Valitse sivuston käyttötapa: Mobiili

Arvioinnit aiheesta Jaatinen B.V.

Keskiarvo: 4,6

Perustuu 272 arviointiin

Mikko S.
(5)
Hyvä ja käytännön esimerkkejä hyödyntävä koulutus! Oli hyvä että saimme pohtia asioita omasta näkökulmastamme.
Jaakko
(4)
Avasi laajemman kulman LEANiin ja sen mahdollisuuksiin. Pysyi mielenkiintoisena alusta loppuun.
Fatma
(5)
Tiivis, asiapitoinen ja osallistava. Erinomainen, tiivis paketti Leanista. Täytti odotukset.
Osallistuja
(5)
Koulutus oli hyvä. Harjoitukset tekivät koulutuksesta mielenkiintoisen. Jos oma kehitysalue olisi ollut konkreettisempi, olisi saanut vielä enemmän irti. Kouluttaja vaikutti asiantuntevalta!
Mari
(5)
Informatiivinen, käytännön esimerkkien avulla sai hyvin sisäistettyä asian. Harmi, että ei ollut vielä yksi päivä, pääsi vasta vauhtiin. Selkeä esitystapa, hienosti otat kaikki huomioon ja eri taustat myös. Monipuolinen koulutus ja paljon hyvää infoa. Kiitos!
Aulikki
(5)
Pieni ryhmä hyvä, jäi aikaa keskustelulle. Hyvää oppia omaan kehitystyöhön. Osallistuminen kannatti! Hyvä kouluttaja. Kiitos!
Ville
(5)
Erittäin interaktiivista koulutusta. Hyvät materiaalit ja esimerkit. Iso kiitos näistä kolmesta jaksosta! Hauskaa oli.
Lars Gestranius
(5)
Innostavaa käytännön ja kokemuksen pohjaista koulutusta. Hyvin laadittu, helposti ymmärrettävä koulutusmateriaali. Hyvät tarjoilut/ fasiliteetit, parkki etc.
Juha Silander
(5)
Kouluttaja osaa hyvin selvittää myös hankalammat asiat. Koulutus ei yksin puhumista, vaan koulutettavat otetaan hyvin mukaan osallistumaan. Hyviä harjoituksia, joiden avulla asiat jäävät paremmin mieleen.
Terhi
(5)
Materiaalia on ollut riittävästi, selkeässä järjestyksessä. Koulutuspäivät olleet todella antoisia ja täynnä asiaa, esimerkkejä ja keskusteluja. Tunnelma ollut rento, mutta asiaan keskittynyt. Aikataulutus ollut selkeää. "Mitään tietämätön" sairaanhoitajakin on näiden päivien aikana päässyt omasta mielestä hyvin kärryille Lean 6 Sigmasta. Koulut...
Näytä kokonaan
Osallistuja
(5)
Innostava kouluttaja. "Todellisesta elämästä" esimerkit auttoi ymmärtämään. Selkeä sisältö.
Ville Mertanen
(5)
Hienosti toteutettu, opettaja erittäin innostava. Mukaansa vetävät oppitunnit. Muutamat aiheet hieman turhan nopeasti käyty läpi.
Lars Gestranius
(5)
Asiat ja aiheet kivasti esitelty eri menetelmiä ja tekniikoita käyttäen.
Seppo Lamminmäki
(4)
Leppoisa, hauskakin ilmapiiri toi avoimuutta keskusteluihin. Marja sai porukan hyvin mukaan. 2- ja 3 -jaksojen välissä unohti Minitabin käytön, jos ei ollut omaa dataa käsiteltäväksi.
Seppo Syrjänen
(5)
Kiitos esimerkeistä! Valaisevat asiaa hyvin! Hyvin huomioitu, että kaikki osallistujat todella osallistuvat ja osallistetaan.
Tuomas Honkala
(5)
Todella toimiva ja intensiivinen Six Sigma -koulutus. Harjoitteet pitivät hyvin hereillä :) Kiitos kouluttajalle, tästä jäi paljon työkaluja tuleviin haasteisiin.
Kati Paulin
(5)
Konkreettinen ja havainnollisia esimerkkejä meiltä ja muualta. Kouluttajan tyyli on tosi kiva. Haastaa, kysyy ja vaatii juurisyitä ja faktaa väitteiden taakse.
Nina Lindqvist
(4)
Hyvää sparrausta omaan arkeen ja konkreettisia ideoita tehdä / ajatella toisin. Arjessa ei ehdi juurikaan pysähtymään ja pahimmillaan mennään kovaa laput silmillä...
Heidi Kilkki
(4)
Mielestäni kouluttaja oli erittäin inspiroiva ja mukaansa tempaava. Mietin, olisiko ennakkotehtävistä ollut hyötyä?
Paula Kalli
(4)
Koulutus oli hyvä ja intensiivinen. Asioita tuli hyvin käsiteltyä ja uutta oppia arjen tekemiseen. Kouluttaja oli hyvä. Esitystapa oli innostava ja osallistava.
Tanja
(4)
Mielenkiintoinen, hyvin pysyi vireys yllä. Paljon hyviä käytännön esimerkkejä ja harjoituksia. Vielä kun löytyisi aika viedä kunnolla opit tiimeihin, niin olisi kiva.
Jenni
(4)
Antoisat ja opettavat päivät käytännön caseineen. Esimerkkejä lisää palveluorganisaatioista / asiantuntijaorganisaatioista.
Tanja Tuukkanen
(5)
Paljon hyvää oppia / ideoita. Esimerkit avasivat hyvin teoriaa. Kuvat jäivät mieleen. Erinomainen, innostava kouluttaja.
Niklas Sandström
(4)
Itse koulutuksen sisältö ei ollut mitenkään uutta ja ihmeellistä, mutta kokemus avasi silmiä organisaation kipukohdista. Hyvin rakennettu koulutuskokonaisuus.
Nina Mattila-Virtanen
(5)
Koulutus oli mielestäni innostava, sai pohtimaan ja miettimään asioita. Kouluttaja itse oli selkeästi alansa ammattilainen , joka seisoo asiansa takana. Odotan innolla, että pääsee jalkauttamaan Leania myös tiimiläisille ja itse arkeen ja tekemiseen. Sai kyseenalaistamaan nykyisiä toimintatapoja.
studentum.fi
Tilaa uutiskirjeemme
Saat koulutusvinkkejä, tarjouksia ja uutisia suoraan sähköpostiisi.