Valitse sivuston käyttötapa: Mobiili

Arvioinnit aiheesta Jaatinen B.V.

Keskiarvo: 4,6

Perustuu 357 arviointiin

Timo Ukkola, Kotivara Oy
Hyvä kokonaisuus ja paljon tulevaa tietoa. Omaa työtä ajatellen olisi ollut ehkä parempi jos teoripäivät olisi jaettu hieman pitemmälle ajanjaksolle. Oppimisalusta toimi hyvin, ja kaikki osallistuivat hyvin. Valmennus oli hyvä kokonaisuus, mikä antoi hyviä työkaluja toiminnan kehittämiseen.
Osallistuja
Hyvä koulutus, jossa käytiin läpi koko projektin vetäminen alusta loppuun asti. Itse sain paljon hyödyllisiä neuvoja tulosten analysointiin ja toiminnan jalkauttamiseen käytäntöön. Ainoa, mitä jäin kaipaamaan oli vähän syvempi matemaattinen käsittely tehtyjen tilastollisten analyysien takana. Kaikki tuntui kuitenkin toimivan hyvin ja oppimisalus...
Näytä kokonaan
Osallistuja
Koulutus avasin hyvin ja selkeästi rakentavalla tavalla Lean Six Sigman 12 askeleen DMAIC-prosessin. Oppimisalusta tuntui toimivalta, hakutoiminnallisuus oli hyvä ja selkeä.
Osallistuja
Monipuolinen koulutus, antaa hyvän käsityksen Lean-projektin vetämisestä ja siihen kuuluvista asioista, osanottajat osallistettiin aktiivisesti koulutukseen mukaan. Etäkoulutuksen erityisen hyvä puoli oli, ettei se vaatinut matkustamista ja se madalsi osallistumiskynnystä. Oppimisalustalla pääsi jokainen tekemään hyvin asioita. Hyvä osallistujap...
Näytä kokonaan
Heidi Lehtinen
Koin kokemuksen hyödylliseksi. Koin, että opin prosessien liinauksesta sekä myös muusta, kuten vaikuttamisesta. Sain paljon eväitä ja uutta ajattelua. Hyvä kouluttaja ja hän sai luotua tuntemattoman ryhmän kanssa ryhmähenkeä ja avointa keskustelua. Kiitos!
Heidi Nieminen
Kokemus oli todellakin silmiä avaava, tulin lähes "0-tilanteesta" mukaan ja olen oppinut, kuinka hyödyllisiä nämä opit ovat. Tämähän on vasta alkua ja tästä opitaan enemmän 😊 Kiitos Marja hyvästä ja selkeästä koulutuksesta. Aihe ei ole aina helpoin mieltää, mutta tunne on, että pääsen ainakin hyvin alkuun projektini kanssa ja opin matkallani en...
Näytä kokonaan
Outi Paananen
Kurssi oli intensiivinen, ja sain paljon tietoa. Tämän ymmärtämiseen auttoivat tehtävät, simulaatio. Pääsi itse sisäistämään tiedon samantien paremmin kuin vain kuuntelemalla. Kiitos oli hyvä kurssi, erittäin mielenkiintoinen ja sai paljon inspiraatiota ja uutta näkökulmaa omiin projeteihin.
Vaula Mäkinen
Sain sopivasti teoriaa sekä erityisesti viimeisenä päivänä hyviä käytännön ohjeita siihen, miten polkaista projekti käyntiin.
Janne Nuutinen
Todella intensiivinen koulutus. Paljon asiaa lyhyessä ajassa.
Osallistuja
Koulutus antoi hyvän kuvan siitä, mistä leanissa on kysymys. Hyviä työkaluja, mitä voi soveltaa.
Outi Pulkka
Koulutus oli hyvin selkeää ja mielenkiintoista. Paljon ajatuksia herättävää.
Kaija-Anmari Tunttunen
Hyvä koulutuskokonaisuus. Käytännön harjoitukset avasi hyvin, mitä parannuksia on mahdollista saada aikaan Leanin avulla maksatuksen tehtävissä. Ajattelutavan muutos on tärkeää, jotta saa hyödyn koulutuksen aineistoista ym. Kiitos : )
Mari Oikari
Koulutus oli kokonaisuudessaan mielenkiintoinen ja antoisa. Koulutus haastoi omia ajatusmallejani ja toimintatapojani niin omassa työssäni kuin koko organisaatiossa.
Anette Mäkelä
Koulutuksessa sain hyviä havaintoja ja ajattelemisen aihetta siihen, miten lähestyä prosesseja ja niiden kehittämistä; mikä on hukkaa, arvoketjut, virtaus, imuohjaus, jne. Koen, että voin hyödyntää näitä työssäni.
Kirsi Kinnari
Lean avautui hyvin koulutuksen aikana, kiitos siitä. Varsinkin harjoitukset Korpilammella auttoivat ymmärtämään ns. hukan poistoa. Myös sähköisillä välineillä toteutettu koulutus onnistui hyvin.
Mari Voutilainen
Sain jälleen hyviä työkaluja tarkastella omaa, mutta myös tiimin sekä yksikön toimintaa. Koulutuksessa käytetyt menetelmät ovat hyvin jalkautettavissa työelämään.
Virpi Niemi
Mielenkiintoinen kokonaisuus. Odotan lopputuloksena työkalua, jonka avulla pääsemme aidosti arvioimaan ja kehittämään prosessejamme.
Eija Ahava
Käytännönläheistä, ammattitaitoista koulutusta. Innostava kouluttaja. Hyvät työkalut ja koulutusmateriaalit. Hyvin onnistui myös teamsin välityksellä.
Pauliina Smolander
Lean tuntui aluksi hankalalta ottaa haltuun. Useampi koulutuspäivä useassa erässä on auttanut ja antanut aikaa sisäistää asioita. Resurssimallista virtausmalliin siirtyminen vaatii ajattelutavan muutosta, mikä ei ole aina ihan helppoa.
Osallistuja
Hyvä tahtinen ja tiivis paketti. Hyvin vedetty etäkoulutus. Digitaalisessa oppimisalustassa parasta oli selkeä jäsentely.
Topi Leisti
Hyvä, tehokas ja käytännönläheinen koulutus. Etäkoulutus oli erittäin toimiva tälle koulutukselle. Digitaalista oppimisalustaa on helppo käyttää ja materiaali löytyy selkeästi. Kaikin puolin hyvä ja odotustenmukainen koulutus.
Antti Tarkkala
Koulutuksessa tuli hyvin esiin Lean-periaatteet ja L6S-menetelmät. Oppimismateriaali tuki hyvin koulutusta ja hyvä että sitä voi hyödyntää vielä pari vuotta. Opetus tukee omaa osaamisen kehittymistä prosessien parantamisen kanssa merkittävästi ja antoi paljon uusia työkaluja kehittämistyötä ajatellen. Koulutuksessa oli myös hyvä, että osallistuj...
Näytä kokonaan
Osallistuja
Todella hyvä ja kattava koulutus! Etäkoulutus toimi hyvin. Digitaalisen oppimisalustan materiaali on todella hyvä ja selkeä. Loistava apu projektityötä tehtäessä.
Matti Järvinen
Hyvät kurssimateriaalit ja selkeät esimerkit. Erittäin laadukasta ja hyvin vedettyä koulutusta. Oppimateriaaleista ja Minitabin opeista on hyötyä työelämässä. Etäkoulutus oli ihan ok, todella hyvä tahti ja sopiva tauotus. Digitaalisella oppimialustalla oli selkeä rakenne ja käyttöliittymä, hyvä johdanto ja tietoa on helppo löytää, ladatta...
Näytä kokonaan
Tuomas Kemppainen
Paljon asiaa lyhyessä ajassa, mutta hyvin pysyi mukana. Koin etäkoulutuksen erittäin hyvänä. Hyvin vedetty koulutus!
studentum.fi
Tilaa uutiskirjeemme
Saat koulutusvinkkejä, tarjouksia ja uutisia suoraan sähköpostiisi.