Valitse sivuston käyttötapa: Mobiili

Arvioinnit aiheesta Jaatinen B.V.

Keskiarvo: 4,6

Perustuu 376 arviointiin

Sami
Monimutkaisen aihekokonaisuuden selkeää opetusta hyvillä käytännön esimerkeillä. Ei tullut hetkeä jolloin kouluttaja ei olisi osannut vastata mihin tahansa esitettyyn kysymykseen.
Aleksi
Erittäin hyvä kokemus. Aikataulutus oli sopiva ja hyvä että tapasimme F2F ensiksi. Virtausharjoituksia (imu) lisää. Virtausharjoituksen olisi myös voinut käydä läpi siinä kohtaa kun imua käsiteltiin.
Sara
Hyvä ja tehokas koulutus, vauhdilla mennään eteenpäin, mutta materiaaleihin hyvä palata jälkikäteen. Oiekin hyvä koulutus, ja enemmän harmittaa omasta puolesta kun mahdollisuus panostaa ei ollut 100%
Heidi
Koulutus oli kokonaisuudessaan erittäin hyvä. Stimulaatio harjoitus antoi hyvin esimerkkejä opitun soveltamisessa. Koulutuksessa tuli paljon esimerkkejä erilaisista kehitysprojekteista.
Janne
Hyvä intensiivinen kokonaisuus ja onneksi oli hyvä ryhmä. Harjoitukset pakottivat ajattelemaan ja puhumaan. Ennakkomateriaalissa voisi tarkentaa, että Minitab free trial voi ottaa käyttöön vasta ennen toista kertaa ettei tarvita ensimmäisillä kerroilla.
Kari
Erittäin toimiva tapa järjestää ensiksi aloitus f2f ja sen jälkeen etänä, jolloin ajan varaaminen ja perhe-elämän sovittaminen on huomattavasti helpompaa. Paljon asiaa tiiviissä aikataulussa tulee, joten materiaalin käyttöoikeuden tärkeys korostuu. Yleisesti on hienoa, että voidaan keskustella avoimesti monen erityyppisen organisaation ongel...
Näytä kokonaan
Koulutukseen osallistunut
Hyvä kertaus LSS projektista yleensä ja erinomainen datan analysoinnin kovissa taidoissa minitabin puolella. Olisin ehkä jakanut kovuuden vielä pienempiin paloihin / isommalle ajankäytölle.
Koulutukseen osallistunut
Paljon erilaisia työkaluja, joista pitäisi löytyä työhön soveltuvia apuvälineitä prosessien kehittämiseksi.
Henrik
The training was very useful as it thought how to be systematic in the improvement projects. The simulation project was also useful as through it we could apply the things we just learned without the need to wait how the actual green belt projects processed.
Osallistuja
Intensive and lot of good points, good and motivational trainer
Osallistuja
Interactive online training with different types of learning methods (mural etc) which keeps people involved. Good examples from real life.
Aldo
Very interactive, immersive and engaging. I learnt a lot from every lesson. I enjoyed especially how fast Marja was able to apply the concepts we were discussing to the current situation of the company. I also liked the soft skills section, it may come as something very underestimated among engineers but I believe those are exceptional tools, i...
Näytä kokonaan
Limin
Good methods introduced for running a project or improving process. Fruitful training overall.
Toni
Well organized training, challenging enough. Trainer is good to listen and react into trainees comments. Good example how trainings can be organized remotely, even if I would have liked even more having this face to face😊
Camilla Lindgren-Pusila
Mielestäni tämä oli loistava koulutus. Marjan mahtava kokemus laajasti erityyppisistä käytännön projekteista edisti todella paljon oppimista ja ymmärrystä erityisesti SixSigma-osuuksissa. Etäkoulutus oli ehdottomasti toimiva.
Tanja Kotala
Intensiivinen koulutus ja ns. konkretiaa! Etäkoulutus toimi hyvin.
Osallistuja
Vaativa, mutta erittäin hyvin käytäntöön sopivia työkaluja tuli opittua. Etäkoulutuksessa kaikki pidettiin hyvin mukana.
Osallistuja
Erittäin hyvä paketti. Vaatimustaso ja etenemisvauhti sopivia. Minusta etäkoulutus toimi oikein hyvin. En tiedä olisiko lähiopetus ollut tämän parempi itselleni.
Eero Lintuvuori
Vaikkakin toivoin myös lähiopetuspäiviä koulutukseen, niin koulutus toimi todella hyvin myös etänä. Koulutuspäivien rakenne sekä materiaali oli mielestäni hyvä. Oppimisalustalla navigoiminen oli helppoa sekä search toiminto on loistava. Koulutus sekä kouluttaja oli todella hyviä. Koulutuspäivät eivät tuntuneet “pakkopullalta”
Timo Ukkola, Kotivara Oy
Hyvä kokonaisuus ja paljon tulevaa tietoa. Omaa työtä ajatellen olisi ollut ehkä parempi jos teoripäivät olisi jaettu hieman pitemmälle ajanjaksolle. Oppimisalusta toimi hyvin, ja kaikki osallistuivat hyvin. Valmennus oli hyvä kokonaisuus, mikä antoi hyviä työkaluja toiminnan kehittämiseen.
Osallistuja
Hyvä koulutus, jossa käytiin läpi koko projektin vetäminen alusta loppuun asti. Itse sain paljon hyödyllisiä neuvoja tulosten analysointiin ja toiminnan jalkauttamiseen käytäntöön. Ainoa, mitä jäin kaipaamaan oli vähän syvempi matemaattinen käsittely tehtyjen tilastollisten analyysien takana. Kaikki tuntui kuitenkin toimivan hyvin ja oppimisalus...
Näytä kokonaan
Osallistuja
Koulutus avasin hyvin ja selkeästi rakentavalla tavalla Lean Six Sigman 12 askeleen DMAIC-prosessin. Oppimisalusta tuntui toimivalta, hakutoiminnallisuus oli hyvä ja selkeä.
Osallistuja
Monipuolinen koulutus, antaa hyvän käsityksen Lean-projektin vetämisestä ja siihen kuuluvista asioista, osanottajat osallistettiin aktiivisesti koulutukseen mukaan. Etäkoulutuksen erityisen hyvä puoli oli, ettei se vaatinut matkustamista ja se madalsi osallistumiskynnystä. Oppimisalustalla pääsi jokainen tekemään hyvin asioita. Hyvä osallistujap...
Näytä kokonaan
Heidi Lehtinen
Koin kokemuksen hyödylliseksi. Koin, että opin prosessien liinauksesta sekä myös muusta, kuten vaikuttamisesta. Sain paljon eväitä ja uutta ajattelua. Hyvä kouluttaja ja hän sai luotua tuntemattoman ryhmän kanssa ryhmähenkeä ja avointa keskustelua. Kiitos!
Heidi Nieminen
Kokemus oli todellakin silmiä avaava, tulin lähes "0-tilanteesta" mukaan ja olen oppinut, kuinka hyödyllisiä nämä opit ovat. Tämähän on vasta alkua ja tästä opitaan enemmän 😊 Kiitos Marja hyvästä ja selkeästä koulutuksesta. Aihe ei ole aina helpoin mieltää, mutta tunne on, että pääsen ainakin hyvin alkuun projektini kanssa ja opin matkallani en...
Näytä kokonaan
studentum.fi
Tilaa uutiskirjeemme
Saat koulutusvinkkejä, tarjouksia ja uutisia suoraan sähköpostiisi.