaen 1 750 EUR + alv 24 % Useita (2) Useita (2)
Webinaari: Lean Six Sigma -inspiraatioita Alkaen 0 EUR + alv 0 % Verkossa 7.12.2021

Näytä kaikki

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää kouluttajasta Jaatinen B.V.? Täytä yhteystietosi, niin kouluttaja ottaa sinuun yhteyttä.

Yhteystiedot

Jaatinen B.V.

Arnhemsebovenweg 92
3971 Driebergen-Rijsenburg, Alankomaat

 Näytä puhelinnumero
www.leansixsigmakoulutus.fi


Arvioinnit

Keskiarvo: 4,6

Perustuu 338 arviointiin

Osallistuja
Hyvä tahtinen ja tiivis paketti. Hyvin vedetty etäkoulutus. Digitaalisessa oppimisalustassa parasta oli selkeä jäsentely.
Topi Leisti
Hyvä, tehokas ja käytännönläheinen koulutus. Etäkoulutus oli erittäin toimiva tälle koulutukselle. Digitaalista oppimisalustaa on helppo käyttää ja materiaali löytyy selkeästi. Kaikin puolin hyvä ja odotustenmukainen koulutus.
Antti Tarkkala
Koulutuksessa tuli hyvin esiin Lean-periaatteet ja L6S-menetelmät. Oppimismateriaali tuki hyvin koulutusta ja hyvä että sitä voi hyödyntää vielä pari vuotta. Opetus tukee omaa osaamisen kehittymistä prosessien parantamisen kanssa merkittävästi ja antoi paljon uusia työkaluja kehittämistyötä ajatellen. Koulutuksessa oli myös hyvä, että osallistuj...
Näytä kokonaan
Arvioinnit
Arvioinnit kouluttajasta
(4,6)
Perustuu 338 arviointiin
Ota yhteyttä

Saadaksesi yhteyden kouluttajaan Jaatinen B.V. täytä seuraavat tiedot: