Valitse sivuston käyttötapa: Mobiili

Millainen oppimisen kulttuuri työelämässä vallitsee? Vastaa kyselyyn ja osallistu arvontaan!

Jaatinen L6S Consulting

Ota käyttöösi Lean ja Lean Six Sigma -toimintamallit ja tähtää pysyvään parannukseen!

Jaatinen B.V. on hollantilainen Lean Six Sigma -konsulttipalveluja kansainvälisellä tasolla tarjoava yhtiö, joka tarjoaa koulutuksia ja konsultointipalveluja myös Suomessa.

Jaatinen B.V.:n johdolla yrityksesi pääsee pysyvään parannukseen Lean Six Sigman, Lean-johtamisen ja erilaisten käyttäytymistekniikoiden avulla. Erilaisia koulutuksia on tarjolla kaikille organisaatiotasoille. Koulutuksiin kuuluu olennaisena osana se, että jokainen osallistuja voi ottaa opit välittömästi käyttöön arkityössä ja että saavutettuja tuloksia mitataan, jotta jatkuvaa parantamista voidaan hallita. Kouluttajan tavoitteena on, että osallistujat oppivat mahdollisimman nopeasti soveltamaan opittua tulosten saavuttamiseksi itsenäisesti, ilman ulkopuolista apua.

Jaatinen B.V. järjestää sekä avoimia että räätälöityjä koulutuksia omien tarpeidenne mukaan. Järjestämme koulutuksia etänä, lähipäivämuodossa sekä niiden yhdistelmänä.

  

Marja JaatinenVetäjänä kokenut Marja Jaatinen

Yhtiön perustaja ja vetäjä, DI Marja Jaatinen on kokenut Lean Six Sigma Master Black Belt, joka on Jack Welchin General Electricilla sertifioima MBB (GE Corporate, US, 2000). Marja on soveltanut GE:llä saamaansa kokemusta menestyksekkäästi jo vuosia teollisuudessa, valtion hallinnossa ja eri palvelualoilla useissa eri maissa. Marja kouluttaa ja ohjaa suomeksi, englanniksi ja hollanniksi. 

Jaatinen B.V.:llä on laaja, kansainvälinen Lean Six Sigma -spesialistien verkosto, jotta laajojen ja eri tyyppisten projektien vetäminen myös kansainvälisellä tasolla on mahdollista.

Haluatko tietää lisää?

Mikäli haluat kysyä jotain koulutuksista tai tehdä tarjouspyynnön, täytä yhteydenottopyyntölomake ja kouluttaja vastaa sinulle suoraan.

Näytä kaikki koulutukset

Koulutukset

Johtaminen Kesto Hinta Paikka Alkaa
Johdon Lean-koulutus I: Lean ja johtaminen 1 päivä 450 EUR-650 EUR Useita (3) Useita (3)
Lean-johtaminen v2.0 3 päivää 2 475 EUR Useita (3) Useita (2)
Laatu
Lean
Green Belt Training, Coaching and Certification, English Wave 9 päivää 3 450 EUR Useita (3) On request
Lean 1: Lean-ajattelu 950 EUR Useita (2) Useita (2)
Lean 2: Kaizen-fasilitaattori 3 päivää 1 650 EUR Useita (2) Useita (2)
Lean Six Sigma Black Belt 13 päivää 4 950 EUR Useita (4) Useita (2)
Lean Six Sigma Green Belt 9 päivää 2 650 EUR-2 950 EUR Useita (4) Useita (3)
Lean Six Sigma Yellow Belt 1 päivä 650 EUR Useita (2) Useita (2)
Lean-maistiaiset: Mitä Lean-ajattelu on? 2,5 tuntia 300 EUR Useita (2) Useita (2)
Lean-muutosohjaaja 5 päivää 1 750 EUR Useita (3) Useita (3)

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää kouluttajasta Jaatinen B.V.? Täytä yhteystietosi, niin kouluttaja ottaa sinuun yhteyttä.

Yhteystiedot

Jaatinen B.V.

HJE Wenckebachweg 123
1096 Amsterdam

 Näytä puhelinnumero
www.leansixsigmakoulutus.fi


Arvioinnit

Keskiarvo: 4,6

Perustuu 386 arviointiin

Markus
Sain koulutuksesta sen ymmärryksen aiheesta, jota lähdin alunperin hakemaan. Koulutus toimi minulle hyvin juuri tähän tarkoitukseen. Marja on kouluttajana todellinen ammattilainen. Hän on selkeä ilmaisussaan ja osaa ottaa koulutettavien taustan hyvin huomioon kommunikoinnissa. Kaiken kaikkiaan erittäin selkeä ja tiivis johdatus aiheeseen. Vas...
Näytä kokonaan
Patrik
Minulla oli koulutukselle kaksi tavoitetta: oppia ymmärtämään Lean Six Sigman perusteet + niiden käyttö ja miten sitä voidaan käyttää muotoiluajattelun kanssa. Jälkimmäinen tavoite ei täysin toteutunut ja ymmärrän ettei sitä yksinkertaisesti olisi kerennyt käymään syvällisesti läpi yhden kurssipäivän aikataulussa. Sain kuitenkin hyvät eväät m...
Näytä kokonaan
Tarja
Erittäin hyvin suunniteltu ja vedetty koulutus, koko porukka viihtyi ja osallistui keskusteluihin aktiivisesti. Mielenkiinto virisi myös jatkokoulutuksiin. Lentokoneen valmistus oli kuumottavaa, mutta erittäin hauska tapa konkretisoida Leaniä ja jatkuvaa parantamista.
Arvioinnit
Arvioinnit kouluttajasta
(4,6)
Perustuu 386 arviointiin
Ota yhteyttä

Saadaksesi yhteyden kouluttajaan Jaatinen B.V. täytä seuraavat tiedot: