Valitse sivuston käyttötapa: Mobiili

Arvioinnit aiheesta Jaatinen B.V.

Keskiarvo: 4,6

Perustuu 320 arviointiin

Teija Haapala
(5)
Hyvä koulutus, aika tiivis, mutta oma projekti varmasti selventää vielä. Etäkoulutus onnistui hyvin. Kouluttajalla erinomainen tietotaso aiheesta ja monipuolista kokemusta, mistä hyvin esimerkkejä.
Koulutukseen osallistunut
(5)
Hyvä koulutus, joka antoi välineet työn sekä työtapojen ajattelemisesta “out side of the box”. Ei mitään ongelmaa etäkoulutuksessa. Kiitos Marja, hyvä ja silmiä avaava koulutus!
Lotta Mustonen
(5)
Koulutus oli tosi intensiivinen ja oli mukava, että siinä sai itsekin osallistua aktiivisesti pohdintaan jne. Ei ollut mikään luentomainen. 😊 Etäkoulutus onnistui todella hyvin, kamerat oli ehdottomasti tärkeässä roolissa. Tosi mukava kouluttaja, aina ajoissa paikalla ja hyvät materiaalit. Monipuolinen ja mukaansa tempaava koulutus! Kiitos! 😊
Taina Palola
(4)
Mielenkiintoinen ja ajatuksia herättävä. Asiaa on kuitenkin niin paljon lyhyessä ajassa, että vaatii sulattelua. Ihan kätevää näin etänäkin. Asiat etenivät jämptisti ja sisältö oli hyvin hallinnassa. Ennakkoon jaetut materiaalit avautuivat koulutuksen aikana ja hyvä kun niihin voi palata uudelleen uusin silmin, kun asiaa on “pureskeltu” yhdessä.
Anu Åman
(4)
Koulutuksessa osallistutettiin hyvin -> Jaksoi seurata koulutusta. Ei tullut missään vaiheessa kalvosulkeisissa oloa. Hyvin onnistui etätoteutus.
Päivi Toivola
(5)
Hyvin toteutettu koulutus, jossa mielenkiinto säilyi loppuun asti ja innostus oman projektin toteuttamiseen kasvoi koulutuspäivien aikana. Etäkoulutus toimi mainiosti. Erityiskiitos hauskasta simulaatiosta! Sen avulla Lean-maailma avautui hyvinkin kontreettisesti 😊
Koulutukseen osallistunut
(4)
Mielenkiintoisesti pidetty ja hyvää oppia, miten asioita kannattaa jäsennellä...paljon positiivista “pureksittavaa”. Etäkoulutus yllättävän positiivinen, pidin etäkoulutuksesta ja hyvin pystyi keskittymään. Kiitos hyvistä käytännön esimerkeistä, niiden kautta pystyy peilaamaan ja mieltämään asioita
Jaakko Konttila
(5)
Teoria ja harjoitukset sopivasti balansissa. Hyvä että materiaalissa laajemmastikin asiaa myöhempää perehtymistä varten. Etäkoulutus toimii erittäin hyvin, fokusoituminen asiaan jopa parempaa kuin lähipäiväkoulutuksessa. Totetus oli hyvä ja sopivan intensiivinen – ensimmäinen 2 päivän yhtenäinen jakso oli helpompi sovittaa muihin aikatauluihin.
Koulutukseen osallistunut
(5)
Mielenkiintoinen kurssi, paljon asiaa lyhyessä ajassa mutta sopivissa palasissa. Etätoteutus oli ihan hyvä. Simulointi oli kiva harjoitus, siinä pääsi kokeilemaan menetelmää käytännössä, tuli siis hieman konkretiaa.
Catharina Cadenius
(5)
Loistava materiaali ja esimerkit ja niiden läpikäynnit. Etäkoulutus toimi erinomaisesti. Todella hyvä, asianosaava ja innostava kouluttaja.
Heidi Malmivaara
(5)
Koulutus syvensi aikaisempaa osaamistani leanistä ja lisäsi tietoja six sigmasta. Etenkin datan käsittelytaidoissa odotan kurssin tuoneen runsaasti lisäarvoa. Koulutuksessa käytettin hyvin eri oppimisen muotoja, ja laajasta sisällöstä ja suhteellisen lyhyestä aikajaksosta huolimatta kurssin suorittaminen ei ollut raskasta. Pidin etäkoulutust...
Näytä kokonaan
Koulutukseen osallistunut
(5)
Eteneminen tuki hyvin omaa projektia ja sen kautta oppimista. Etäkoulutus oli muuten hyvä mutta kahvipullat puuttuivat.
Denis Kartal
(5)
Koulutus oli erittäin mielekäs, enkä rehellisesti keksi mitään parannettavaa. Etäkoulutus toimi erittäin hyvin, ylitti odotukseni
Koulutukseen osallistunut
(5)
Paketti oli varsin tiivis, mutta pysyi kuitenkin hyvin kasassa. Simuloinnit erittäin tärkeitä oppimisprosessin kannalta. Minitab analyysivaihtoehtojen määrä on kyllä aika hämmentävä, mutta varmaan noita oppii käytännössä sitten paremmin. LSSBB ymmärrys on kyllä kasvanut huimasti.
Koulutukseen osallistunut
(5)
Hyödyllinen kertaus ja oppimismahdollisuus aiemmin suoritetun sertifikaatin lisäksi. Etäkoulutus toimi oikein hyvin ja tekniikkakin toimi moitteettomasti koulutuspäivien aikana kaikilla. Etäkoulutuksessa jää pois tauoilla käyty keskustelu aiheista muiden kurssilaisten kanssa, joka onkin ainoa miinus etäkoulutuksen ja lähiopetuksen vertailussa. K...
Näytä kokonaan
Koulutukseen osallistunut
(4)
Hyvä sisältö, antoi kattavan kuvan koulutuksesta. Etäkoulutus toimi hyvin ja tuntui turvalliselta pitää etänä näin korona-aikana. Kouluttaja oli asiantuntija, mukavat koulutuspäivät.
Koulutukseen osallistunut
(5)
Erittäin hyvin hallittu ja opetettu koulutuskokonaisuus. Etätyöskentely on sujuvaa, ja videokameroiden päälläpitäminen teki koulutuksesta todellisempaa. Oli mukava osallistua koulutukseen, sen sijaan että sitä koko ajan antaa (opettaja 😉). Opin paljon uutta myös omaan opettamiseen tämän koulutuksen kautta. Greenbelt asioita pitää koko ajan kerr...
Näytä kokonaan
Koulutukseen osallistunut
(5)
Laajensi näkökulmia ja antoi työkaluja projektien ja prosessien kehittämiseen dataan tukeutuen. Mukava, keskustelua ja muuta kontaktia, joita poikkeusarkena en yleensä saa. Yleensä työskentelen koko päivän yksin tai käyn parissa palaverissa.
Koulutukseen osallistunut
(5)
Hyvä asiasisältö ja onnistunut simulaatioharjoitus. 3 päivää putkeen ehkä liikaa, 2 olisi varmaankin optimi. Etänä vedetty koulutus hyvin aikataulutettu, riittävästi lyhyitä taukoja.
Kari Häkkinen
(5)
Koulutuksen laajuus osin yllätti. Etäkoulutus toimi yllättävän hyvin. Oli oikea päätös toteuttaa koulutus etänä. Hyvä materiaali pohjana. Innostunut vetäjä, pitkästä kokemuksesta huolimatta.
Niina Heiskanen
(4)
Hyvä vetäjä ja päivät suunniteltu hyvin, oman työn loppuunsaattamisessa toivon tukea yhteispalaverienkin jälkeen, koska se on suurin stressi tällä hetkellä. Positiivista erityisesti modernit työkalut etäkoulutuksen tukena. Etäkoulutus oli parempi kuin osasin odottaa ja siinä oli hyvä napakka ote.
Paula Vuorela
(4)
Erityisesti “soft skills” osio auttoi minua työssäni. Muut koulutukseen osallistuvat työskentelivät hyvin erilaisten asioiden kanssa, joten tuotantokeskeiset esimerkit eivät välttämättä sopineet omaan päivittäiseen työhöni. Kouluttaja antoi tosin hyviä esimerkkejä myös muilta aloilta. Etäkoulutus toimi hyvin.
Minna Ylijukuri
(5)
Koulutus oli erittäin intensiivinen, käytännöllinen ja mielenkiintoinen. Käytännön esimerkit ja tehtävät toivat koulutukseen ymmärrettävyyttä ja antoivat intoa ja jaksamista asian sisäistämiseen. Etäkoulutus oli mielestäni onnistunut ja toimiva systeemi kun se tehdään näin 2-3 päivän jaksoissa. koulutuspäivien välisellä ajalla ehtii sisäistää as...
Näytä kokonaan
Anne Koistinen
(5)
Konkreettisia steppejä selkeästi esitettynä. Etäkoulutus toimi hyvin, jako pienempii ryhmiin tehtävien ajaksi oli toimiva ja simulaatio hyvä keino tuoda konkretiaa.
Lasse Nieminen
(4)
Koulutus oli hyvin intensiivinen ja työntäyteinen. Koulutusjaksoon mahtui todella paljon asiaa ja välillä sen sisäistäminen tuotti ongelmia kovan intensiteetin vuoksi. Haasteellinen aihepiiri ja vaatii myös itseopiskelua. Etäkoulutus oli hyvin järjestetty ja mielestäni hyvin toteutettu.
studentum.fi
Tilaa uutiskirjeemme
Saat koulutusvinkkejä, tarjouksia ja uutisia suoraan sähköpostiisi.