Valitse sivuston käyttötapa: Mobiili

Haaveiletko arvostetun Aalto MBA for Executives -ohjelman suorittamisesta? Hae MBA-stipendiä 13.6. mennessä!💎

Arvioinnit aiheesta Jaatinen B.V.

Keskiarvo: 4,6

Perustuu 328 arviointiin

Koulutukseen osallistunut
Erittäin tehokas ja nopeatempoinen koulutus :) Vuolearning on todella hyvä apuväline seurata samalla kun koulutus etenee.
Matti Saukko
Tiivis, mielenkiintoinen ja haastava koulutus. Tämä etäkoulutus oli itselleni paras koulutus tyyli!!
Sanna Korpivaara
Koulutus oli käytännönläheinen ja todella auttoi oppimaan uutta. Harmittaa vain, ettei itsellä projekti edennyt koulutuksen kanssa samaa tahtia. Materiaalia oli paljon ja sitä oli luonteva seurata koulutuksen edetessä. 99,9 % materiaalista mikä koulutuspäivinä käytiin läpi, olikin oppimisalustassa. Näiden yhtenäisyys on tärkeää ainakin itselle.
Koulutukseen osallistunut
Kiinnostus aiheeseen syventyi entisestään, käytännönläheinen lähestymistapa. Koulutusmateriaali digitaalisella oppimisalustalla oli selkeä ja toimiva, helppo hakea tietoa eri otsikoiden alta.
Ulla Olsbo
Koulutus oli käytännönläheinen, vuorovaikutuksellinen, antoi omaan prosessiin tukea. Etäkoulutus toimi todella hyvin. Kouluttaja oli ammattitaitoinen ja reagoi osallistujien mukaan koulutuksen etenemiseen.
Jaana Puhakka
Paljon asiaa purtavaksi ja käytäntöön otettavaksi, mutta rohkeasti vaan tulta päin. Koin etäkoulutuksen omien teknisten ongelmien ratkettua oikein hyväksi. Mukava ja inspiroiva kouluttaja.
Marja Suomela
Koulutuksen ohjelma sopivan vaihteleva, sopivasti kertausta, sisältö käytännönläheinen ja sitä pystyy helposti soveltamaan omassa työssä käytännössä. Olen tottunut etäkoulutuksiin. Hyvä koulutus kokonaisuudessaan, kiitos!
Osallistuja
Innostava, informatiivinen, laadukas, hyvin organisoitu, hyvin vaihtelua työskentelytavoissa. Etäkoulutus oli erittäin toimiva. Kiitos todella hyvästä ja antoisasta koulutuksesta! Plussana tiimikin oli todella hyvä.
Teija Haapala
Hyvä koulutus, aika tiivis, mutta oma projekti varmasti selventää vielä. Etäkoulutus onnistui hyvin. Kouluttajalla erinomainen tietotaso aiheesta ja monipuolista kokemusta, mistä hyvin esimerkkejä.
Koulutukseen osallistunut
Hyvä koulutus, joka antoi välineet työn sekä työtapojen ajattelemisesta “out side of the box”. Ei mitään ongelmaa etäkoulutuksessa. Kiitos Marja, hyvä ja silmiä avaava koulutus!
Lotta Mustonen
Koulutus oli tosi intensiivinen ja oli mukava, että siinä sai itsekin osallistua aktiivisesti pohdintaan jne. Ei ollut mikään luentomainen. 😊 Etäkoulutus onnistui todella hyvin, kamerat oli ehdottomasti tärkeässä roolissa. Tosi mukava kouluttaja, aina ajoissa paikalla ja hyvät materiaalit. Monipuolinen ja mukaansa tempaava koulutus! Kiitos! 😊
Taina Palola
Mielenkiintoinen ja ajatuksia herättävä. Asiaa on kuitenkin niin paljon lyhyessä ajassa, että vaatii sulattelua. Ihan kätevää näin etänäkin. Asiat etenivät jämptisti ja sisältö oli hyvin hallinnassa. Ennakkoon jaetut materiaalit avautuivat koulutuksen aikana ja hyvä kun niihin voi palata uudelleen uusin silmin, kun asiaa on “pureskeltu” yhdessä.
Anu Åman
Koulutuksessa osallistutettiin hyvin -> Jaksoi seurata koulutusta. Ei tullut missään vaiheessa kalvosulkeisissa oloa. Hyvin onnistui etätoteutus.
Päivi Toivola
Hyvin toteutettu koulutus, jossa mielenkiinto säilyi loppuun asti ja innostus oman projektin toteuttamiseen kasvoi koulutuspäivien aikana. Etäkoulutus toimi mainiosti. Erityiskiitos hauskasta simulaatiosta! Sen avulla Lean-maailma avautui hyvinkin kontreettisesti 😊
Koulutukseen osallistunut
Mielenkiintoisesti pidetty ja hyvää oppia, miten asioita kannattaa jäsennellä...paljon positiivista “pureksittavaa”. Etäkoulutus yllättävän positiivinen, pidin etäkoulutuksesta ja hyvin pystyi keskittymään. Kiitos hyvistä käytännön esimerkeistä, niiden kautta pystyy peilaamaan ja mieltämään asioita
Jaakko Konttila
Teoria ja harjoitukset sopivasti balansissa. Hyvä että materiaalissa laajemmastikin asiaa myöhempää perehtymistä varten. Etäkoulutus toimii erittäin hyvin, fokusoituminen asiaan jopa parempaa kuin lähipäiväkoulutuksessa. Totetus oli hyvä ja sopivan intensiivinen – ensimmäinen 2 päivän yhtenäinen jakso oli helpompi sovittaa muihin aikatauluihin.
Koulutukseen osallistunut
Mielenkiintoinen kurssi, paljon asiaa lyhyessä ajassa mutta sopivissa palasissa. Etätoteutus oli ihan hyvä. Simulointi oli kiva harjoitus, siinä pääsi kokeilemaan menetelmää käytännössä, tuli siis hieman konkretiaa.
Catharina Cadenius
Loistava materiaali ja esimerkit ja niiden läpikäynnit. Etäkoulutus toimi erinomaisesti. Todella hyvä, asianosaava ja innostava kouluttaja.
Heidi Malmivaara
Koulutus syvensi aikaisempaa osaamistani leanistä ja lisäsi tietoja six sigmasta. Etenkin datan käsittelytaidoissa odotan kurssin tuoneen runsaasti lisäarvoa. Koulutuksessa käytettin hyvin eri oppimisen muotoja, ja laajasta sisällöstä ja suhteellisen lyhyestä aikajaksosta huolimatta kurssin suorittaminen ei ollut raskasta. Pidin etäkoulutust...
Näytä kokonaan
Koulutukseen osallistunut
Eteneminen tuki hyvin omaa projektia ja sen kautta oppimista. Etäkoulutus oli muuten hyvä mutta kahvipullat puuttuivat.
Denis Kartal
Koulutus oli erittäin mielekäs, enkä rehellisesti keksi mitään parannettavaa. Etäkoulutus toimi erittäin hyvin, ylitti odotukseni
Koulutukseen osallistunut
Paketti oli varsin tiivis, mutta pysyi kuitenkin hyvin kasassa. Simuloinnit erittäin tärkeitä oppimisprosessin kannalta. Minitab analyysivaihtoehtojen määrä on kyllä aika hämmentävä, mutta varmaan noita oppii käytännössä sitten paremmin. LSSBB ymmärrys on kyllä kasvanut huimasti.
Koulutukseen osallistunut
Hyödyllinen kertaus ja oppimismahdollisuus aiemmin suoritetun sertifikaatin lisäksi. Etäkoulutus toimi oikein hyvin ja tekniikkakin toimi moitteettomasti koulutuspäivien aikana kaikilla. Etäkoulutuksessa jää pois tauoilla käyty keskustelu aiheista muiden kurssilaisten kanssa, joka onkin ainoa miinus etäkoulutuksen ja lähiopetuksen vertailussa. K...
Näytä kokonaan
Koulutukseen osallistunut
Hyvä sisältö, antoi kattavan kuvan koulutuksesta. Etäkoulutus toimi hyvin ja tuntui turvalliselta pitää etänä näin korona-aikana. Kouluttaja oli asiantuntija, mukavat koulutuspäivät.
Koulutukseen osallistunut
Erittäin hyvin hallittu ja opetettu koulutuskokonaisuus. Etätyöskentely on sujuvaa, ja videokameroiden päälläpitäminen teki koulutuksesta todellisempaa. Oli mukava osallistua koulutukseen, sen sijaan että sitä koko ajan antaa (opettaja 😉). Opin paljon uutta myös omaan opettamiseen tämän koulutuksen kautta. Greenbelt asioita pitää koko ajan kerr...
Näytä kokonaan
studentum.fi
Tilaa uutiskirjeemme
Saat koulutusvinkkejä, tarjouksia ja uutisia suoraan sähköpostiisi.