Arvioinnit aiheesta Jaatinen B.V.

Keskiarvo: 4,6

Kati Paulin
(5)
Konkreettinen ja havainnollisia esimerkkejä meiltä ja muualta. Kouluttajan tyyli on tosi kiva. Haastaa, kysyy ja vaatii juurisyitä ja faktaa väitteiden taakse.
Nina Lindqvist
(4)
Hyvää sparrausta omaan arkeen ja konkreettisia ideoita tehdä / ajatella toisin. Arjessa ei ehdi juurikaan pysähtymään ja pahimmillaan mennään kovaa laput silmillä...
Heidi Kilkki
(4)
Mielestäni kouluttaja oli erittäin inspiroiva ja mukaansa tempaava. Mietin, olisiko ennakkotehtävistä ollut hyötyä?
Paula Kalli
(4)
Koulutus oli hyvä ja intensiivinen. Asioita tuli hyvin käsiteltyä ja uutta oppia arjen tekemiseen. Kouluttaja oli hyvä. Esitystapa oli innostava ja osallistava.
Tanja
(4)
Mielenkiintoinen, hyvin pysyi vireys yllä. Paljon hyviä käytännön esimerkkejä ja harjoituksia. Vielä kun löytyisi aika viedä kunnolla opit tiimeihin, niin olisi kiva.
Jenni
(4)
Antoisat ja opettavat päivät käytännön caseineen. Esimerkkejä lisää palveluorganisaatioista / asiantuntijaorganisaatioista.
Tanja Tuukkanen
(5)
Paljon hyvää oppia / ideoita. Esimerkit avasivat hyvin teoriaa. Kuvat jäivät mieleen. Erinomainen, innostava kouluttaja.
Niklas Sandström
(4)
Itse koulutuksen sisältö ei ollut mitenkään uutta ja ihmeellistä, mutta kokemus avasi silmiä organisaation kipukohdista. Hyvin rakennettu koulutuskokonaisuus.
Nina Mattila-Virtanen
(5)
Koulutus oli mielestäni innostava, sai pohtimaan ja miettimään asioita. Kouluttaja itse oli selkeästi alansa ammattilainen , joka seisoo asiansa takana. Odotan innolla, että pääsee jalkauttamaan Leania myös tiimiläisille ja itse arkeen ja tekemiseen. Sai kyseenalaistamaan nykyisiä toimintatapoja.
Peter A.
(4)
Perusajatukseni ovat aina olleet samansuuntaisia kuin koulutuksessa, mutta siitä huolimatta sain paljon uusia ajatuksia. Hyvä koulutus ja erittäin hyvin haastettiin rutiineja puolustavia henkilöitä.
Karolina V.
(5)
Koulutus tuli todella tarpeeseen. Hyvä koulutus!
Sari Parviainen
(5)
Erittäin mielenkiintoiset 3 päivää takana. Hyvät materiaalit, joihin pystyy palaamaan. Kiitos!
(5)
Mukaan otettavia asioita tuli useita. Tärkeitä asioita käytiin läpi, kuten riittävän haastavat tavoitteet, mieti tavoite tarkkaan, data sekä johtaminen ratkaisee. Oma koulutukseen osallistuminen on ollut valittevan pirstaleista. Kokonaisuus on kärsinyt, mutta osakokonaisuudet ovat olleet erinomaisia!
Jaana Rantala
(5)
Esimerkit tosielämästä olivat hyviä. Konkretia auttaa ymmärtämään paremmin. Tsempaava tyyli kouluttaa jokseenkin vaikeaa aihetta. Hyvää oli myös, että päivät olivat "täynnä" ja osallistujien osallistaminen.
Sari Meri
(5)
Koulutus oli konkreettinen, sopivasti teoriaa ja riittävästi käytäntöä. Kouluttajan kokemus näkyi selvästi. Huomasin, että olin yllättävän huono lentokoneharjoituksessa. Hämmästyin.
Beatriz Mahkonen
(5)
Koulutuksessa käytiin läpi tärkeitä asioita ja nyt odotan, että niitä pääsee soveltamaan käytännössä. Näitä olivat jatkuvan parantamisen malli, prosessien kehittäminen, muutosjohtaminen sekä päivittäisjohtaminen. Todella hyvä ja hyödyllinen koulutus, kiitos!
Koulutuksen käynyt
(4)
Hyvä koulutus: auttaa oivaltamaan ns. itsestäänselvyyksiä "näin sen olisi pitänyt mennä aina". Loistava kokonaisuus. Esimerkkejä joutuu todella miettimään oman organisaatioon näkökulmasta ja oivaltamaan itse.
(5)
Hyvää konkretiaa ja keskustelua sekä ryhmässä asioiden käsittelyä, faktoja unohtamatta. 3.päivä oli mielestäni toistaiseksi paras. Johtuu osin siitä, että olin lomalla ensimmäisen päivän. Toinen päivä oli haasteellinen kun "perusta" puuttui.
(5)
Teoria ja harjoitukset tukevat toisiaan. Linkitetty siten arkeen ja mietittiin konkreettisesti, mitä tarkoittaa meillä. Kiitos! Sparrasit meitä suoraan, rohkeasti ja avoimesti.
(5)
Ajatuksia herättävä koulutuspaketti. Hyvät ja tehokkaat harjoitukset ja etenemissuunnitelmat mukaan.
(4)
Olin vain kahdessa päivässä, mutta mielenkiintoiset päivät. Pidän siitä, että asioita käsitellään avoimesti ja rehellisesti.
(4)
Kiitos organisaation haastamisesta ja syvemmälle ohjaamisesta! Esimerkkien ja konkreettisen etenemisen mallin mukaisesti on helpompi tuoda koulutuksen oppeja käytäntöön.
Laura Poikkimäki
(5)
Paras johtamiskoulutus, jossa olen ollut. Tykkäsin kovasti insinöörimäisestä otteesta ja suorapuheisuudesta. Konkreettisia oppeja johtamiseen. :)
Taija Pakarinen
(5)
Selkeä, esimerkeillä konkretiaa, asiantuntijuus korostui. Mielenkiintoista ja uutta asiaa, erittäin mukava koulutus.
Marika
(5)
Sopivan osallistava kolutus. Hyvä paikka!
Studentum.fi
Koulutusvinkkejä suoraan sähköpostiisi?
Tilaa uutiskirjeemme ja pysy ajan tasalla! Saat koulutusvinkkejä ja tietoa ajankohtaisista teemoista osaamisen kehittämisen saralla.