Valitse sivuston käyttötapa: Mobiili

Arvioinnit aiheesta Jaatinen B.V.

Keskiarvo: 4,6

Perustuu 338 arviointiin

Osallistuja
Hyvä tahtinen ja tiivis paketti. Hyvin vedetty etäkoulutus. Digitaalisessa oppimisalustassa parasta oli selkeä jäsentely.
Topi Leisti
Hyvä, tehokas ja käytännönläheinen koulutus. Etäkoulutus oli erittäin toimiva tälle koulutukselle. Digitaalista oppimisalustaa on helppo käyttää ja materiaali löytyy selkeästi. Kaikin puolin hyvä ja odotustenmukainen koulutus.
Antti Tarkkala
Koulutuksessa tuli hyvin esiin Lean-periaatteet ja L6S-menetelmät. Oppimismateriaali tuki hyvin koulutusta ja hyvä että sitä voi hyödyntää vielä pari vuotta. Opetus tukee omaa osaamisen kehittymistä prosessien parantamisen kanssa merkittävästi ja antoi paljon uusia työkaluja kehittämistyötä ajatellen. Koulutuksessa oli myös hyvä, että osallistuj...
Näytä kokonaan
Osallistuja
Todella hyvä ja kattava koulutus! Etäkoulutus toimi hyvin. Digitaalisen oppimisalustan materiaali on todella hyvä ja selkeä. Loistava apu projektityötä tehtäessä.
Matti Järvinen
Hyvät kurssimateriaalit ja selkeät esimerkit. Erittäin laadukasta ja hyvin vedettyä koulutusta. Oppimateriaaleista ja Minitabin opeista on hyötyä työelämässä. Etäkoulutus oli ihan ok, todella hyvä tahti ja sopiva tauotus. Digitaalisella oppimialustalla oli selkeä rakenne ja käyttöliittymä, hyvä johdanto ja tietoa on helppo löytää, ladatta...
Näytä kokonaan
Tuomas Kemppainen
Paljon asiaa lyhyessä ajassa, mutta hyvin pysyi mukana. Koin etäkoulutuksen erittäin hyvänä. Hyvin vedetty koulutus!
Matti Rahko
Hyvä kokonaisuus ja tiukka asiasisältö sekä hyvät esimerkit Black Belt tason osaamistasosta. Raskas koulutus, mutta etäkoulutuksen hyvä rytmittäminen ja riittävät tauot tekivät kokonaisuudesta hallittavan.
Matias Ristimella
Hyvä koulutus kokonaisuudessaan. Etä-tehtävien ja simulaatioiden kautta oppi hyvin. Etäkoulutus toimi mielestäni hyvin.
Katja Laakkonen
Koulutus eteni selkeästi ja aihe oli mielenkiitoinen sekä hyödyllinen. Etäkoulutus sopi minulle hyvin. Koulutus sujui kaikin puolin hyvin 😊 Kiitokset ja oikein mukavaa kesää!
Reima Ollila
Mukava ryhmä. QFD ja DoE jäi vahvasti mieleen. Hyvä, että on kertaustuokioita.
Koulutukseen osallistunut
Erittäin tehokas ja nopeatempoinen koulutus :) Vuolearning on todella hyvä apuväline seurata samalla kun koulutus etenee.
Matti Saukko
Tiivis, mielenkiintoinen ja haastava koulutus. Tämä etäkoulutus oli itselleni paras koulutus tyyli!!
Sanna Korpivaara
Koulutus oli käytännönläheinen ja todella auttoi oppimaan uutta. Harmittaa vain, ettei itsellä projekti edennyt koulutuksen kanssa samaa tahtia. Materiaalia oli paljon ja sitä oli luonteva seurata koulutuksen edetessä. 99,9 % materiaalista mikä koulutuspäivinä käytiin läpi, olikin oppimisalustassa. Näiden yhtenäisyys on tärkeää ainakin itselle.
Koulutukseen osallistunut
Kiinnostus aiheeseen syventyi entisestään, käytännönläheinen lähestymistapa. Koulutusmateriaali digitaalisella oppimisalustalla oli selkeä ja toimiva, helppo hakea tietoa eri otsikoiden alta.
Ulla Olsbo
Koulutus oli käytännönläheinen, vuorovaikutuksellinen, antoi omaan prosessiin tukea. Etäkoulutus toimi todella hyvin. Kouluttaja oli ammattitaitoinen ja reagoi osallistujien mukaan koulutuksen etenemiseen.
Jaana Puhakka
Paljon asiaa purtavaksi ja käytäntöön otettavaksi, mutta rohkeasti vaan tulta päin. Koin etäkoulutuksen omien teknisten ongelmien ratkettua oikein hyväksi. Mukava ja inspiroiva kouluttaja.
Marja Suomela
Koulutuksen ohjelma sopivan vaihteleva, sopivasti kertausta, sisältö käytännönläheinen ja sitä pystyy helposti soveltamaan omassa työssä käytännössä. Olen tottunut etäkoulutuksiin. Hyvä koulutus kokonaisuudessaan, kiitos!
Osallistuja
Innostava, informatiivinen, laadukas, hyvin organisoitu, hyvin vaihtelua työskentelytavoissa. Etäkoulutus oli erittäin toimiva. Kiitos todella hyvästä ja antoisasta koulutuksesta! Plussana tiimikin oli todella hyvä.
Teija Haapala
Hyvä koulutus, aika tiivis, mutta oma projekti varmasti selventää vielä. Etäkoulutus onnistui hyvin. Kouluttajalla erinomainen tietotaso aiheesta ja monipuolista kokemusta, mistä hyvin esimerkkejä.
Koulutukseen osallistunut
Hyvä koulutus, joka antoi välineet työn sekä työtapojen ajattelemisesta “out side of the box”. Ei mitään ongelmaa etäkoulutuksessa. Kiitos Marja, hyvä ja silmiä avaava koulutus!
Lotta Mustonen
Koulutus oli tosi intensiivinen ja oli mukava, että siinä sai itsekin osallistua aktiivisesti pohdintaan jne. Ei ollut mikään luentomainen. 😊 Etäkoulutus onnistui todella hyvin, kamerat oli ehdottomasti tärkeässä roolissa. Tosi mukava kouluttaja, aina ajoissa paikalla ja hyvät materiaalit. Monipuolinen ja mukaansa tempaava koulutus! Kiitos! 😊
Taina Palola
Mielenkiintoinen ja ajatuksia herättävä. Asiaa on kuitenkin niin paljon lyhyessä ajassa, että vaatii sulattelua. Ihan kätevää näin etänäkin. Asiat etenivät jämptisti ja sisältö oli hyvin hallinnassa. Ennakkoon jaetut materiaalit avautuivat koulutuksen aikana ja hyvä kun niihin voi palata uudelleen uusin silmin, kun asiaa on “pureskeltu” yhdessä.
Anu Åman
Koulutuksessa osallistutettiin hyvin -> Jaksoi seurata koulutusta. Ei tullut missään vaiheessa kalvosulkeisissa oloa. Hyvin onnistui etätoteutus.
Päivi Toivola
Hyvin toteutettu koulutus, jossa mielenkiinto säilyi loppuun asti ja innostus oman projektin toteuttamiseen kasvoi koulutuspäivien aikana. Etäkoulutus toimi mainiosti. Erityiskiitos hauskasta simulaatiosta! Sen avulla Lean-maailma avautui hyvinkin kontreettisesti 😊
Koulutukseen osallistunut
Mielenkiintoisesti pidetty ja hyvää oppia, miten asioita kannattaa jäsennellä...paljon positiivista “pureksittavaa”. Etäkoulutus yllättävän positiivinen, pidin etäkoulutuksesta ja hyvin pystyi keskittymään. Kiitos hyvistä käytännön esimerkeistä, niiden kautta pystyy peilaamaan ja mieltämään asioita
studentum.fi
Tilaa uutiskirjeemme
Saat koulutusvinkkejä, tarjouksia ja uutisia suoraan sähköpostiisi.